Zamknięty przez: Delmus 18-07-12, 19:43 |
Ban |
Autor |
Wiadomość |
Wole:D
|
Wysłany: 18-07-12, 19:14 Ban
|
|
|
Witam,chciałbym wyjaśnić swojego bana jeżeli jakoś się jeszcze da po prostu ja wstawiłem ssy zmieniłem ip bo nie wiedziałem że to jest karane baneem permentnym i wszedłem na server żeby poinformować że wstawiłem ssy i chce unbana no i zrobiłem tak 2 razy ale czy to odrazu trzeba banować prementnie za niewiedze ? |
|
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 18-07-12, 19:19
|
|
|
no niewiem..ja tam bym dał Ci UB, ale wątpię czy to poprą inni.SS`y miał czyste...
Niech wypowie się Delma,SlimS,KoX i reszta adminów i zobaczymy...;? |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Wole:D |
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 18-07-12, 19:20
|
|
|
Pisalismy do cb że nie dostaniesz UB. Wszedłeś na serwer na własną odpowiedzialność.
Moim zdaniem bez UB. |
|
|
|
|
|
Wole:D
|
Wysłany: 18-07-12, 19:22
|
|
|
Nom niech się wypowie jeszcze reszta adminów bo szkoda mojej pracy na tym servie :D, a tak po za tym fajny server ,więc chciałbym na nim jeszcze popykać.Nom na własna odpowiedzialność ale nikt mnie nie poinformował też że za to jest ban prementny |
|
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 18-07-12, 19:25
|
|
|
Sory, sprawdzilem. Ssy dostal i wszedl na serwer po wstawieniu "no moze i chcial powieedziec". Ktos napisal ze ma aktywne bany i LeleQ zbanowal. Powinien dostac te ub chyba. Ale niech sie sam delma wypowie |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 18-07-12, 19:43
|
|
|
Niech wtedy będzie UB.
Zawiniłeś tylko tym ,że wszedłeś za prędko na serwer. Na innych sieciach serwerów zawsze mnie denerwowało ,że ubywało fajnych graczy przez takie przypadki, a że tutaj mam na to wpływ to tak nie będzie.
Moderatorzy niech słuchają, osoby które wstawiły ss'y i weszły na serwer bez odbanowania, będzie się należał unban.
Jednak osoby ,które dostały ss'y i weszły z powrotem na serwer bez ich wstawiania ,a potem po kolejnym banie je wstawiły , już nie będzie się należał Unban.
Osoby, które miały taki przypadek jak "wole w dupe" ,a chcą ciągle unbana niech założą swój temat.
Pozdrawiam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
|