Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gruszka
26-12-13, 19:41
Hehe
Autor Wiadomość
ZDR
Free TPS !

Wysłany: 06-07-12, 17:29   Hehe

Pozdro z tymi wymaganiami <haha> . Zamiast szukać ogarniętych ludzi , wy wolicie brać 15 latków <haha> . Nie spełniam wymagań , bo nie minęło x dni od rejestracji , albo mam za mało postów <haha> ? Mówiłem , że wcześniej grałem pod innym nickiem . Bardziej chyba liczą się umiejętności ... znajomość regulaminu , komend amx ... ogarnianie odpałów w grze . Założe się że połowa z tych dzieciaków nie potrafiła by nawet kicknąć gracza z podaniem powodu . Admin X , siedzi na cod bez steama , nie reaguje że jakieś dzieci które używają micro i piszczą kurwa jak stary rower , albo piszą na czacie "kurwa on ma wh , aima , sh a Admin nic nie robi . Pewnie nawet jak by dostał spam na U@ by nie zareagował . Za niezgłaszanie cheatów na u@ też powinno się banować , za micro również . Po dostaniu wiadomości powinien odrazu spierdalać na specta , a nie cisnąć kolejne rundy klasą premium którą sobie kupił . Żeby ktoś z administracji sie pojawił musiałem napisać na forum , dobre ... Podanie złożyłem tylko z tego względu , że jak grałem na Cod nie było żadnego adma ...
Szkoda że jeszcze klasa premium nie jest wymagana było by śmieszniej miszczu <haha> :D
Powinniście zwracać uwagę na skilla , a nie dni od rejestracji na forum , bo to niestety w adminowaniu na serwie nie pomorze ;D nie sądzisz ? Ale skoro taki wasz system <haha>

Babel Q

Piwa: 38/18
Wysłany: 06-07-12, 17:38   

A co ma skill do bycia adminem? Miszczu nacpales sie czegos?

ZDR
Free TPS !

Wysłany: 06-07-12, 17:51   

Czytaj ze zrozumieniem ; ) Czy ja piszę tu o ogarnianiu i skillu w grze czy w byciu adminem ? To jest dział "podania na admina" więc raczej chodziło o znajomość "skilla" w Amxx i komendach oraz regulaminie ; ) bo to jak kto gra i czy ma staty 100:10 czy 10:100 raczej nie pomaga i nie daje doświadczenia w adminowaniu , niesądzisz ? I co gościu który ma Adma nie banuje za bezpodstawne i micro , nie przechodzi na specta , żeby patrzeć czy ktoś może faktycznie ma wh jest dobrym materiałem na Adma według Ciebie ? Pewnie tak , bo ma dużo postów na forum , a konto założył miecha temu he :D
Napisałem na forum ze need adm na cod , wbił delma . Siedział z 10 min na spect i ok , on sie zachował jak najbardziej poprawnie ... A tamten typ nie robił nic ...

I jeśli chodzi o posty . Użytkownicy nie mogą , a przynajmniej nie powinii się wypowiadać w proźbach o ub . Wiec kiedy ja mam nabic te 30 postów ? Zakladać bezsensowne tematy "jaka u was pogoda" ? Chyba nie o to chodzi , bo takie głupoty to zbędny spam :D A jeśli jest już naprawdę jakiś temat w którym można się wypowiedzieć no to ok , można napisać posta . A jesli czegoś zapomnialem , to go edytować , nie pisać nowego żeby nie robić spamu . Za to powinny być warny ;D A nie za to że ktoś składa podanie .

jaranie zioła to nie ćpanie <haha> chyba , że jesteś od tych co myślą że weed szkodzi i się ją wstrzykuje <haha>
Ostatnio zmieniony przez ZDR 06-07-12, 18:00, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Sick
Yep' This's it!

Piwa: 42/6
Wysłany: 06-07-12, 18:00   

Sorry 'miszczu' z tego co widzę, to są tylko twoje marne bulwersy z przyczyny odrzucenia podania na admina. Administracja robi co może, jeżeli kogoś postawa Ci się nie podoba to masz do tego odpowiedni dział 'Skargi'. Wątpię, by ktoś taki jak ty sprawdził się w roli admina, przemawia do mnie między innymi nazwa tego marnego tematu i twoje nędzne żale - dzięki, tyle z mojej strony. Pewnie gdybyś pogadał z administracją to pewnie przepuściliby twoje podanie, w końcu ktoś sprawowałby nadzór w wakacje.
Ps. Temat powinien zostać usunięty, nie sądzisz Babel?

Postaw piwo autorowi tego posta

ZDR
Free TPS !

Wysłany: 06-07-12, 18:04   

Słuchaj , żadne bulwersy :D Do życia trzeba podchodzić na luzie . A ja już napewno nie zamierzam przejmować się tym że nie dostałem Adma na serwie w którym liczy się liczba postów bardziej od skilla w Amx . Mam swiadomość że posiadam umiejętności , wieć przejmować się nie zamierzam ;)
Po co mam kogoś pucować ? Żeby stracił Adma ? Ja ludzi nie sprzedaje , co najwyżej mogłem mu pomóc , powiedzieć co ma zrobić ; ) Ale myśle że skoro ma Adma to za free go nie dostał , musi coś umieć . Okazało się , że dostał go jednak za posty :D
Nazwa tematu jest adekwatna do waszych wymagań ; ) Jeśli nie rozumiesz któregoś słowa , pisz :D
Dzięki że i ty wylałeś swoje żale ;D

Babel Q

Piwa: 38/18
Wysłany: 06-07-12, 18:06   

Zagapilem sie :O :/ Kosz i zamykam to nei jesty podanie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi