Zamknięty przez: iMßa 15-07-13, 11:39 |
Reforma Adminów Call of Duty Mod. |
Autor |
Wiadomość |
nyah
Living Legend =)
Nick w grze: nyah
Wiek: 28 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 457 Piwa: 52/7 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 14-07-13, 20:06 Reforma Adminów Call of Duty Mod.
|
|
|
Witam.
Coraz więcej skarg widzę na serwerze o nieobecności adminów kiedy są potrzebni , natomiast kiedy nic się nie dzieję grają na codzie i nic wielkiego nie robią(pilnowanie porządku itp. ).
To są obecne statystyki Serwerów(4FuN nie brałem pod uwagę)
1. BF2
- $zef.
- FD^GoD
- GoldenKill
- Kogaveg
- Matix_96
- Ruskie jointy
- Szalony Miś
- TiGeR
- Z KlaSa
2. ZM CSO
- Abuhamzaa
- DIDISkilled
- Guzik
- MONTE
- nyah
- FD^GoD
3. COD
- Matix_96
- .Ad!k
- BETONOWE LASY MOKNĄ
- Droper
- Dzeko
- Dziki Dzikson
- Kisiel
- Lup1905
- Oblatywacz
- Sheeran.
- Wrocławianin
Na pewno każdy zauważył że COD MOD ma najwięcej Adminów w sieci , gratuluje :P Chodź z drugiej strony na codzie widzę adminów najrzadziej i najkrócej , nie chce tu stwierdzać że nie macie czasu i powinniście odejść argumentując że macie też swoje życie i 24/7 grać nie będziecie , ale może to właśnie to zmniejszenie się czasu u nie których to znak , że powinni zająć się czymś innym i ustąpić innym i nowym miejsca? Na prawdę nie chcę aby w przeciągu tygodnia zamknięto ten temat tylko chcę aby przeprowadzono tu poważną dyskusję. Nie może tak być jak sądzą gracze że Admini są kiedy ich nie potrzeba na serwerze a nie ma kiedy zdarza się że gra nawet po 3-4 cziterów...
Zarówno ja jak i gracze Call of Duty Moda czekamy na wasze decyzję i liczymy na przynajmniej mały rozruch tej sprawy i jakieś działania w jej kierunku.
Pozdrawiam. |
|
Autor postu otrzymał 2 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): Aruś, No-$ki!! |
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 14-07-13, 20:13
|
|
|
ja załatwiłem sobie już neta na wiosce ale będę grał na ns bo nie mam przy sobie swojego laptopa z steam
;d nie ma mnie kilka tyg i same czity lataja jeszcze pw do delmy niech da mi admina na ns bo pisałem do matixa ale ten to coś czasu nie ma :P |
|
|
|
|
|
Aruś
TROLOLO :D
Nick w grze: [My 3 Geje] Arus^^ :O !!!
Wiek: 25 Dołączył: 09 Lip 2013 Posty: 3 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieruszów
|
Wysłany: 14-07-13, 20:16
|
|
|
Nyah dobrze mówi , graliśmy razem z oknem i z nyahem i kilka typow leci na czitach , no ej bez jaj i przy tym żadnych adminów , pisali na forum i dopiero po 10 min weszli ... chciałbym aby Okno albo Nyah dostali admina na codzie bo często grają i ogarniają . [My 3 Geje] Arus:O!! |
|
_________________ To ja 0-,0 |
|
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 14-07-13, 20:20
|
|
|
Aruś napisał/a: | Nyah dobrze mówi , graliśmy razem z oknem i z nyahem i kilka typow leci na czitach , no ej bez jaj i przy tym żadnych adminów , pisali na forum i dopiero po 10 min weszli ... chciałbym aby Okno albo Nyah dostali admina na codzie bo często grają i ogarniają . [My 3 Geje] Arus:O!! |
a ja bym chciał koralowe ferrari |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): kuba123214 |
|
Aruś
TROLOLO :D
Nick w grze: [My 3 Geje] Arus^^ :O !!!
Wiek: 25 Dołączył: 09 Lip 2013 Posty: 3 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieruszów
|
Wysłany: 14-07-13, 20:50
|
|
|
Wrocławianin ale mówie że im bym wolał bo oni grają ciągle a taki admin co tera jest wejdzie na 5 min i wyjdzie.. |
|
_________________ To ja 0-,0 |
|
|
|
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 14-07-13, 20:54
|
|
|
Osobiście może bym się i zgłosił na Admina CoD , ale póki co pilnuję porządku na Zombie który tymczasowo jest pusty bo szykujemy ściągnąć trochę ludzi... Jeśli nic z tego nie wyjdzie to może i złożę takie podanko Co do obecnych adminów proponuję co następuje:
Tym którzy mają problemy aby poświecić 2-3 godziny na pilnowanie porządku na serwerze , odejść dobrowolnie albo po prostu porozmawiamy grupowo z Opiekunem/Head Adminem o Reformie dotyczącej adminów na cod , sprawdzone zostaną wtedy obecności adminów co nie których zmobilizuję a innych wyda co do czasu przebywania na serwerze To się wydaję uczciwe i rozsądne. |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
Ostatnio zmieniony przez nyah 14-07-13, 20:58, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Aruś |
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 14-07-13, 20:56
|
|
|
nyah napisał/a: | Osobiście może bym się i zgłosił na Admina CoD , ale póki co pilnuję porządku na Zombie który tymczasowo jest pusty bo szykujemy ściągnąć trochę ludzi... Jeśli nic z tego nie wyjdzie to może i złożę takie podanko |
to będziesz musiał się wkupić ! pamiętaj ze lubie whisky ! |
|
|
|
|
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 14-07-13, 20:58
|
|
|
Posiadam obecnie bourbona Ale teraz na prawdę proszę o szczere i poważne wypowiedzi w tej sprawie , chce aby coś z tym ruszyło bo to trochę komiczne że tylu adminów a żaden nie gra |
|
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|
|
.Ad!k.
