Zamknięty przez: TiGeR 26-04-14, 16:38 |
BAN ZA CZITY CZ2. |
Autor |
Wiadomość |
Andrzejus
Wiek: 85 Dołączył: 18 Kwi 2014 Posty: 19 Postawił 2 piw(a) Skąd: Kępno
|
Wysłany: 19-04-14, 18:11 BAN ZA CZITY CZ2.
|
|
|
1. Twój nick: MOJA MAMA
2. Czas bana: permanentnie
3. Data zdarzenia: 19.04.14
4. Mapa: de_dust2
5. Admin banujący:Gruszka
6. Opis sytuacji:
7. Dowody: A więc RYJ jest adminem i chyba widzi wszystkich graczy, skoro miałem te wh i idealnie wchodziłem to proszę o wklejenie dema i rozpisanie gdzie dokładnie była jakaś sytuacja bo nigdy nie wchodziłem na model a jak już to fartem lub z infem, jak gram na tsie to nigdy z jedną osoba bo jest nas 3 lub 4 i więcej i zawsze jest ktoś w przeciwnej drużynie i jeśli nawet żyje to i tak daje info gdzie kto poszedl z ich teamu
8. Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Gruszka.
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.classic-zone.pl
[AMXBans] Powod: 'Cheatujesz / Cheating'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:56689180'
[AMXBans] Twoje IP: '178.213.167.127'
[AMXBans] ===============================================
CZESC 1: http://classic-zone.pl/vi...ighlight=#68645 |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
Andrzejus
|
Wysłany: 19-04-14, 22:24
|
|
|
Banujesz to daj linka do dema z hltv bo tez moge napisac ze kolo 5 min zrobiles cos tam |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Andrzejus
|
Wysłany: 19-04-14, 23:26
|
|
|
HE na respa bo wiedziałem że afk dlatego że MOJA CIOCIA to kamil który gra ze mną przez tsa i był na zw więc skoro powiezdział że gdzieś idzie a był w grze to wiadomo że afczy na respie z resztą może potwierdzić.
Na gali akcja z ninja, to na "K" dostałem że 3 gala skrzynka,ninja,roman o ile dobrze pamiętam w tym demku jest tylko ta podejrzana akcja bo więcej tutaj nic przypałowego nie widzę czekam aż inny Administrator to rozpatrzy |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Andrzejus
|
Wysłany: 19-04-14, 23:50
|
|
|
No akurat nie bo Mariola, dobra chcę zobaczyć opinie od innego admina bo jak na razie widzę tylko twoje odpowiedzi |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Andrzejus
|
Wysłany: 19-04-14, 23:58
|
|
|
To nie wiem jak ty grasz że logiczne myślenie zajmuję Ci 5 minut
wchodząc gdzieś zawsze pierw badam teren ilu i gdzie może być przeciwnik później się chowam i znów wychylam można to zauważyć oglądając inne moje akcje |
|
|
|
|
|
KaAaAaAaAaAaMiL
Paka B
Nick w grze: KaAaAaAaAaAaAaAaMiL.[t]
Wiek: 26 Dołączył: 18 Kwi 2014 Posty: 6 Skąd: Norwegia Oslo
|
Wysłany: 20-04-14, 09:21
|
|
|
Gruszka napisał/a: | Decyzje może zmienić inny moderator lub Delmuś. Co do infa od kogoś w grze to nie ma fizycznej możliwości by ktoś wbiegający przed Tobą zobaczył tych 3 graczy i jeszcze zdołał Ci to powiedzieć. Niczym ktoś by zaczął mówić to już tamtego zabiłeś. |
Ziomek nie sięgaj dna, gdybyś zagrał z nami chociaż jednego mixa wiedział byś że podczas przechodzenia przez anarchię mamy możliwość usłyszenia graczy tak samo jest wszędzie więc jeżeli mówisz że wbił na modele to podaj dokładny czas ja sam chętnie to zobaczę i ja ci powiem czy jest odpalony bo jak ja widzę jak ty graczy sprawdzasz to mi się śmiać chce.
#EDIT
Hahaha widziałem demko, bosh tutaj nawet nie widać aby on coś miał, to że zeskanował i pofarcił na gali nie oznacza że ma haxy, gdybyś posiedział trochę dłużej i go sprawdzał to bby jeszcze grał a tak czeka na UB bo jakiś typek który nie wie co robi dał mu bana, jesteś adminem to zrób coś dla tego serwera i już nim nie bądź. |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
KaAaAaAaAaAaMiL
Paka B
|
Wysłany: 20-04-14, 13:03
|
|
|
Gruszka napisał/a: | Dla waszej wiadomości istnieje takie coś jak bindowane wh. Do tego jest anty ss. A co najważniejsze masz bany na banid.pl + aktywne bany na innych serwerowniach. Nie skanował. Wycelował od razu tam, ziomek nie wybiegał to strzeliłeś wybiegł i zabiłeś go. |
Jeżeli chodzi ci o moją śmierć na środku pod bramą to on mnie zabił, on był w TT a ja w CT zapomniałem że on jest w TT i powiedziałem że idę na B od środka i tu miał idealny strzał na mnie, myśl chłopie bo masz 21lat z tego co pisze w profilu a na serwerze twój głos brzmi jak głos dziesięcio letniej dziewczynki, wbij odczasu do czasu na mixa i zobacz jak ludzie grają.
