Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Babel Q
07-07-12, 09:13
Propozycja .
Autor Wiadomość
ZDR
Free TPS !

Wysłany: 07-07-12, 09:03   Propozycja .

Propozycja dotyczy tych śmiesznych wymagań , które muszą być spełnione , aby dostać Admina . Prosił bym , aby obecni Admini nie wypowiadali się , bo cóż może powiedzieć 14-letni chłopczyk gdy zobaczy że w mojej propozycji wiek jaki musi posiadać Admin to 17-18 lat . Na pewno będzie przeciw , więc kieruje to przede wszystkim do zwykłych playersów nie tylko z COD-a .

A więc drogi graczu ... zastanów się . Czy grając tu obecni Admini (oczywiście bez delmy = ogarnięty) stają na wysokości powierzonego im zadania ? Czy przestrzegają regulaminu ? Sprawdzają graczy po każdym twoim zgłoszeniu cheatów na u@ ? I czy bycie Adminem nie poprzewracało im w dupach i zachowują się jak normalnie gracze , a nie jak dzieci które mają Admina i myślą , że im wszystko wolno ? Czy aby napewno na każdym z tych serwerów jest zawsze jakiś Admin , który nad wszystkim panuje ? To nie wy jesteście tu dla nich , tylko oni dla was . Więc nie uważacie , że warto byłoby postawić na jakąś poważniejszą osobę , dojrzalszą , potrafiącą dogadać się w jakiś sposób wytłumaczyć i pomóc gdy masz problem ?
Jesteś Adminem , musisz liczyć się z tym , że mogą być takie dni , że więcej czasu przesiedzisz na spec obserwując graczy , niż sobie pograsz , bo nie po to masz te uprawnienia , żeby grać a żeby dobrze wypełniać powierzoną Ci funkcję .
Tak wiem , że może być tak że zaraz wjadą na mnie jacyś 14-latkowie , bo taka jest średnia wieku na tym serwerze , ale czy i wy moje drogie dzieci nie uważacie , że lepiej było by robić coś dobrze i dbać o reputacje serwera , niż robić coś na odpierdol ?

A teraz trochę o wymaganiach :

Nick : Oczywiście podstawa .
Wiek : 17-18 lat . Bardziej jestem za 18-stką , ale rok różnicy nie robi , zależy kto jak podchodzi do życia i czy jest poważnym człowiekiem , czy jeszcze pomimo 17 lat jego mózg leży w piaskownicy .
Steam ID : Steam obowiązkowo ! Ponadto podajemy ID . Po co ? Żeby H@ mógł sprawdzić czy byliśmy banowani na steami za jakies haxy . Graczę banowani , nie powini mieć Admina.
Znajomość AMX : Również obowiązkowo . Dobrze by było jak by znał przynajmniej kilka podstawowych komend .
Od kiedy grasz na naszym serwerze : Oczywiście opcja przydatna , musi być spełnione żałóżmy 1 miesiąc , żeby gracze mogli powiedzieć cośo osobie składającej podanie . Czy jest miły , kulturalny , pomaga itd
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na Adminowanie : Tutaj czas może się zmniejszać w zależności od liczy adminów .
Gdzie miałeś , masz admina (przez jaki czas) : Pozwoli określić doświadczenie , jeżeli oczywiście dana osoba nie kłamie .
Link do reklam : Oczywiście podstawa , żeby przyciągać graczy .
Staż w Cs-a : Nie koniecznie , aczkolwiek może być . Według mnie nic to nie zmienia , bo to jak ktoś gra nie ma nic do tego jak będzie Adminował .
Kontakt : GG , Skype , Tel ... coś z tego , żeby po rozpatrzeniu podania , H@ miał się jak z graczem skontaktować .
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? : Parę zdań o sobie . Z tego jak dana osoba się wypowiada , możemy wiele wywnioskować ...

Myślę że to byłoby na tyle ... ale teraz proszę kogoś z H@ o wypowiedzenie się w sprawie waszych wymagań ...

Wymagania na admina:
- Ukończone 15 lat : Myślisz , że tyle naprawdę wystarczy ?
- 30 postów na forum : Co to Ci da ?
- 20 dni od rejstracji na forum : To samo co UP . Niektórzy dopóki nie dostaną ss nie tworzą konta na forum , co nie znaczy , że nie śledzą go jako goście .
- 40 godzin przegranych na serwerze : Zgadzam się może być , trzeba trochę pograć by poznać graczy i by oni Ciebie poznali .
- Brak ostrzeżeń na forum : Też może być , ale nie koniecznie , nie mieszał bym tego całego forum do spraw związanych z Adminowaniem . I to że dostałeś za coś warna wcale nie znaczy , że będziesz źle Adminował . No chyba że jakieś wyzwiska czy coś , wtedy jak najbardziej taka osoba nie powinna mieć Adma , ale to raczej by się wiązało z tym ile kto ma lat , bo tak jak powiedziałem niektórzy potrafią się dogadać i są poważni . Na forum możesz zwracać większą uwagę dopiero jak dostaniesz Adma , bo od tego są żeby wypowiadać się udzielać pomocy itd zarówno w grze jak i na forum .
- Zrobienie 10 reklam (Wklejanie Tego Kodu na inne fora) : Ok .

Proszę o wypowiadanie się . Ja drugi raz nie zamierzam składać podania , więc żeby nie było , że robię to pod siebie ...

Babel Q

Piwa: 38/18
Wysłany: 07-07-12, 09:13   

A wiec ja sie wypowiem w imieniu wszystkich graczy ktorych tu prosisz o wypowiedz i zamkne ta prozpozycje gdyz nie zalezy to od nich tylko od Delmy i nikt poza nim nie ma nic do gadania.

I tak do cb teraz pare slow. Skladasz tak denna propozycje przez to ze dostales warny za podanko? Pffffff. Gdybys ich nie dostal i delma by ci przyznal adma bys go w podziece w dupe pocalowal. A teraz wylewasz swoja frustracje tu na forum. Graj sobie lepiej chlopczyku zrob reklamy odpracuj warny i odezwij sie jak bd spelnial wymogi na admina...

iMßa
Twój Anioł Stróż

Nick w grze: WilczeK#JCSK
Piwa: 76/19
Wysłany: 07-07-12, 09:15   

Nie żeby coś, ale mam 16 lat i ogarniam 3 serwery i forum !
Ba!Znam nawet więcej przykładów, gdzie ziomki mają po 15 lat i ogarniają forum i sieć serwerów...
Postaw piwo autorowi tego posta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi