Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Zamknięty przez: Delmus 10-02-14, 04:45 |
[Ban] Cieniuu |
Autor |
Wiadomość |
Cieniuu
Mistrz Riposty
Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~
|
Wysłany: 21-01-14, 16:09 [Ban] Cieniuu
|
|
|
1. Twój nick: Elite COD # .Cieniuu~
2. Czas bana: Permanentny
3. Data zdarzenia: 21.01.2014 r.
4. Mapa: Nie wiem ...
5. Admin banujący: Gruszka
6. Opis sytuacji: Wchodzę w Cs'a, odpalam COD MOD i mam perma. Była jeszcze sytuacja, że złożyłem skargę na Gruszkę, coś tam napisałem, że jego "wizerunek" widniał na każdej ścianie a ten typ, powiedział, że ja to zrobiłem, nie mając ani jednego grama dowodów, ani IP nie wykazało, że ja to zrobiłem, ani mój nick. Czekam na UB, już za dużo sobie pozwalasz małolacie. Gram na CODz'ie sporo czasu, i każdy gracz potwierdzi, że jestem w porządku na Serwerze, a przez jakiegoś gośćia, który mnie nie lubi mam perma. ŚMIECH NA SALI. CZEKAM NA UB.
7. Dowody: ...
8. Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : Elite COD # .Cieniuu~
[AMXBans] Powod : ' Wyja?ni? na forum '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.classic-zone.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' '
[AMXBans] Twoje IP : ' 176.109.160.4 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja |
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 21-01-14, 16:17
|
|
|
Jestem ciekaw ile ty masz lat, że tak najeżdżasz na Gruszkę, jest to zero szacunku co do moderatora i powinno być to ukarane moim zdaniem. Twoje irytujące zachowanie typu '' Jestem najlepszy, więc ssijcie gówniarze '' . Nie każdy potwierdzi, że jesteś w porządku, ja jestem uczulony na takich ludzi i od samego początku wiedziałem, że będą z tobą problemy. W skardze powinno zachować się zimną krew i pełną kulturę osobistą ty jej nie masz niestety i nie zdziwię się że to przesądzi o tym że już nie zagrasz na naszych serwerach. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 21-01-14, 16:23
|
|
|
Hahahaa, nie rozmieszaj mnie ziomku, Gruszka, pokazał dzisiaj, że to ON dalej ciągnie ten konflikt... ja sobie normalnie gram na Serwerze, przychodzi małolacik, napiszę do kogoś "leszczu" i mam bana na 12h. Coś tu nie gra, szanujcie mnie, a ja was będę szanował. Nie chce zbędnych konfilktów, chce tylko grać na Serwerze, a ten koleś mi nie pozwala, ze względu na wcześniejsze spiny, przez, które dostał ostrzeżenia.
Ziomeczki, na prawdę mnie nie denerwujcie, bo gdy ja się zdenerwuję, to będzie źle. Na razie jestem spokojny.
Tak czester, bo jestem najlepszy, jade każdego jak chce, gdybym miał premke to byście uciekali gdzie gruszki rosną.... POZDRO i RĘCĘ OPADAJĄ.
Nie spamować mi tu... jak to Detektyw napisał "Czekaj na wypowiedź Opiekuna" więc, skleić buźki i cichosza. |
|
|
|
|
|
Cykor
GameMaster
Nick w grze: Cykor
Wiek: 29 Dołączył: 15 Lip 2013 Posty: 50 Piwa: 14/20 Skąd: Wola Uhruska
|
Wysłany: 21-01-14, 16:27
|
|
|
Po pierwsze Cieniuu nie zaczynaj z groźbami znowu. Po drugie co twojego jechania wszystkich ... Najciekawsze jest ze jak jakis admin jest na serwie to zamykasz a jak tylko wychodzi to wlącza się w tobie pro gamer ... Przestań naskakiwać na Gruszke i wyzywać go od małolatów. Miałeś wyjaśnić sprawe na forum czyli normalnie napisać prośbe o ub a nie odrazu jechać po Gruszce. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 21-01-14, 16:29
|
|
|
Po kim ja jadę ? CHłopie.... nie wytrzymuje już z wami... przez ostatnie 4dni mam dzień w dzień bany do cholery.... za głupie słowo "leszczu" i to na duży okres czasu. Skonczyło się..... gdyby dawał bany z głową to by było wszystko dobrze..... Małolat to jakaś obraza ? ogarnij się koleś....
Co najlepsze do cholery, że tylko ja dostaje bany.... i to nawet nie za obrazę..... inni wulgają i wulgają, ale ADMIN napiszę "Kultura" i spokój..... nawet Admini przeklinają, a ja za do cholery jedno słowo "leszczu" dostaje bana !!!!! ogar się już bo mnie....
Nie spamić mi tu bo mnie szlak trafi. |
|
Ostatnio zmieniony przez Cieniuu 21-01-14, 16:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Cykor
GameMaster
Nick w grze: Cykor
Wiek: 29 Dołączył: 15 Lip 2013 Posty: 50 Piwa: 14/20 Skąd: Wola Uhruska
|
Wysłany: 21-01-14, 16:31
|
|
|
Każdy ma prawo się wypowiedzieć wiec nie pisz tu żeby skleic buźki małolacie (to nie obraza ) Nie wiesz nawet zapewne za co masz tego bana a płaczesz... Każdy dostaje bany za wyzwiska wiec czemu miałbyś być inny ? |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 21-01-14, 16:34
|
|
|
Cykor napisał/a: | Każdy ma prawo się wypowiedzieć wiec nie pisz tu żeby skleic buźki małolacie (to nie obraza ) Nie wiesz nawet zapewne za co masz tego bana a płaczesz... Każdy dostaje bany za wyzwiska wiec czemu miałbyś być inny ? |
Hahahhahahah.... ban 12h - "Kisiel, zamknij sie bo cię dojade leszczu " i ban 12h hahhaa.... i to jeszcze on zaczął się sapać i mnie jechać, i oczywiście tylko ja dostałem ... bo faworyzacja LVL 99.
Bana dostałem bo Detekttyw sobie ubzdurał, że jego TWARZ... która pojawia się na każdej ścianie to moja sprawka.... a żadnych dowodów nie ma, że ja to robiłem, ale OK mam bana, Detektyw ma podejrzenia i od razu perm... |
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 26-01-14, 22:59
|
|
|
6 dzień..... no Proszę o to UB.... 6dni bez COD Moda i wszystko przez podejrzenia ... powinienem mieć UB do czasu wyjaśnienia sprawy, ale jakiej sprawy ? skoro nic nie zrobiłem...
Delmus, spamie Ci o tym UB od 5 dni... dawałem linki, pisałem o co chodzi, wiem, że byłeś na Forum i to czytałeś, tylko nie rozumiem dlaczego poddajesz mnie "jakiejś" próbie ? trudno wejść i napisać UB ? .... zajmujesz się jakimiś śmiesznymi zmianami nicków, niż moją sprawą. 6 dni to chyba lekka przesada, prawda ?
Pozdro. |
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 30-01-14, 19:51
|
|
|
Odświeżam Temat.
Moja prośba o UB, trwa już 10 dni, i zero reakcji ze strony Administracji. Nie wiem jak Wy mi to wynagrodzicie... 10 dni to zbyt duża przesada. Czekam i czekam, i doczekać się nie mogę, tym bardziej, że nic nie zrobiłem, a Ban został nałożony za podejrzenia, z powodem "Wyjaśnij na Forum" , lecz co tu wyjaśniać, jeśli Administracja ma mnie głęboko w 4 literach ?
Bez pozdrowień, bo to co robicie, jest kategorycznie niedopuszczalne. |
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 10-02-14, 04:45
|
|
|
Jaki by nie był werdykt i tak czas najwyższy byś dostał tego UB.
Tak jak przeczucie mi mówiło, że nie czitowałeś mimo braku wstawienia prawidłowych ss'ów to teraz myślę, że jesteś zamieszany w wstawianie zdjęć Gruszki na serwerze, mimo że jednoznacznych dowodów brak. Chociażby Twoja rozmowa z gruszką zaopatrzona w aluzje dotyczące tej sprawy na to wskazuje.
Więcej m.in na temat tej sprawy tutaj: http://classic-zone.pl/viewtopic.php?t=14736
Odbanowany.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|