Gruszka ty grasz prawie 1 rok w tą grę a Endrju 7 lat |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Andrzejus
|
Wysłany: 20-04-14, 13:23
|
|
|
Jak staż nie ma nic do tego? zachowujesz sie jak dziecko z gimnazjum a widzę że jesteś dorosły, mówisz o akcji na gali JEDNEJ AKCJI ogladałem demko i paru innych i było dużo sytuacji gdzie mógłbym wejsc na model,skanowac a jakoś przeleciało mi pare fragów koło nosa skoro miałem te wh to dlaczego bym ich odpuścił skoro jestem znany z tego że mam parcie na fragi, gram ok 7 lat dusta2 znam na pamiec tupnij gdzies i wiem gdzie jesteś, to że mam bana na ac i bl i publikach to dlatego że fakt przyznam odpalam się na tak zwanych "mieszańcach" jak gram z kolegami a że koledzy byli serdeczni to mnie zgłosili i automatcznie dostałem na ac a jak dostaje na ac to serwery publiczne połączone z banid od razu mnie banują, mam 2 czystego steama gdzie gram na publikach normlanie tylko od 2 dni nie moge sie zalogowac, gdy tylko dostanę hasło od supportu steam podam Ci banida mojego konta i zobaczysz jak tam mam. |
|
|
|
|
|
CzarnaSmierc
Nick w grze: CzarnaSmierc
Wiek: 26 Dołączył: 19 Wrz 2012 Posty: 84 Piwa: 7/26 Skąd: Classic-zone
|
Wysłany: 20-04-14, 13:24
|
|
|
Gruszka zamiast kłócić się z graczami poczekaj na innego moderatora bądź admina,ponieważ tu nic nie zdziałasz.Oni mają swoje zdanie ty masz swoje zdanie,lepiej poczekać na opinię kogoś innego. |
|
|
|
KaAaAaAaAaAaMiL
Paka B
|
Wysłany: 20-04-14, 21:31
|
|
|
Gruszka napisał/a: | Staż tu nie ma nic do tego. Ja gram rok i przynajmniej się nie odpalam jak on. Jeśli nie masz juz nic ciekawego do dodania to nie pisz. W czasie akcji na gali nie było Cię w grze a RYJ żył i był z nim w teamie więc infa nikt mu nie mógł dać. |
Jak już pisałem, oglądałem demko to jest coś ciekawego do dodania bo nawet jak mnie nie ma to oglądam demka ZAWSZE!, jakoś nie było widać że coś ma może sytuacja trochę spalona ale on jest w 100% czysty, trochę zaufania chłopie bo jeżeli on mówi że się nie odpala to chyba się nie odpala, jak narazie to albo grasz i masz w dupie to że są czity lub siedzisz na spect cały dzień nabijasz godzinki i zbanujesz tych którzy są czyści, przyglądam się tobie i powiem że nie ma na co patrzeć. |
|
|
|
|
|
-Jacek-
Twój Adwokat .
Nick w grze: i
Wiek: 27 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 469 Piwa: 77/89 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
Andrzejus
|
Wysłany: 21-04-14, 03:05
|
|
|
Mam konto steam bez bana, to jest zastepcze |
|
|
|
|
|
Guffy.
1000 Postów chcę
Nick w grze: {W}eteran{P}layer|Guffy.
Wiek: 28 Dołączył: 22 Cze 2013 Posty: 378 Piwa: 29/89 Skąd: Jesteście?
|
Wysłany: 21-04-14, 08:03
|
|
|
Dobra myślę, że czas zamknąć temat i zostawić rozstrzygnięcie tej sprawy Delmusiowi. |
|
_________________ Gość Masz Problem ? Chcesz Się Coś Dowiedzieć ? Chętnie Pomogę, Napisz Do Mnie.
Głosuj Codziennie ! || COD || DD2 || ZM || |
|
|
|
|
Taka Sytuacja.^^
lubie banować :D
Nick w grze: ExxreSSioN
Wiek: 99 Dołączył: 25 Lip 2012 Posty: 528 Piwa: 64/112 Skąd: Częstochowa
|
|
|