Zamknięty przez: Babel Q 19-07-12, 08:09 |
Nowy serwer. |
Czy chciałbyś/a nowy serwer ? |
TAK |
|
75% |
[ 3 ] |
NIE |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Yoshimitsu
Wiek: 27 Dołączył: 25 Cze 2012 Posty: 46 Piwa: 6/14 Skąd: Inferno <3
|
Wysłany: 19-07-12, 02:38 Nowy serwer.
|
|
|
Wiem że to nie jest odpowiedni dział, ale nie wiem w jakim mogę coś takiego napisać.
Jako i nasza serwerownia rozwija się pomyślnie, wszystko idzie po dobrej drodze.
Tak więc chciałem zapytać, co myślicie jakby zakupić nowy server, zrobić z niego TP z ESL MAPS : ) ? Takie serwery łatwo rozkręcić i przemiło się na nich gra. Proszę o wypowiedź wszystkich tutaj graczy naszej serwerowni jak i zdanie Delmy na ten temat.
btw. Przyczynił bym się do szybkiego rozkręcenia serwera |
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 19-07-12, 03:55
|
|
|
Co do nowego serwera jest to dobry pomysł, ale ktoś musi niego opłacać, tą osobą jest delma, więc wszystko zależy od niego. Skoro powstał ten temat to się wypowiem, może coś z tego wyjdzie. Ja z miła chęcią zagrałbym na deathrun, ewentualnie surf i także pomógł bym rozkręcić nowy serwer. |
|
|
|
OMEN
|
Wysłany: 19-07-12, 07:23
|
|
|
Ja jestem na Tak i jak by chodziło o nowy server to bym sobie w surf_ski2 only pograł |
|
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 19-07-12, 08:09
|
|
|
Ile wamtrzeba tlumaczyc ze my (zwykli gracze) nic nie mamy do serwerow, od tego jest tylko i wylacznie Delmus. To jego serwerownia i jesli bd chcail kupic serwer to kupi, a jesli nie to bd sie bawic na tych ktore sa
Zamykam, delma sie wypowie jak bd chcial |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
|