Zamknięty przez: Gruszka 20-06-14, 13:12 |
Złoty aKa rzeźnik |
Autor |
Wiadomość |
budyniowy
Wieszak
Nick w grze: Wieszak
Dołączył: 02 Kwi 2013 Posty: 207 Piwa: 69/145 Skąd: Zduńska-Wola
|
Wysłany: 08-02-14, 21:48 Złoty aKa rzeźnik
|
|
|
Proszę o osłabienie złotego wojownik czy zrobienie czegokolwiek z jego DMG. Złoty full inta jedzie 100lvl jak 10 Wszyscy z s.premium jadą teraz only złoty i gra się na zasadzie "Tam gdzie złoty tam wygrana"... Pół magazynka i 3 typa 60-70 lvl pada o tak sobie.
Chyba nie na tym ma polegać gra?
PS. Uprzedzając płacz np.Tuby od razu mówię, że nie piszę tego w ramach akcji "dostaje baty i płacze" tylko piszę czystą prawdę bo na servie nie ma gry -.- |
|
_________________ Gość ZAPAMIĘTAJ: Dobry kisiel jest gorszy od budyniu
--> http://steamcommunity.com/id/wi3szak/ <--
http://forumemjot.wordpre...l-media-milcza/
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): MacaczSkarpet |
|
Eliminator
Wiek: 27 Dołączył: 02 Paź 2013 Posty: 124 Piwa: 19/11 Skąd: Las Vegas
|
Wysłany: 08-02-14, 22:13
|
|
|
No Dokładnie jeszcze ja mają perk Pociski Dum Dum to już po grze |
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 08-02-14, 22:20
|
|
|
Nie ma co w to mieszać Tuby, tak dla twojej świadomości, bo on sam denerwuję się na tych złotych wojowników, tak jak chyba praktycznie każdy. Nawet jeśli ta klasa miałaby być zmieniona, albo usunięta, zastąpiona inną, to i tak możliwe za pewne będzie to dopiero po resecie poziomów, a taki reset w najbliższym czasie się nie zapowiada. Jestem tego samego zdania co ty i większość graczy, Złoty Wojownik to jest klasa która jest, albo zbugowana, albo przesadzona, jak siedzi ktoś na wyższym poziomie tą klasą na serwerze nikomu się nie chce grać. Klasa taka nadaję się jak najbardziej na serwer, ale na jakiś na którym maksymalny jest 500 poziom. Nic dziwnego że nie ma teraz nowych graczy, jak ktoś wchodzi na serwer zaczyna grę na 1 poziomie, a taki złoty ma go na dwa strzały w nogę, czy ramię. To tyle ode mnie w tym temacie, mam nadzieję że w końcu coś z tą klasą Delmus zrobi. |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Olchan |
|
Biedronkarz
Nick w grze: Biedronkarz
Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2013 Posty: 310 Piwa: 40/61 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 08-02-14, 22:23
|
|
|
Sam nim gram i mogę powiedzieć, że przesadzony.Po resecie można by go osłabić, a i dodam że dobrym pomysłem by było usunąć bereta a przywrócić dzikiego takie moje zdanie |
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 08-02-14, 22:57
|
|
|
Był błąd w klasie, dopiero teraz go dostrzegłem, mimo że już wcześniej się przyglądałem.
Procentowy wzrost DMG był niezgodny z opisem, bo maksymalnie można było osiągnąć 120% dodatkowego DMG, a powinno być max 30%. Teraz już tak jest.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
Autor postu otrzymał 2 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): MacaczSkarpet, Lupy1905 |
|
|