Zamknięty przez: iMßa 22-12-13, 20:21 |
TS... |
Autor |
Wiadomość |
Netia
Nick w grze: Netia
Wiek: 29 Dołączyła: 09 Sie 2013 Posty: 110 Piwa: 32/63 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 22-12-13, 15:06
|
|
|
Tuba ją go nawet nie prosiłam o to więc jak nie wiesz to nie pisz głupot -.- i to nie my weszliśmy do was na kanał tylko wy do nas a to jest różnica
Ty nawet o tym nie wiesz bo dopiero później wbiłeś
Ja się nie chcę kłócić ale prosiłam wiele razy byś tak do mnie nie mówił |
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 22-12-13, 15:50
|
|
|
Netia poszłaś na 2 kanal i pisałaś do Cykora i Budynia zeby do ciebie przyszli ale ci olali i z powrotem wrociłaś po co ?? ja dałem ci mute bo nie mam ochoty z toba gadać |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
budyniowy
Wieszak
Nick w grze: Wieszak
Dołączył: 02 Kwi 2013 Posty: 207 Piwa: 69/145 Skąd: Zduńska-Wola
|
Wysłany: 22-12-13, 16:13
|
|
|
"Budyn wchodzisz raz na ruski rok na TS podłączasz sie pod nasz kanał a tam jest luźno nikt cie tam nie zapraszał tak samo jak ta Netie"
Weź mnie nie rozśmieszaj podłączyliscie się to wy to raz, a dwa nie wchodzę na ts'a bo jak moderacja się bawi to po co? Dzisiaj wszechmogący modzi bawili się rangami.
Mówię to po raz kolejny zwykły user nie ma tu nic do gadania bo jedno słowo administracji i Delma jest ugłaskany.Szczerze to nie wiem po co tu niektórzy się wypowiadają skoro nic nowego nie wnoszą do tematu |
|
_________________ Gość ZAPAMIĘTAJ: Dobry kisiel jest gorszy od budyniu
--> http://steamcommunity.com/id/wi3szak/ <--
http://forumemjot.wordpre...l-media-milcza/
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 22-12-13, 16:26
|
|
|
budyniowy napisał/a: | "Budyn wchodzisz raz na ruski rok na TS podłączasz sie pod nasz kanał a tam jest luźno nikt cie tam nie zapraszał tak samo jak ta Netie"
Weź mnie nie rozśmieszaj podłączyliscie się to wy to raz, a dwa nie wchodzę na ts'a bo jak moderacja się bawi to po co? Dzisiaj wszechmogący modzi bawili się rangami.
Mówię to po raz kolejny zwykły user nie ma tu nic do gadania bo jedno słowo administracji i Delma jest ugłaskany.Szczerze to nie wiem po co tu niektórzy się wypowiadają skoro nic nowego nie wnoszą do tematu |
mowisz o sobie bo nic nowego nie wnosisz ; ] tylko napisz mi cos do ciebie nie gadałem to czemu w imieniu innych piszesz skarge i zadna osoba z ktora sie kłociłem nie podpisała sie pod twoim pro postem biedny userku ?? jak ci sie nie podobała nasza rozmowa mogłeś isc tak jak ci netia pisała robisz jakies problemy a sam nim jestes bo nawet nie wiesz co piszesz jeszcze chcesz robic z siebie biednego usera ????? |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 22-12-13, 16:58
|
|