Zamknięty przez: Ciermpie 23-01-15, 16:32 |
klasy |
Autor |
Wiadomość |
karpuś
Nick w grze: carpie diem
Dołączył: 01 Paź 2012 Posty: 179 Piwa: 12/7 Skąd: Golub-Dobrzyń
|
Wysłany: 28-10-14, 21:28 klasy
|
|
|
Zmniejszymy widoczność klas ninja i dziki jumper do takiej jak kiedyś i usuńmy te bronie tylko klamki. Bo te klasy są bezuzyteczna w obecnym stanie. |
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 28-10-14, 21:38 Re: klasy
|
|
|
karpuś napisał/a: | Zmniejszymy widoczność klas ninja i dziki jumper do takiej jak kiedyś i usuńmy te bronie tylko klamki. Bo te klasy są bezuzyteczna w obecnym stanie. |
Byłem ostatnio na codzie na chwilę sprawdzić co tam się zmieniło i powiem, że trochę brakuje tych starych klas co kiedyś tam były. W miarę wszystko było zrównoważone teraz jest trochę z tym gorzej, więc każda zmiana klas będzie na pewno mile widziana. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): karpuś |
|
Freeze
Nick w grze: Freeze
Wiek: 26 Dołączył: 25 Lip 2012 Posty: 229 Piwa: 33/34 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 28-10-14, 21:38
|
|
|
Z tego co widziałem, troszke jest w tym racji. |
|
|
|
|
Lukasek
Zabiję Cię mydłem!
Wiek: 27 Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 15 Piwa: 3/1 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 30-10-14, 13:50
|
|
|
Miło by było przywrócić nindzi i dzikiemu stary wygląd, bo na chwilę obecną one się bardziej rzucają w oczy na nożu niż trzymając klamkę. Nindzia nie dość, że ma mało hp to jeszcze się świeci jak psu jajka. Dzikim natomiast lepiej biegać z mac'iem niż nożem.
Zmiany jak najbardziej na duży +!!! |
|
|
|
GREEN-DOGS
Zielony Pies
Nick w grze: .:GREEN-DOGS:.
Wiek: 26 Dołączył: 07 Lis 2014 Posty: 2 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 08-11-14, 13:23
|
|
|
Teraz jest ok ale nie potrzebne były tez miany klas ( dodawanie itp.) kiedyś było lepiej i było git tylko reset serva był potrzebny i nic wiecej |
|
_________________ Siema jestem .:GREEN-DOGS:. jeżeli potrzebujesz pomocy napisz do mnie na prw. a spróbuję ci pomóc . Na mnie możesz zawsze liczyć . |
|
|
|
|
iks de.
xD
Nick w grze: D3ALL3R.
Wiek: 24 Dołączył: 09 Lip 2014 Posty: 108 Piwa: 11/35 Skąd: chcesz.
|
Wysłany: 08-11-14, 14:35
|
|
|
karpuś ma racje żeby usunąć pistolety i zmniejszyć widoczność. |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
C Z E S I O
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2012 Posty: 59 Piwa: 7/18 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 08-11-14, 14:56 Re: klasy
|
|
|
FD^GoD napisał/a: | karpuś napisał/a: | Zmniejszymy widoczność klas ninja i dziki jumper do takiej jak kiedyś i usuńmy te bronie tylko klamki. Bo te klasy są bezuzyteczna w obecnym stanie. |
Byłem ostatnio na codzie na chwilę sprawdzić co tam się zmieniło i powiem, że trochę brakuje tych starych klas co kiedyś tam były. W miarę wszystko było zrównoważone teraz jest trochę z tym gorzej, więc każda zmiana klas będzie na pewno mile widziana. |
Brakuje starych klas i to cholernie ale co zrobic . Trzeba skladac propozycje moze ktos sie zainteresuje .
Karpuś pommysł dobry ! |
|
|
|
anonimowyyy
|
Wysłany: 08-11-14, 15:46
|
|
|
również jestem za tym by stare klasy wróciły , klasy premium są bardzo słabe , powinny być lepsze od zwykłych w końcu są płatne np klasa strzelec wyborowy ma ak/m4 + ma bodajże 1/15 na natychmiastowe zabicie często dostaję w nogi 1 strzał i padam
a klasy premium ? nie ma podobnych umiejętności z m4 oraz ak
klasy premium powinny być dużo lepsze |
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 16-11-14, 07:51
|
|
|
anonimowyyy napisał/a: | owinny być lepsze od zwykłych w końcu są płatne np klasa strzelec wyborowy ma ak/m4 + ma bodajże 1/15 na natychmiastowe zabicie |
Miał 1/25 czyli 4% na natychmiastowe zabicie. Wdł. Ciebie, od której umiejętności klasy premium czy spremium jest to lepsze? Klasy premium mają też w większości lepsze statystyki startowe na co mało kto patrzy.
Zrobiłem małe poprawki kilku klasach i perkach to przy okazji strzelcowi wtedy zmieniam na 1/30, niech będzie 1 kula w magazynku zabójcza .
Zamiast opowiadać, że wtedy perki, klasy, najlepiej wszystko było lepsze niż teraz to dajcie konkrety co przywrócić. Z reguły starałem się wymieniać te gorsze rzeczy na lepsze, więc aż tak źle być nie może. A możliwe jest do wszystkiego wrócić lub wiele rzeczy skorygować. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
.:GREEN-DOGS:.
Zielonypies
Nick w grze: .:GREEN-DOGS:.
Wiek: 26 Dołączył: 19 Cze 2014 Posty: 36 Piwa: 3/12 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 16-11-14, 10:11
|
|
|
Jak dla mnie mógłbyś z klasy premium (Sururviwor) dać do normalnych a klasa (Elektryk) mogła by wrócić do normalnego Premium tak jak było dawniej . I moze by wróciła klasa Król Strzelców z Dawniejszych lat ?? . Dzięki |
|
_________________ Potrzebujesz pomocy ? Pisz PRV. Greendog zawsze ci pomoże.
Do zobaczenia na Servie.
Pozdrawiam GREENDOG
PS.To konto to nie Multi. Jestem dogadany z Delmą
|
|
|
|
|
iks de.
xD
Nick w grze: D3ALL3R.
Wiek: 24 Dołączył: 09 Lip 2014 Posty: 108 Piwa: 11/35 Skąd: chcesz.
|
Wysłany: 16-11-14, 10:21
|
|
|
Jestem za przywróceniem króla strzelców. Dobry pomysł. |
|
|
|
|
|