Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Blog o domowych sprawach |
Autor |
Wiadomość |
Reszki
|
Wysłany: 12-12-24, 14:24 Blog o domowych sprawach
|
|
|
Hej! W ostatnim czasie natknąłem się na mega interesującego bloga o domowych sprawach – https://wewnetrzudomu.pl/ . Myślę, iż może Was zainteresować, zwłaszcza jeżeli lubicie ogarniać swoje cztery kąty oraz poszukujecie inspiracji do zmian w domu. Co na nim odnajdziecie? Koncepcje na urządzenie wnętrz, DIY, fajne triki, które pomogą lepiej zorganizować dom, porady remontowe jak i również kuchenne zagadnienia. Ogólnie czuć, że to miejsce tworzone przez ludzi z pasją, jacy sami przechodzili poprzez różne „domowe przygody”. Fajne jest także to, iż wszystko jest opisane w prosty i zrozumiały sposób. Jeśli ktoś z Was poszukuje nowych pomysłów lub lubi podpatrywać, jak inni urządzają swe domy, to bardzo polecam zerknąć na tego bloga. |
|
|
|
|
|
alexaa
|
Wysłany: 09-01-25, 06:17
|
|
|
W sumie to super wiedzieć, ponieważ ja też właśnie będę aranżować swoje wnętrza. Właśnie nawet znalazłam firmę Jurpol Meble, która oferuje też świetne meble, typu łóżko do sypialni 180x200 itd. Także jakbyście szukali dobrego miejsca na zakupy tego typu, to warto zwrócić uwagę właśnie na ich propozycje. |
|
|
|
|
|
dżejla
|
Wysłany: 09-01-25, 07:29
|
|
|
Możecie w sumie też sprawdzić sobie co salon meblowy Gdańsk Livingroom ma ofercie, chociaż tak dla porównania, ponieważ z tego co wiem to ich oferta jest też bardzo obszerna i też niewygórowane mają ceny. Także według mnie warto postawić na ich usługi. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|