Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Delmus
23-07-12, 00:17
Skarga na gracza |*Dawidek*|
Autor Wiadomość
Gregor

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 20-07-12, 21:52   Skarga na gracza |*Dawidek*|

1. Twój nick: Gregor

2. Nick gracza: |*Dawidek*|

3. Data: 20 VII 2012

4. Mapa: cs_italy

5. IP gracza 109.173.165.140:27005

6. Steam ID gracza: "|*Dawidek*|" 895 STEAM_ID_LAN 14 29:56 22 0

Plik *.rar zawiera 3 demka pokazujące jak dawidek otrzymuje obrażenia i to, że dyskusja na temat jego postępowania toczyła się już długo - pod koniec mapy zaczął udawać niewiniątko( on nie wiedział). W logach można sprawdzić co pisał - drwił z graczy, że słabo im idzie, że powinni zacząć coś grać. Na słowa o skardze nie reagował, po prostu dobrze się bawił i może myślał, że skoro ma vipa, to nikt go nie ruszy - w końcu zapłacił za możliwość grania. Warto dodać, że błąd ten lubi się powtarzać. Z tego co gracze mówili, to ja również byłem niewidzialnuy pod koniec mapy. Gram raptem 3 dni, a ten bug widziałem(jeśli liczyć mnie) na 3 graczach - średnia jest porażająca, codziennie ktoś biega niewidzialny.
Postaw piwo autorowi tego posta

Babel Q

Piwa: 38/18
Wysłany: 20-07-12, 23:09   

I co my mamy teraz zrobic? Dac mu bana? To nie jego wina ze go zbugowalo, aczkolwiek mogl wyjsc ale tego nie zrobil

Gregor

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 20-07-12, 23:58   

Hmmm, no tak, nie jego wina, że się zbugowało. Ale to chyba jego wina, że grał i miał staty 40 czy tam 50 na 2, bo go nie szło zabić? Jeśli wg. Ciebie wszystko jest w porządku, to ja uprzejmie(albo i nie) dziękuję za taką grę, gdzie jeden wykorzystuje błędy i jest nieśmiertelny, a potem kłamie. Właśnie kłamanie też dozwolone? Mógł nie kłamać, ale to robił? Może jeszcze mógł sobie wbić na innym czicie, albo błędzie? Jakby szło dodać sobie lvl to też byś powiedział, że mógł grać niższym, ale tego nie zrobił?
Bardzo proszę. Pomyślcie chwilę jak to wyglądało. Dawidek biegał sobie po mapie, zabijał wszystkich, których spotkał, nie było żadnej gry. Może nie jego wina, że się zaczęło, ale jego wina, że trwało to bugowanie. Proponuję go ukarać za oszukiwanie, bo skoro dobrze wiedział, że jest niewidzialny i nieśmiertelny, to powinien to wyłączyć, naprawić, wyjść z serwera i wejść. Nie MÓGŁ, tylko MUSIAŁ, bo chyba nawet szanowny moderator nie lubi grać z wrogiem, który de facto biega na god modzie.

Babel Q

Piwa: 38/18
Wysłany: 21-07-12, 08:23   

Byl tylko niewidzialny, nie byl niesmiertelny. Ja nikogo nie zbanuje poczekam az sie wypowieinny admin modek albo h@

Senoore
Stary ex weteran.

Piwa: 17/16
Wysłany: 21-07-12, 10:30   

Hmm... nie grałem wtedy ale... najbardziej pewnie boli że nic z tym nie zrobił (nie wyszedł i wszedł na serw ponownie). Rzadko występują takie bugi. Wg mnie jakaś kara powinna być... ale jaką dostanie i czy wgl dostanie musi zadecydować delma.

Guzik

Piwa: 95/57
Wysłany: 21-07-12, 10:40   

On i bez tej niewidzialności jest nieśmiertelny. ^^

Kara musi być ! Wiedział że się zbugował, lecz nie wyszedł, tylko dalej utrudniał graczom grę.

` M4rlbrodo h0w ?!

Otrzymał 89 piw(a)
Wysłany: 21-07-12, 11:36   

Co do niewidzialności też mi się takie coś przytrafiło, ale wychodziłem wtedy z serwera, widziałem też wiele innych graczy z takim czymś, od razu starałem się ich wyrzucać. Dawidek wcale nieśmiertelny nie jest, zabić go idzie i to nie raz. Szczerze mówiąc nie ma chyba o tym nigdzie w regulaminie, po prostu wykorzystał błąd na serwerze. Myślę że karać go nie trzeba, ale poczekajmy na zdanie Delmy. Może będzie wstanie naprawić ten błąd.

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 21-07-12, 12:52   

Ja bym mu dal upomnienie. na kare to jeszcze nie. i nie spamuj na 140 linijek bo np mi sie neichce tego czytac :) zrozumielismy po twej skardze. a to sie zdarza i moze zdarzyc sie kazdemu. mi rowniez kiedys sie to przytrafilo. Upomnienie dla niego niech pamieta ale nie odrazu bana. Haha malbrusiek ty cos juz wiesz o zabijaniu :D

|*Dawidek*|

Wysłany: 21-07-12, 12:58   

W regulaminie nic nie ma na ten temat.... to już nie moja wina że się zbugowałem... jeżeli dostanę bana to on będzie bezpodstawny.... Przepraszam że nie wyszedłem ale skapnąłem się dopiero pod koniec mapki !!! A jak mi pisali na czacie to zazwyczaj jak padli a ja tego nie widzę!!\
Koniec róbcie co chcecie nie moja wina że się zbugowałem !

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 21-07-12, 13:00   

Jak dlamnie nie powinienes wgl skargi pisac tylko napsiac ten temat w sprawach ogolnych . ;)

|*Dawidek*|

Wysłany: 21-07-12, 13:02   

Gregor i nie pod koniec mapki.... bo prawie od samego początku byłeś też niewidzialny haha :D i co ja jakoś skargi na Ciebie nie wniosłem bo chociaz byłeś niewidzialny i tak CIę zabijałem lol :D :D:D

przemos05

Piwa: 7/5
Wysłany: 21-07-12, 13:37   

Dawidek bo gregor jest nowy u nas na serwerze a ty grasz 110+ Królem więc sie nie dziw

Gregor

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 21-07-12, 14:25   

Dawidek sam teraz przyznałeś się do kłamstwa:
Cytat:
Przepraszam że nie wyszedłem ale skapnąłem się dopiero pod koniec mapki !!! A jak mi pisali na czacie to zazwyczaj jak padli a ja tego nie widzę!!

Zazwyczaj oznacza, że nie zawsze, więc wiedziałeś wcześniej, że jesteś niewidzialny, zatem słowa o końcu mapki ewidentnie są kłamstwem. Nie wiem jak u was, ale u mnie kłamanie, nazwijmy to, "prosto w oczy", jest karane banem pernamentym - nie może być tak, że ktoś występuje przeciwko jednym z najważniejszych cnot moralnych - szczerości i uczciwości. To dla mnie nie do pojęcia, żeby na serwerze mógł nadal przebywać ktoś, kto może każdym słowem zaprzeczać prawdzie tylko po to by się bronić przed sprawiedliwością. Również wielu graczy może potwierdzić, że WIEDZIAŁEŚ o tym, że cię nie widać, na demku też widać na jaką skalę było to wydarzenie - niemal każdy o tym mówił i pisał. Nie jest możliwym byś nie zwrócił uwagi na takie wydarzenie na serwerze.
Macie HLTV, jeśli trzeba to wystarczy zajrzeć, kto ile czasu był niewidzialny i jak dobrze bgrało się dawidkowi na god modzie(110 lvl, którego nie widać, z klasą vipa, to dla mnie god mode, bo nawet nie wiesz gdzie strzelać, nie po to na mistrzowskim kamuflażu ma się 5hp, żeby dawidek wykorzystywał błąd i miał full, a do tego itemy. Dodam, że mój - Deagle Generała, na niego nie działał. Nie wiem Malbrusiek jak Ty wyobrażasz sobie możliwość zabicia takiego bugera, ale będzie to na pewno coś dość niezwykłego.).
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, czekajmy w takim razie na kogoś o kto to rozpatrzy, a Ty drogi Tigerku masz ode mnie specjalne pozdrowienia, na samym końcu, bo wcale nie musisz tego czytać.

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 21-07-12, 19:14   

to skoncz tu pisac. bana raczej nie dostanie a w sumie jestem pewny. bugi sie zdarzaja na servie i poradzic moze tylko delma. ja tez nieraz mam buga i nie zaprzeczam temu. i jest demko i tak samo latales na bugu wiec dawidek moglby rownie dobrze ZA TAKA GLUPOTE WALNAC NA CB SKARGE. wiec ja cie tez pozdrawiam ; ) i graj dalej i nie trac czasu na pisanie wypracowan

Gregor

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 21-07-12, 21:15   

Chyba trochę cię ponosi, skoro zabraniasz mi wypowiadania się w temacie, który założyłem, a twoja pewność nie jest mi do niczego potrzebna. Czekam na werdykt w związku z utrudnianiem rozgrywki i kłamaniem gracza. Szczęśliwym zrządzeniem losu nie ty o tym decydujesz, a mojego wypracowania nie ujrzysz, bo sama liczba stron wyłuskałaby twoje oczy na wierzch.

DAFIQ

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 22-07-12, 10:06   

racja bugi sie zdarzaja a dawidka da sie zabic :D

ForumowyHejter
Zawód: Hejter.

Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 22-07-12, 14:15   

Celowe utrudnianie gry innym graczom - powinien być ban na jakoś 2dni, nie ja o tym decyduje to po prsotu moje zdanie.

Delmus

Nick w grze: Tester Bieli
Piwa: 461/47
Wysłany: 23-07-12, 00:17   

Jak czytałem pierwszy post to myślałem ,że bana żadnego nie będzie. Ale gdy doszedłem do postów dawidka pisanych jakimś dziwnym tonem. To aż zajrzałem w nasz regulamin i znalazłem:
Cytat:
- UTRUDNIANIE GRY - ban w zakresie (5 min. - 1 tyg.)
Za spamowanie, umieszczanie paki w miejscach gdzie jest ona nie do wydostania, zabijanie hostów, rzucanie innym fleszy, puszczanie muzyki, używanie zakazanych nicków... itd. grozi ban w owym zakresie.

Więc jak widać jest coś w regulaminie do czego można przypisać dawidka wykorzystywanie bugu przez całą mapę.

Ban na 1 dzień.
A perk zostaje wyłączony do czasu naprawienia go.
    - Nie dołączam serwerów do sieci.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi