Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gruszka
05-01-14, 23:22
[Podanie] Elite COD # .Cieniuu~
Autor Wiadomość
Cieniuu
Mistrz Riposty

Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~
Piwa: 16/8
Wysłany: 05-01-14, 21:51   [Podanie] Elite COD # .Cieniuu~

- U
kończone 16 lat <--- TAK
- 30 postów na forum <--- TAK
- 30 dni od rejestracji na forum <--- TAK
- 40 godzin przegranych na serwerze <--- TAK
- Zrobienie 10 reklam naszej sieci <--- TAK
- Brak ostrzeżeń na forum <--- Reklamy zostały wysłane, tylko nikomu się nie chce zdjąć warna.

1. Imię: Karol

2. Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~

3. Data urodzenia: 11.05.1986 r.

4. Steam: Narazie nie posiadam, jeśli będzie to konieczne to jestem w stanie zakupić.

5. Staż w CS: Około 7-8 lat z leciutkimi przerwami.

6. Znajomość AMX 0-10: Oczywiście, że 10 :)

7. Od kiedy grasz na naszych serwerach: Jeśli mnie pamięć nie myli to będzie już jakieś 4-6 miesięcy.

8. Ile grasz na naszym serwerze dziennie: HeHe :D w ciągu dnia będzie 8 godzin.

9. Doświadczenie w byciu adminem: Nie chciałem się chwalić, kilka osób wie, że posiadam Admina na serwerze ( nazwy nie napiszę z wiadomych powodów ), ale chyba zrezygnuję z tej funkcji na tam tej Serwerowi, ponieważ szukam nowych doświadczeń.

10. Link do reklam w dziale "Zareklamuj Nas":
Kod:
http://www.classic-zone.pl/viewtopic.php?p=63075#63075

11. Co nie podoba Ci się w naszej sieci: Sieć jest zrobiona rewelacyjnie. Forum bardzo ładnie dobrany Styl, oraz mili użytkownicy dzięki którym atmosfera na Forum nigdy nie jest nudna :) A co do Serwera to mam kilka uwag oraz drobnych pomysł by serwer stał się lepszy. Co mi się nie podoba... hym... nie ma żadnych Turniejów :( co owocuje tym, że nie ma co robić na Serwerze, gra jest zbyt monotonna, brak jakichś kolosalnych zmian we wprowadzaniu nowych perk'ów.

12. [ROZPISZ SIĘ] Dlaczego właśnie ty: Nie ukrywam, że czekałem na ten punkt, to zaczynam :) Na ten Serwer zaprosił mnie Elite COD Boom pisząc do mnie te słowa " Masz tu linka do Classic-Zone naprawdę fajny serwer, choć pokażemy im jak się strzela z AWP.... no to ja wszedłem na serwer i na pierwszy rzut oka bardzo mi się spodobał, te klasy... te perki... cii gracze..... coś rewelacyjnego i tak się zaczęła moja przygoda na Classic-Zone. Jak wiecie w ostatnich miesiącach między mną, a Adminami była wielka przepaść, która wydaję mi się, że zmniejszyła się i to dość dużo, po mimu moich wielu czynów, które zrobiłem w ostatnim czasie to wydaję mi się, że teraz jest już OK z tego co widzę to Admini się do mnie przekonali (niektórzy) oraz gracze, którzy dadżą mnie sympatią na COD Modzie oraz wspierają różnymi perkami :) Nawiązując do pytania to ja wiem, że się nadaję :) Mam ogromne doświadczenie w pełnieniu funkcji Admina, ogarniam ortografię, jestem dojrzały i sprawiedliwy, potrafię każdy konflikt na Serwerze obrócić w żart i załagodzić w każdy możliwy sposób. Nie cierpię chamstwa oraz kłamstwa, o tym przekonacie się w niedalekiej przyszłości. Co by tu jeszcze dodać.... wydaje mi się, że jestem najlepszym kandydatem do pełnienia owej Funkcji ze względu na moje doświadczenie. Tak sobie czytałem kilka podań niektórych użytkowników i w ostatnim punkcie 12 widziałem max 3 zdania, więc tu macie nowość bo zastosowałem się do nawiasu :D Gdy gram na COD Modzie, żadnego admina nie widać, pełno cziter'ów to grać mi się po prostu odechciewa i wychodzę z Serwera, wchodzę na Forum i piszę na Sb, że są czity... podaję IP oraz Nick i Moderator się tym zajmuje, to jest dla mnie męczące i to strasznie... dlatego postanowiłem się zebrać i napisać podanie by mi było łatwiej oraz graczom. Trudno mi napisać coś o sobie ponieważ nie lubię sam sobie "słodzić".... na koniec mogę powiedzieć, że nie jestem typem człowieka "To mój kolega, gra na WH, nie zrobię mu SS'ów bo to mój kumpel" ja jestem sprawiedliwy jak już pisałem wyżej. Mam nadzieję, że w 100% was przekonałem do siebie :) A administrację proszę o bardzo dokładne rozpatrzenie mojego Podania :)

INFO :

Co do warna, ponieważ mam jednego to info dla Modków, że reklamy zostały wysłane, czekam na zdjęcie warna, dlatego proszę aby nie zamykać.

Pozdrawiam :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Kisielowaty
Huehuehue

Nick w grze: Kisielowaty
Piwa: 84/138
Wysłany: 05-01-14, 23:21   Re: [Podanie] Elite COD # .Cieniuu~

Te same reklamy do warna co do podania.

Gość
Jeżeli masz jakąś sprawę, PISZ
E-MAIL: mateusz155a@gmail.com
PW!
STEAM: Kisiel |Po przerwie

jaroszy

Piwa: 2/1
Wysłany: 05-01-14, 23:21   

No ja jestem na tak
+Staż na serwerze
+Często jak nie ma admina piszesz na forum
+ogólnie długi staż w cs (jeśłi to prawda :) )

-Brak Steama

http://banid.pl/kto?to=0:0:19844527

STEAM : ParTy HarD

Gruszka
PJONTKA!

Nick w grze: Gruszka
Piwa: 334/119
Wysłany: 05-01-14, 23:22   

Brak reklam lub warn - wybierz sobie.

Nie spełniasz wymagań.

+ 2 warny.