Zamknięty przez: Delmus 15-11-13, 02:14 |
Skarga Oblatywacz |
Autor |
Wiadomość |
Razeloo
de vestits
Nick w grze: Razeloo
|
Wysłany: 14-11-13, 21:49 Skarga Oblatywacz
|
|
|
b]1. Twój nick:[/b] Razeloo qwe
[b]2. Nick Admina:[/b] Oblatywacz|NoSound|NoLive|
[b]3. Data zdarzenia:[/b] ok. 21:30
[b]4. Dowody:[/b] Screenow nie posiadam, lecz gracza który także to widział mogę przedstawić.
[b]5. Co zrobił:[/b]kick za normalny ping przy połączeniu z serwerem mam przez jakieś 2-3 sek ping 110. Po tym wszedłem na serwer z pingiem max 70, admin ustawił by samowolnie przy starcie rundy zabijało mnie na respawnie. Po paru prośbach admin nic sobie z tego nie robił chociaż ping miałem normalny. W dodatku gdy oglądałem jego grę widziałem jak slapuje samego siebie z 0 obrażeniami żeby szybciej się przemieszczać o slapowaniu przez adminów samych siebie może powiedzieć na pewno wielu innych graczy. |
|
_________________ Així va ser el repartiment de vestits de Replay a la plantilla del Barça |
|
|
|
|
wirrtex O.o
KAT <3
Wiek: 28 Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 974 Piwa: 87/130 Skąd: Gliwice :>
|
Wysłany: 14-11-13, 22:02
|
|
|
Cytat: | dmin ustawił by samowolnie przy starcie rundy zabijało mnie na respawnie |
Niestety nie mamy takich możliwości
Na pewno pisał do Cb/całego serwera o zmniejszenie pingu, potem kickował i dobrze zrobił.
Ostrzeżenie/Kick itd |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 14-11-13, 23:02
|
|
|
Ahahahahahahaha beka z Typa... Skakał Ci ping stąd kick... Dedalo Cię bo nie bbyło tyle respawnow... A slapowalem siebie bo stałem zablokowany z innym graczem i próbowałem się wydostać... Po tych wydarzeniach wyzwales mnie od pizd, kurw jebanych, po czym dostałeś bana na 12h i ciesz się że nie na tydzień. Twoja argumentacja jest bezsensu podobnie jak i cała ta skarga. Pisząc ją pokazałes jak nikłe masz pojęcie o grze,cs'ie.
Temat do zamknięcia. |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 15-11-13, 02:14
|
|
|
- Jeżeli admin uznał Twój ping za wysoki to słusznie Cię skickował. Adminów proszę by dłużej przyglądać się pingom dla pewności czy jest to chwilowy skok czy stale zawyżony.
- Jeśli byłeś zabijany to nie z winy admina, lecz niestety serwera - brak slotów na mapie.
- Slapował siebie, bo się zablokował. Slapowanie ma małe szansę na przyśpieszenie gracza, o którym piszesz z powodu, że jest ono bardzo chaotyczne, a nie ukierunkowane w stronę biegu.
Skarga niesłuszna.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|