Nick w grze: -_-.Tiesto.-_-/~System-Upadl~
Wiek: 26 Dołączył: 26 Sty 2013 Posty: 348 Piwa: 46/72 Skąd: Gdańsk-Orunia
Wysłany: 26-02-14, 20:11 Podanko by -_-.Tiesto.-_-2
0.Co do warnó już zrobilem reklamy czekam az delma sciagnie...
1. Imię: Tomasz
2. Nick w grze: -_-.Tiesto.-_-
3. Data urodzenia: 02.09.1998 wiem ze jescze urodzin nie miałem ale widze co sie dzieje...
4. Steam: Posiadam
5. Staż w CS: ok 3 lata ale miałem przerwe
6. Znajomość AMX 0-10: 5/10
7. Od kiedy grasz na naszych serwerach: ok 1-2 lata
8. Ile grasz na naszym serwerze dziennie: 3-4 godz jak mam czas
9. Doświadczenie w byciu adminem: Własna serverownia kiedyś... 6/10
10. Link do reklam:
11. Co nie podoba Ci się w naszej sieci: wszyscko okej
12. [ROZPISZ SIĘ] Dlaczego właśnie ty: Sami ogl wiecie jaka jest sytyacje ze mna ni na serverowni nieklamie faktycznie okolo 6miesiecy temu okłamałem was bo wiedzialem ze sobie poradze tera dużo osób zrezygnowało i wiecie ze ogarniam i dam rade... przepraszam ze sklamalem ale nawróciłem sie i mam nadzieje ze i tym razem mi zaufacie...Dzieki
Nick w grze: {W}eteran{P}layer|Guffy.
Wiek: 28 Dołączył: 22 Cze 2013 Posty: 378 Piwa: 29/89 Skąd: Jesteście?
Wysłany: 26-02-14, 20:15
Nie spełniasz wymagań niestety
Wiadomo że to nie dużo ale
Cytat:
- Brakują mi 2 posty / 3 dni stażu na forum / 4 godzin na serwerze / 2 tyg. do 16 urodzin.
Można by na to przymknąć oko?
Utworzenie podania bez całkowitego spełnienia wymagań spowoduje otrzymanie kary (patrz: czerwona informacja na górze) i natychmiastowe zamknięcie podania.
oraz
Cytat:
UWAGA!
Zanim złożysz podanie upewnij się, że wszystkie wymagania są spełnione.
W przeciwnym wypadku nałożona zostanie kara w postaci 2 ostrzeżeń (warnów) na forum.
Więc poczekaj do września
PS. Też jestem z września
_________________ Gość Masz Problem ? Chcesz Się Coś Dowiedzieć ? Chętnie Pomogę, Napisz Do Mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum