! HORROR NA BOISKU W BRAZYLII ! |
Autor |
Wiadomość |
AfroGineK
Dołączył: 09 Lip 2013 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: jesteś ?
|
Wysłany: 09-07-13, 19:44 ! HORROR NA BOISKU W BRAZYLII !
|
|
|
Horror w Brazylii. Podwójne morderstwo na boisku
Do sceny rodem z horroru doszło w trakcie meczu ligi amatorskiej w Brazylii - kraju przyszłorocznych mistrzostw świata w piłce nożnej. Sędzia spotkania zasztyletował piłkarza, który nie chciał opuścić boiska. Niedługo później sam został w bestialski sposób zabity przez kibiców.
Wszystko zaczęło się gdy młody, 20-letni sędzia Octavio da Silva Catanhede Jordan, wyrzucił z boiska 30-letniego Josenira dos Santosa Abreu. Według brazylijskiej gazety "Correio24horas", piłkarz odmówił opuszczenia boiska i kierował w stronę sędziego obraźliwe słowa. W odpowiedzi arbiter wyciągnął nóż i wbił go w piłkarza.
Zaszokowani i rozwścieczeni kibice błyskawicznie wbiegli na boisko i postanowili sami "wymierzyć sprawiedliwość" arbitrowi, który został związany i ukamienowany na śmierć. Chwilę później ciało sędziego poćwiartowano a jego odciętą głowę wbito na pal, który następnie umieszczono na środku boiska.
Policja analizuje zapisy wideo. Aresztowała już jednego mężczyznę, poszukuje dwóch innych. - Jedno przestępstwo nie usprawiedliwia kolejnego - mówi szef policji Valter Costa.
Zaatakowany nożem Josenir dos Santos Abreu został przewieziony do szpitala, ale nie zdołano go uratować. Zmarł na skutek odniesionych ran.
~ Źródło WP
TYLKO + 18 !!! ~ UWAGA NAPRAWDĘ DRASTYCZNE SCENY, OSTRZEGAM
Znalazłem wideo sędziego, o którym mowa w artykule.
[ Dodano: 09-07-13, 20:47 ]
Osobiście zdziwiło mnie to, że to liga amatorska, a sędzie jak się dowiadujemy miał przy sobie nóż... Boje się co tam na MŚ 2014 zabiorą. Oj dobrze, że nasza cudowna 11-stka się tam nie wybiera. Teraz już znam powód remisu z Mołdawią. |
|
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 09-07-13, 21:41
|
|
|
Akurat jadłem i filmik ogladnelem... |
|
|
|
|
|
wirrtex O.o
KAT <3
Wiek: 28 Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 974 Piwa: 87/130 Skąd: Gliwice :>
|
Wysłany: 09-07-13, 22:11
|
|
|
To jest chore co ten sędzia odwalił.. Masakra jakaś.. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 10-07-13, 08:31
|
|
|
A zawsze myślałem, że w Brazylii mieszkają porządni ludzie, a tu proszę coś, co wykracza poza wszystkie skale prawdziwego człowieczeństwa. Chyba świat zaczyna powracać do czasów starożytności o czym świadczy ta scena z kamieniami. Skoro Brazylia ma tyle sukcesów w piłce nożnej i u nich dzieją się takie rzeczy to, co ma na to powiedzieć nasz PZPN. Przecież u nas to chyba większość sstaciłaby głowę w taki sposób. I to mnie jeszcze zaskoczyło został ukamieniowany? Od kiedy na boisku leżą kamienie? |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
wirrtex O.o