Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl


Poprzedni temat «» Następny temat
Moze kilka małych zmian oraz reset ?
Autor Wiadomość
C Z E S I O



Wiek: 25
Dołączył: 29 Maj 2012
Posty: 59
Piwa: 7/18
Skąd: Lublin
Wysłany: 03-12-14, 16:36   Moze kilka małych zmian oraz reset ?

Hej wpadlem na pomysl by zmienic serwer na lepsze ! Na COD modzie gra coraz wiecej osob wiec trzeba je jakos zachecic (serwer czasami full) . Moje propozycje to :

1) Osłabienie ninja / dzikiego poprzez zabranie mu np broni , dodanie widocznosci
2) Pokasowanie klas zwyklych (istnieja niezywane ) oraz dodanie kilku nowych
3) Dodanie klasy 1/2 awp do premium ( mozna zamienic generała broni )
4) Zrobienie resetu lvl na serwerze po zmianach- pomoze to nowym graczom jakos wystartowac bo na 1 lvl
zabicie 40-80 jest praktycznie nie mozliwe (mozna liczyc jedynie na farta )

Panowie / Panie : Składajcie równiez jakies propozycje by ulepszyc jakos ten serwer !
To my go tworzymy :)
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 03-12-14, 16:50   Re: Moze kilka małych zmian oraz reset ?

C Z E S I O napisał/a:
Hej wpadlem na pomysl by zmienic serwer na lepsze ! Na COD modzie gra coraz wiecej osob wiec trzeba je jakos zachecic (serwer czasami full) . Moje propozycje to :

1) Osłabienie ninja / dzikiego poprzez zabranie mu np broni , dodanie widocznosci
2) Pokasowanie klas zwyklych (istnieja niezywane ) oraz dodanie kilku nowych
3) Dodanie klasy 1/2 awp do premium ( mozna zamienic generała broni )
4) Zrobienie resetu lvl na serwerze po zmianach- pomoze to nowym graczom jakos wystartowac bo na 1 lvl
zabicie 40-80 jest praktycznie nie mozliwe (mozna liczyc jedynie na farta )

Panowie / Panie : Składajcie równiez jakies propozycje by ulepszyc jakos ten serwer !
To my go tworzymy :)


Jeśli ma to posłużyć ku lepszemu to jak najbardziej jestem za wprowadzeniem takowych zmian. Może coś ruszy na codzie, bo widzę, że różnie to tam bywa z ilością graczy na serwerze.
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
C Z E S I O



Wiek: 25
Dołączył: 29 Maj 2012
Posty: 59
Piwa: 7/18
Skąd: Lublin
Wysłany: 03-12-14, 16:58   

Razem z bratem grywamy na codach i powiem ze sa takie ze praktycznie od 5 rano do 2 mozna powiedziec ze tez juz rano serwery sa pełne , problemem tych serwerow jest brak adminow bo wymagane sa oplaty no i sami wiecie co z tym sie wiaze . Wiec działajmy :)
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Kolorowy
Kololowy ;3



Nick w grze: Kolorowy
Wiek: 18
Dołączył: 08 Cze 2014
Posty: 145
Piwa: 11/16
Skąd: Ełk
Wysłany: 03-12-14, 17:11   

Jestem za. Reset lvl TAK! <okok>
_________________
Wbij na cod mod !

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
`Despero.
CodMod



Dołączył: 09 Mar 2013
Posty: 67
Piwa: 11/42
Skąd: Wziąc Marichuane
Wysłany: 03-12-14, 18:32   

Jak najbardziej ZA
Bardzo dobre rozwiązanie będzie dla nowych graczy jak i tych obecnych.
_________________
Postaw Pifffko ruda dziffkooo :)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
nyah
Living Legend =)



Nick w grze: nyah
Wiek: 22
Dołączył: 02 Gru 2012
Posty: 457
Piwa: 52/7
Skąd: W-wa
Wysłany: 03-12-14, 21:00   

Jestem ZA Resetem, dawno nie grałem a teraz nie da rady bo same wysokie lvl'e, dodałbym Kill Streaki(Różnego rodzaju wsparcie za serie zabójstw) co na pewno podkreśli klimat Call of Duty na serwerze.
_________________
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Ciermpie
Gram z narzeczoną.



Nick w grze: Pablo
Wiek: 25
Dołączył: 01 Lis 2014
Posty: 78
Piwa: 43/69
Skąd: Polska
Wysłany: 03-12-14, 21:23   

Dobry pomysł, czasem grywam na CODzie i takie zmiany na pewno by się przydały.
_________________
Gość Podoba się post? Postaw piwo.

Głosuj codziennie: || DD2 || COD Mod || Przepisz kod CAPTCHA i gotowe, dziękujemy!
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
iks de.
xD



Nick w grze: D3ALL3R.
Wiek: 18
Dołączył: 09 Lip 2014
Posty: 108
Piwa: 11/35
Skąd: chcesz.
Wysłany: 03-12-14, 21:32   

Jestem za dla nowych graczy wyjdzie na dobre :)
_________________
Gość. Cześć jestem qrNt~, daj piffko


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
C Z E S I O



Wiek: 25
Dołączył: 29 Maj 2012
Posty: 59
Piwa: 7/18
Skąd: Lublin
Wysłany: 03-12-14, 22:07   

Ewentualnie mozna dodac nowego coda do serwerowni Np cod mod awanse .

Proponowal bym tez premki czasowe ( 70% serwera ma juz SP ) - co rowniez utrudnia gre poczatkujacym . A tak Ci co by chcieli wesprzec serwerownie- znajda sie i tacy (np ja ) to to zrobia .

Wiadomo ceny nie z kosmosu tylko takie do zgryzienia :)

~ Ja tylko proponuje nie mowie by to odrazu zmieniac V
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
`Despero.
CodMod



Dołączył: 09 Mar 2013
Posty: 67
Piwa: 11/42
Skąd: Wziąc Marichuane
Wysłany: 03-12-14, 22:12   

To już by była lekka przesada, wtedy wszyscy (głownie gracze którzy nie maja P/SP) przerzucili by się na nowego a stary cod odszedł by w niepamięć.
Skoro ludzie kupują premki na obecnym, to jaki sens otwierać nowy serwer ??

Więc bardziej będę za reset i dodaniu nowych klas^^
_________________
Postaw Pifffko ruda dziffkooo :)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
nyah
Living Legend =)



Nick w grze: nyah
Wiek: 22
Dołączył: 02 Gru 2012
Posty: 457
Piwa: 52/7
Skąd: W-wa
Wysłany: 04-12-14, 18:04   

Reset, ustabilizowanie umiejętności niektórych klas i dodanie Kill Streak'a na razie wystarczy według mnie, co do P/SP to nawet największego koksa można rozwalić Normalną klasą, jest to kwestia umiejętności. Osoby które grają dłużej lub mnie znają z coda mogą ci powiedzieć na moim przykładzie nawet co można zrobić grając chociażby Komandosem. ;) :D
_________________
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 04-12-14, 18:07   

Reset można byłoby zrobić na święta wtedy byłoby to opłacalne, gdyż jest wolne i gra wówczas dużo ludzi.
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
LazyBee



Nick w grze: LazyBee*
Wiek: 20
Dołączył: 04 Gru 2014
Posty: 11
Postawił 2 piw(a)
Skąd: RaDom
Wysłany: 04-12-14, 18:21   

Jestem oczywiście na TAK <okok> Jak nowy gracz ma wystartować i nabić konkretny lv?
Po zmianach proponuje reset lv. <hura>
_________________
----------------------------------------------------------
Dawaj Piffko ;3
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Kolorowy
Kololowy ;3



Nick w grze: Kolorowy
Wiek: 18
Dołączył: 08 Cze 2014
Posty: 145
Piwa: 11/16
Skąd: Ełk
Wysłany: 23-01-15, 16:49   

Ciermpie ty jestes od cod mod teraz, wiec moze to zrob, bo naprawde cod mod zmienic sie powinien
Wszystko jest OK. <buzki>
_________________
Wbij na cod mod !

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Styl stworzony przez Style-SMS


Do góry