Plugin przenikania przez team. |
Autor |
Wiadomość |
Sprite :D
Nick w grze: bocik
Wiek: 31 Dołączył: 03 Cze 2013 Posty: 27 Piwa: 1/10 Skąd: Kety
|
Wysłany: 05-12-14, 11:00 Plugin przenikania przez team.
|
|
|
Witam mam 2 propozycje:
1. Wgrania na serwer pluginu "duszka" jest to plugin który rozwiązuje problem "blokowania" przez innych graczy z drużyny. Po prostu przenika sie przez gracza ze swojej drużyny, moim zdaniem jest to bardzo dobry plugin
2. Powiększenie liczy slotów... co prawda nie gra jeszcze bardzo dużo ludzi na tym serwerze ale czasem są problemy z wejściem + dużo ludzi jak patrzy na serwery only dd2 szuka z dużą ilością slotów (tak mi sie przynajmniej wydaje |
|
|
|
|
|
Malinowa.
Rasta
Wiek: 30 Dołączyła: 07 Lis 2014 Posty: 30 Piwa: 29/15 Skąd: Kingston
|
Wysłany: 05-12-14, 11:08
|
|
|
Pierwsza propozycja jest dobra, gdy jest dużo ludzi... wtedy faktycznie jest to potrzebne. |
|
_________________ Gość Pomogłam? Postaw piwo
|
|
|
|
|
Kolorowy
Kololowy ;3
Nick w grze: Kolorowy
Wiek: 24 Dołączył: 08 Cze 2014 Posty: 145 Piwa: 11/16 Skąd: Ełk
|
Wysłany: 05-12-14, 12:01
|
|
|
Malinowa. napisał/a: | Pierwsza propozycja jest dobra, gdy jest dużo ludzi... wtedy faktycznie jest to potrzebne. |
|
|
_________________ Wbij na cod mod !
|
|
|
|
|
Sweet Adi
Ostrożny bądź
Nick w grze: /ty,dziadzia ja jestem adriano
Wiek: 31 Dołączył: 15 Maj 2014 Posty: 223 Piwa: 31/33 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 05-12-14, 12:04
|
|
|
A więc to przenikanie dobra sprawa bo ile razy się człowiek naprzepycha np z awp . Dobry pomysł . Z powiększeniem licsby slotów też ok chcociażby do 26 graczy . |
|
_________________ POMOGŁEM ? Postawisz piffko ?
POZNAJ MNIE PO GRZE DOBRZE, NIE PO POGŁOSKACH W POSTACH
"Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy"
|
|
|
|
|
evoLoN
|
Wysłany: 05-12-14, 12:41
|
|
|
Powiem szczerze że sceptycznie podchodzę do tego pomysłu, sami zobaczycie że będzie problem gdy ktoś będzie chciał kogoś gdzieś podsadzić. Gdy ludzie się blokują o innych fakt jest to pomocne ale dla mnie zbędne |
|
_________________ 'Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own.'
|
|
|
|
|
Sweet Adi
Ostrożny bądź
Nick w grze: /ty,dziadzia ja jestem adriano
Wiek: 31 Dołączył: 15 Maj 2014 Posty: 223 Piwa: 31/33 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 05-12-14, 12:51
|
|
|
Ale ja myślałem że to chodzi ooooo ten plugin na początek rundy tylko. A nie na cały czas przenikanie bo to bezsensu będzie . |
|
_________________ POMOGŁEM ? Postawisz piffko ?
POZNAJ MNIE PO GRZE DOBRZE, NIE PO POGŁOSKACH W POSTACH
"Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy"
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 05-12-14, 13:26 Re: Plugin przenikania przez team.
|
|
|
Sprite napisał/a: | Witam mam 2 propozycje:
1. Wgrania na serwer pluginu "duszka" jest to plugin który rozwiązuje problem "blokowania" przez innych graczy z drużyny. Po prostu przenika sie przez gracza ze swojej drużyny, moim zdaniem jest to bardzo dobry plugin
2. Powiększenie liczy slotów... co prawda nie gra jeszcze bardzo dużo ludzi na tym serwerze ale czasem są problemy z wejściem + dużo ludzi jak patrzy na serwery only dd2 szuka z dużą ilością slotów (tak mi sie przynajmniej wydaje |
Wszystko to co wyżej opisałeś powinno już od dawna zostać wprowadzone. Dodatkowo dorzucił bym plugin amxx_niewidka http://amxx.pl/topic/101396-amx-niewidka/ aby nie było widać adminów na specu, bo ostatnio się strasznie cwani cziterzy porobili u uciekają jak admin wbija na serwer ;c |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): evoLoN |
|
Sprite :D
Nick w grze: bocik
Wiek: 31 Dołączył: 03 Cze 2013 Posty: 27 Piwa: 1/10 Skąd: Kety
|
Wysłany: 05-12-14, 14:11
|
|
|
To powinno być przez cały czas co prawda nie da się podrzucać nikogo ale uwierzcie mi większe są + niż - |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Trejser
Sinieckie koxu.
Nick w grze: Trejser
Wiek: 28 Dołączył: 17 Lis 2014 Posty: 28 Piwa: 6/10 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 05-12-14, 14:22
|
|
|
dwa pluginy zbędne, nie róbmy z serwera 4funa...
Sloty są odpowiednie. Nie ma większego problemu wejścia na serwera a granie 10/10 jest odpowiednią liczbą.
Duszek? Proszę Was, wystarczy ogarnąć samemu co się dzieje na mapie i wszystko jest ok. |
|
|
|
|
evoLoN
|
Wysłany: 05-12-14, 15:13
|
|
|
Sprite, uwierz mi grałem na takim serwerze i większość graczy była na NIE co do tego pluginu. |
|
_________________ 'Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own.'
|
|
|
|
|
-Jacek-
Twój Adwokat .
Nick w grze: i
Wiek: 27 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 469 Piwa: 77/89 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
LazyBee
Nick w grze: LazyBee*
Wiek: 26 Dołączył: 04 Gru 2014 Posty: 11 Postawił 2 piw(a) Skąd: RaDom
|
Wysłany: 05-12-14, 15:29
|
|
|
Przenikanie ? Okej jestem za Ale za większą liczbą slotów to bym pomyślał ponieważ gdy serwer ma dużo slotów to oczywiście ludzi gra nie mniej , więc rudna trwa w nieskończoność , dlatego polenizowałbym z powiększeniej slotów. |
|
_________________ ----------------------------------------------------------
Dawaj Piffko ;3 |
|
|
|
|
iks de.
xD
Nick w grze: D3ALL3R.
Wiek: 24 Dołączył: 09 Lip 2014 Posty: 108 Piwa: 11/35 Skąd: chcesz.
|
|
|
|
|
SK8
twój adwokat
Nick w grze: SK8
Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 434 Piwa: 84/32 Skąd: Zielsko-Biała
|
Wysłany: 05-12-14, 18:02
|
|
|
co do przenikania to oczywiście jestem na duże nie, chyba że przez pierwsze parę sekund od rozpoczęcia rundy. a co do slotów, to myślę, że Delma wie co zrobić. dużo slotów w przypadku only dd2 to też nie jest jakiś świetny pomysł. |
|
_________________ Głosuj codziennie: || COD || DD2 || ZM || (Daj łapkę w górę) |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Trejser |
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
Wysłany: 06-12-14, 16:09
|
|
|
SN!P3R napisał/a: | co do przenikania to oczywiście jestem na duże nie, chyba że przez pierwsze parę sekund od rozpoczęcia rundy. a co do slotów, to myślę, że Delma wie co zrobić. dużo slotów w przypadku only dd2 to też nie jest jakiś świetny pomysł. |
Sniper dobrze napisał, że przez pierwsze 10 sekund byłoby to przydatne jednak lepszą opcją jest wyłączanie tego przenikania na e czy tam inny klawisz. Ilość slotów już od dawna przydałoby się zwiększyć, bo często jest tak, że nie można wejść na serwer taki jest zapchany |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
Ciermpie
Gram z narzeczoną.
Nick w grze: Pablo
Wiek: 31 Dołączył: 01 Lis 2014 Posty: 78 Piwa: 43/69 Skąd: Polska
|
Wysłany: 06-12-14, 22:51
|
|
|
Jestem ze wszystkim na tak, przenikanie się przyda, bo często się zdarza blokowanie.
Sloty tak jak FD^GoD napisał wyżej, nie można się dostać.
I dodatkowo, aby nie było widać admina, na pewno to pomoże pozbyć się cheaterów w większym stopniu. |
|
|
|
|
|