Joseph Blatter Prezydent Fifa o transferze Garetha Bale |
Autor |
Wiadomość |
[C]arpe [D]iem
Wyjdź !
Nick w grze: [R]emady <3
Wiek: 29 Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 14 Piwa: 1/2 Skąd: Gdańsk-Orunia
|
Wysłany: 04-09-13, 10:15 Joseph Blatter Prezydent Fifa o transferze Garetha Bale
|
|
|
Prezydent FIFA Joseph Blatter uważa, że walijski piłkarz Gareth Bale nie jest wart 100 milionów euro, które zapłacił za niego Tottenhamowi Hotspur wicemistrz Hiszpanii Real Madryt.
To najdroższy zawodnik w historii futbolu.
- Wątpię, by jakikolwiek piłkarz był wart takich pieniędzy. Niestety, nie mam jednak na to wpływu ile i na co wydają kluby pieniądze - przyznał Szwajcar.
Blatter jednoznacznie krytykuje postawę Realu, biorąc pod uwagę sytuację gospodarczą kraju, panujące bezrobocie, ale i zadłużenie klubów Primera Division.
- Jeśli mi ktoś mówi, że Hiszpania to biedny kraj, albo gdy słyszę o zadłużeniach, to mam duże wątpliwości, czy Real postąpił słusznie. To jest jednak rynek, na który ja nie mam wpływu. I na pewno się to nie zmieni -zaznaczył Blatter.
Kilka słów odemnie:Jak już wcześniej pisałem pod moim pierwszym newsem jestem zaskoczony tym że wydali na niego aż 100mln euro.Wedłóg mnie nie jest tyle warty bo jak sam Gruszka napisał nie dorównuję Ozilowi...To że zagrał kilka dobrych meczy nie znaczy że musi być warty więcej niż kilku Bardzo Dobrych piłkarzy z Primera Division,między innymi Karim Benzema,Andreas Iniesta,Di Maria i wielu innych.Z mojej strony to tyle życzę miłego czytania.Carpe Diem
News pochodzi ze strony:http://m.sportowefakty.pl/
Ps.Bez zdjęcia ponieważ jest to krótki news i występuje tu tylko jedna osoba więc uznałem że nie ma sensu wstawiać jednego zdjęcja lecz jeśli chcielibyście zobaczyć jak wygląda Prezydent Fify i dowiedzieć się o nim więcej, zapraszam tutaj: http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Joseph_Blatter |
|
_________________ "Zasadę prostą w życiu mam,nie rób innemu tego czego ty niechcesz sam..."
|
|
|
|
|
Durex
Nick w grze: Arbuzik:D
Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2013 Posty: 30 Piwa: 3/9 Skąd: mieszkam u żony
|
Wysłany: 07-09-13, 08:56
|
|
|
ja bym niedał tyle |
|
|
|
Kubanczyq
glory manu
Nick w grze: KubanczyQ
Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 68 Piwa: 12/5 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 07-09-13, 10:28
|
|
|
pewnie zmarnuje się jak inni piłkarze realu
Glory manu |
|
|
|
|
|
wirrtex O.o
KAT <3
Wiek: 28 Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 974 Piwa: 87/130 Skąd: Gliwice :>
|
Wysłany: 07-09-13, 10:31
|
|
|
Bale jest znacznie lepszym zawodnikiem od Ronaldo i na pewno sie nie zmarnuje.
Lepiej powiedz czy słyszałeś pogłoskę o powrocie Ronaldo do MANU? |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|