Zamknięty przez: Gruszka 12-01-14, 22:10 |
Warn za nic |
Autor |
Wiadomość |
MacaczSkarpet
TUPAC WRÓCI
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 64 Piwa: 1/29 Skąd: Ełk
|
Wysłany: 12-01-14, 18:34 Warn za nic
|
|
|
Siema, dziś (tj. 12 stycznia 2014r) dostałem warna od FD^GoDa za wypowiedź nie na temat. Nie mam jak dac ss mojej wypowiedzi, ponieważ usunął również mój post. Ale w wielkim skrócie napisałem tam, że BF2 to wielki niewypał i, że również jestem za zmianą na jakieś FFA lub TP. Wyraźiłem również opinię, że nie ma on prawa mówic, że prędzej serwerownia upadnie niż "jego" serwer. Moim zdaniem warn został nadany niesłusznie i prosze o usunięcie go |
|
|
|
Kisielowaty
Huehuehue
Nick w grze: Kisielowaty
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 462 Piwa: 84/138 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 12-01-14, 18:37
|
|
|
Wejdź w skrzynkę i powinna być wiadomość od "Obsługa forum" a tam treść twojego postu i ją tu wklej. Logi forum też są więc nie próbuj oszukiwać |
|
PW!
STEAM: Kisiel |Po przerwie |
|
|
|
|
MacaczSkarpet
TUPAC WRÓCI
|
Wysłany: 12-01-14, 18:42
|
|
|
Przyszła, ale przysięgam, że dopiero przed chwilą mi pokazało, że mam nowe wiadomości.
Macie tutaj ss z tej wiadomości:
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 12-01-14, 19:09
|
|
|
i za takie cos warn |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
MacaczSkarpet
TUPAC WRÓCI
|
Wysłany: 12-01-14, 19:42
|
|
|
A, dodam może jeszcze ss powodu. Sorki za ten lekki spam, ale nie mogłem już edytowac postu.
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 12-01-14, 21:26
|
|
|
Trudno mogłeś nie pisać bezsensownych postów nie na temat nie lubię kozaczków internetowych tym bardziej jakichś nie wiem spisków, czy tam zleceń ze strony gruszki, aby znaleźć jakiś temat do kłótni. Koleś pojawiasz się znikąd i stwarzasz jakieś problemy masz prawo się oczywiście odwoływać, ale ban jest słuszny proste. W tamtym dziale przedstawiamy propozycje, zażalenie możesz pisać do dentysty jak ciebie leczy kanałowo, ale nie tam. Czytać też trzeba umieć ze zrozumieniem. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 12-01-14, 21:47
|
|
|
Gosciu z nikąd ?? data rejestracji 07 Gru 2012 od razu kozak internetowy bo ci wygarnął prawde zachowuj się jak typowa nastolatka z okresem Gruszce zwracasz uwagę a sam nie jestes lepszy |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 12-01-14, 21:55
|
|
|
FD^GoD napisał/a: | To go nie broń jak jakaś mama z okresem. Sam sobie da radę nie potrzebuje do tej sprawy jakichś mentorów...Co z tego, że taka data rejestracji jak w ogóle gościa nie było od kilkunastu miesięcy to tak jakby go prawie nie było. |
robisz sie coraz bardziej zalosny a ty co para jestes z cieniem ze mu tak matkujesz ?? na twoim miejscu napisz do DElmy co ty nie zrobiles dla tego serwera jedyne co zrobiles to zjebales 2 serwery a były takie Obietnice pelny serwer |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
Wysłany: 12-01-14, 21:59
|
|
|
Życie niestety czasy są trudne jak to Delma mawiał ostatnio na zombie modzie . Były pełne serwery, ale jak się grać nie chce i umie pisać dużo, a mało pomagać to tak niestety wychodzi mizernie. Ja żałosny być nie mogę, bo pełnych serwerów nie obiecywałem i nie bałem się podejmować poważnych roli, a że tam sobie piszesz,bo piszesz to mi to tam rybka na to. Swoje zrobiłem i dalej będę robił, co trzeba. Proste . Niestety ten temat nie jest o mnie, więc sobie daruj te teksty z biedronki.
Niech ktoś zamknie temat, bo robi się zbędny i nie potrzebny spam warn słuszny jak nie to Delma mu go zdejmie. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 12-01-14, 22:07
|
|
|
FD^GoD napisał/a: | Życie niestety czasy są trudne jak to Delma mawiał ostatnio na zombie modzie . Były pełne serwery, ale jak się grać nie chce i umie pisać dużo, a mało pomagać to tak niestety wychodzi mizernie. Ja żałosny być nie mogę, bo pełnych serwerów nie obiecywałem i nie bałem się podejmować poważnych roli, a że tam sobie piszesz,bo piszesz to mi to tam rybka na to. Swoje zrobiłem i dalej będę robił, co trzeba. Proste . Niestety ten temat nie jest o mnie, więc sobie daruj te teksty z biedronki. |
Takiego bystrego udajesz a forum robi ci matix tylko nie zaprzeczaj jak ty zbierasz kolory i myslisz ze wazny jestes Nie dziwie się czemu mod nie dostałeś bo twoje obietnice koncza sie na słowach jak był Natsu to jeszcze gralo troche osob bo znał sie na robocie |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
Cykor
GameMaster
Nick w grze: Cykor
Wiek: 29 Dołączył: 15 Lip 2013 Posty: 50 Piwa: 14/20 Skąd: Wola Uhruska
|
Wysłany: 12-01-14, 22:10
|
|
|
No FD widzę że starasz się pokazać jaki ważny jesteś nie lubisz kozaczków internetowych ? To powodzenia w patrzeniu w lustro |
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 14-01-14, 02:21
|
|
|
Warn zdjęty.
Treść postu nie nadawała się, ani na warna, ani na usunięcie.
Była to jedynie krytyka, a do wątku tematu nawiązywała propozycja zmiany na FFA / TP .
Zamykam. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|