Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
 |
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
 |
Porady remontowe |
Autor |
Wiadomość |
Minare

|
Wysłany: 28-02-25, 17:33 Porady remontowe
|
|
|
Jeżeli interesujecie się budownictwem, remontami bądź aranżacją wnętrz, koniecznie odwiedźcie https://budujmodulowo.pl/ . To strona bogata w precyzyjne porady oraz inspiracje, które będą pomocne zarówno majsterkowiczom, jak i osobom planującym większe projekty. Znajdziecie tam precyzyjne wskazówki odnośnie wyboru produktów, montażu oraz innowacyjnych rozwiązań w budownictwie. Artykuły są napisane w przystępny sposób, dzięki temu nawet osoby bez doświadczenia poradzą sobie z wykonaniem własnych pomysłów. To świetne miejsce dla każdego, kto chce uzyskać nową wiedzę i ustrzec się przed częstymi błędami przy remontach oraz wykończeniach. |
|
|
|
|
 |
dżejla

|
|
|
|
 |
matys20

|
Wysłany: 05-04-25, 23:21
|
|
|
Fajnie, że wpadłam na ten wątek, chętnie podpowiem Wam, że warto jest po prostu stawiać na dobrą ekipę. Bez tego ani rusz. Dlatego też zdecydowałam, że do mojego domu z projektu https://www.mgprojekt.com.pl/oceanic-wariant-b będę brała wyłącznie sprawdzone osoby. Dodatkowo dostałam dodatki wartości 2050 zł gratis i to dla mnie ważne, żeby porobić więcej, niż zakłada standardowy projekt. Taka promocja jest świetna!
03-112 Warszawa ul. Uczniowska 14 (Białołęka) (na spotkania zapraszamy do nowego biura na ul. Uczniowskiej 13)
tel. (22) 676 66 83, kom. 600 392 884
email: mgprojekt@mgprojekt.com.pl |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|