Nick w grze: .Ad!k.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Kwi 2013 Posty: 137 Piwa: 37/1 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-07-13, 21:01
|
|
|
Kod: | Ale teraz na prawdę proszę o szczere i poważne wypowiedzi w tej sprawie , chce aby coś z tym ruszyło bo to trochę komiczne że tylu adminów a żaden nie gra :) |
Zaden Gra nas okolo 5 aktywnych . |
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 14-07-13, 21:01
|
|
|
ja już napisałem do delmy żeby dał mi admina na NS jak to zrobi będę praktycznie gotowy do pracy ;c a co do twojego podania myślę że śmiało możesz go już pisać przyda się ogarnięta osoba |
|
|
|
|
|
Szalony Miś
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
|
Wysłany: 14-07-13, 21:04
|
|
|
Mówisz, że chcesz ich na adminów, bo oni są prawie ciągle. A jak to było z dzeko, Adikiem, Kiślem i całą bandą? Od admina aktywność im spadła. |
|
|
|
.Ad!k.
Nick w grze: .Ad!k.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Kwi 2013 Posty: 137 Piwa: 37/1 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-07-13, 21:04
|
|
|
Kod: | ja już napisałem do delmy żeby dał mi admina na NS jak to zrobi będę praktycznie gotowy do pracy ;c a co do twojego podania myślę że śmiało możesz go już pisać przyda się ogarnięta osoba |
Ogarniety to on moze jest , ale z aktywnoscia u niego slabo oto jego gt http://www.gametracker.co...6.82.128:27481/ |
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 14-07-13, 21:41
|
|
|
Jutro wracam po urlopie do domu i cod mod na pełnej parze xd. Nyah sprawdzales kącik admina ? Ten temat był już poruszony i zostały jak narazie wyciągnięte konsekwencje. Więc nie wiem po co ten temat |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
|
|
|
|
zimny lokiec
Dołączył: 25 Cze 2013 Posty: 23 Piwa: 1/2 Skąd: wyspa wielkanocna
|
Wysłany: 14-07-13, 22:39
|
|
|
arus a myslisz ze admin jest 24 na dobe w grze albo na forum? |
|
|
|
|
|
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 15-07-13, 00:23
|
|
|
Ja wróciłem na serwer parę dni temu i zbyt nie znam nowych adminów ale domyślam się, że "Wrocławianin" to jest tuba XDD chyba że się mylę ale takiego admina jak Droper to nie widziałem przez te parę dni co gram więc pomysł z dania szansy innym jest całkiem fajny |
|
|
|
Hun!er Kill$
*Noname*
Nick w grze: Hun!er Kill$
Wiek: 28 Dołączył: 04 Lip 2013 Posty: 135 Piwa: 9/23 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 15-07-13, 02:00
|
|
|
Dlaczego wy tak narzekacie ze adminow nie ma jak zawsze jakis jest...(oczywiscie jak ja gram,chyba ze tak jak w weekend to moze byc mniej adminow bo niektorzy lubia sobie popic )Sam fakt jest taki ze jest zdecydowanie za duzo adminow na Codzie Pozdrawiam |
|
_________________ Pomogłem?Postaw piffko
|
|
|
|
|
NyguseK.
|
Wysłany: 15-07-13, 05:28
|
|
|
Boże musicie to tak przeżywac zdaje sie wam że jest mało adminów na serwie to składajcie podania a nie obwiniacie innych ze nie wywiązuja si ze swoich obowiązków!!!
Boże to sie zaczyna robić dziecinne !! |
|
|
|
|
|
Dziki Dzikson
Karajmy Matixa!
Nick w grze: Dziki Dzikson
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 337 Piwa: 29/35 Skąd: Gdańsk - Orunia
|
Wysłany: 15-07-13, 08:11
|
|
|
Mnie teraz nie było od soboty bo z dziewczyną wyjechałem. |
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 15-07-13, 08:28
|
|
|
Jedni mówią że adminow nie ma drudzy że są. A może tak poprostu nawet nie wiecie że admin jest. Może mieć np inny nick. |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-07-13, 11:39
|
|
|
Adminów jest tak dużo, żeby gdy jeden zrobi przerwe ,następny go zastępuje. Konsekwencje juz delma wyciągnął. Jak cos to odwoluje do kącika adminów. Tam jest identyko temat. |
|
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 15-07-13, 12:01
|
|
|
Ja mam moderatora więc z tym nie jest taki problem, bo i tak większość czasu muszę spędzać na forum, ale ogólnie pisałem czemu mnie nie ma bo mam mnóstwo wesel i muszę spędzić w końcu czas z dziewczyną. |
|
|
|
|