Zamknięty przez: Ciermpie 23-01-15, 16:32 |
Masakra |
Autor |
Wiadomość |
Ave
|
Wysłany: 28-10-14, 17:58 Masakra
|
|
|
Moim zdaniem klasy survior i space marine ( czy jakos tak ) sa o wiele przesadzone bo do sapce nie potrzeba mieć skilla tylko wystarczy strzelac full auto. Można by było usunąć jej eli i dac np. ogranicznik bo to już było by lepsze. , a co do survivora jak się do niego strzela to nagle patrzysz jeb 60 ze strzala troszkę według mnie za sliny. Z góry dzięki za przeczytanie posta. |
|
_________________ I co zrobisz, nic nie zrobisz. |
|
|
|
|
Dziki Dzikson
Karajmy Matixa!
Nick w grze: Dziki Dzikson
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 337 Piwa: 29/35 Skąd: Gdańsk - Orunia
|
Wysłany: 28-10-14, 18:01 Re: Masakra
|
|
|
Ave napisał/a: | Moim zdaniem klasy survior i space marine ( czy jakos tak ) sa o wiele przesadzone bo do sapce nie potrzeba mieć skilla tylko wystarczy strzelac full auto. |
Na COD nie trzeba mieć wcale skilla. Wystarczy lvl. |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 28-10-14, 18:57 Re: Masakra
|
|
|
Ave napisał/a: | Moim zdaniem klasy survior i space marine ( czy jakos tak ) sa o wiele przesadzone bo do sapce nie potrzeba mieć skilla tylko wystarczy strzelac full auto. Można by było usunąć jej eli i dac np. ogranicznik bo to już było by lepsze. , a co do survivora jak się do niego strzela to nagle patrzysz jeb 60 ze strzala troszkę według mnie za sliny. Z góry dzięki za przeczytanie posta. |
Mhh to kup vipa,czy tam co chcesz. Nie oczekuj, że na codzie będzie tak jak na FFA. Wszystkie klasy muszą się czymś wyróżniać, bo tak to byłaby jedna wielka nuda. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 17-11-14, 23:16
|
|
|
Spacer Marine delikatnie osłabiłem kilka dni temu korygując szybkostrzelność, rozrzut i dmg. Nie ma on kompletnej eliminacji rozrzutu w laserowym trybie laserowym. Ma coś pomiędzy eli, a ogranicznikiem. Zaś tryb Electric ma rozrzut troszkę większy niż ogranicznik.
Co do survivora to teraz czytam, że za mocny, a gdzie indziej czytałem, że słaby. Ja mówię, że jest okey. Jak cię bił to znaczy, że miał skrawek życia. Tu jego opis:
Kod: | Survivor: Zadajesz wieksze obrazenia o tyle procent ile procent zdrowia ci brakuje + Dodatkowo 1 skok w powietrzu |
Uważam za wyjaśnione .
Zamykam. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|