Zamknięty przez: Delmus 01-06-13, 17:47 |
Skarga na Oblatywacza |
Autor |
Wiadomość |
Inscore'
SMAGALAZ
Nick w grze: cziter
Wiek: 28 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 379 Piwa: 59/9 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 01-06-13, 15:37 Skarga na Oblatywacza
|
|
|
1. Twój nick: fffffff
2. Nick Admina: Oblatywacz
3. Data zdarzenia: Dziś przed 16
4. Dowody: http://vlep.pl/img/2bod4x.jpg przed i po http://vlep.pl/img/qhdct2.jpg
5. Co zrobił: Dostałem bana za postawienie pułapki w przejściu, ale jakie przejście ? Przecież miał swobodny dostęp to wejścia po schodach na których byłem. To nie było w drzwiach tylko przed nimi, a w zasadzie obok. Pytałem sie dwóch adminów czy w tej sytuacji należy się ban, odpowiedzieli, że nie. A ta rozmowa na steam w której pisał, żebym mówił ze mam tu adma to bana nie dostane to po prostu żenada jakaś. |
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 01-06-13, 15:41
|
|
|
W regulaminie pisało, że w taki miejscach nie można kłaść min, to jest raz a dwa, to niby"JAKIM" sposobem miałem tam wejść hmm?? Ja akurat chciałem tam wejść, a miny tej nie dało się ominąć w żaden sposób i nie gadaj mi tu farmazonów. Zanim zaczniesz grać wpisz /regulamin i dokładnie go przeczytaj bo to, że mina była 1cm przed drzwiami to nie robi różnicy bo i tak wejść by się nie dało
P.S. Ostrzegałem Ciebie 2x o tym, że tam nie można kłaść min, a ty swoje więc dlatego dostałeś bana.
To, że akurat na tych ss'ach jest pokazane, że mina jest minimalnie z lewej strony to nie znaczy, że przedtem kładłeś inaczej.
2x mnie zblokowało idealnie w wejściu.. |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
Ostatnio zmieniony przez Oblatywacz 01-06-13, 15:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 01-06-13, 15:48
|
|
|
Cytat: | W regulaminie pisało | było napisane.
Żarty sobie robisz? Nie była postawiona w futrynie tylko obok niej, a to ze się na nią nadziałeś to już nie moja wina. Mogłeś wejść od drugiej strony, mogłeś wejść środkiem. Wybrałeś najkrótszą drogę to wpadłeś. Na tym to polega, to w końcu PUŁAPKA. Ostrzegałeś, i co z tego? Nie tylko ja gram myśliwym. |
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
|
Wysłany: 01-06-13, 15:51
|
|
|
Ostrzegałem i tyle z tego, że tylko ty źle kładłeś pułapkę, ot akurat jest ss kiedy minimalnie na lewo postawiona jest pułapka, a runde wcześniej była postawiona źle ( w drzwiach).
Wg mnie ban słuszny. |
|
|
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
|
Wysłany: 01-06-13, 15:52
|
|
|
Ostrzegałem i tyle z tego, że tylko ty źle kładłeś pułapkę, ot akurat jest ss kiedy minimalnie na lewo postawiona jest pułapka, a runde wcześniej była postawiona źle ( w drzwiach).
Wg mnie ban słuszny. |
|
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 01-06-13, 15:58
|
|
|
Skad ty wiesz gdzie ja kladłem ją runde wcześniej ? I skad wiesz, że to była moja pułapka skoro nie tylko ja grałem myśliwym? I niby jak tylko ja źle ją kładłem skoro gość dostał za to samo bana przede mną XD? Praktycznie co runde siedziałem w jedym miejscu i tam właśnie ją stawiałem. |
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
|
Wysłany: 01-06-13, 16:00
|
|
|
Skąd wiem? Ano za każdym razem kiedy tam wszedłem, to na schodach stałeś ty, więc trudno się nie domyślić wiesz?..
Po banie tego gościa 5 min sam grałeś myśliwym i o ten czas mi chodziło, że tylko ty źle minę kładłeś. |
|
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 01-06-13, 17:04
|
|
|
Oblatywacz naucz sie Regulaminu
Serwer COD
- Kładzenie min w wąskich przejściach/drabinach /drzwiach itp.- Ostrzeżenie/Kick/Ban 5min- 2h
ewidentnie widac ze płapka była przed wejsciem
rozdajesz bany za darmo nie wiem po co ty masz tego admina jak dla mnie ban był niesłuszny ile jeszcze masz zamiar robić tych błędów az stracimy wszystkich graczy ? tyle z mojej strony. |
|
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
|
Wysłany: 01-06-13, 17:42
|
|
|
Wrocławianin, może jednak ty się podszkolisz czytać ze zrozumieniem hm? Wyżej ewidentnie napisałem, że wstawił akurat te ss'y gdzie pułapka jest ustawiona minimalnie po lewo przy drzwiach. A 2 rundy wcześniej pod rząd pułapka ewidentnie we drzwiach była postawiona, więc ban jest słuszny. Jest to sprawa dyskusyjna. To jest po pierwsze, a po drugie gracz był ostrzegany 2x o tym, że źle kładzie miny, a on dalej swoje. Wrocławianin zanim się wypowiesz to policz ile było skarg na to, że to właśnie ty rozdajesz niesłuszne bany.
Dla wszystkich aby dobrze zrozumieli:
-Ss'y które wstawił Inscore mogą budzić kontrowersje, ponieważ niby mina była ustwaiona źle i niby, żę dobrze;
-Inscore nie wstawił ss'ów gdzie pokazane jest, że stawiał miny źle! (Wstawia się tylko to co graczowi najbardziej odpowiada);
-Inscore dostał 2x ostrzeżenia, że źle kładzie pułapki
-we wcześniejszych rundach również pułpaki źle ustawiał.
P.S. Wrocławianin skoro za mną mnie przepadasz to proszę Cię, jeżeli nie jesteś w temacie i nie wiesz o co chodzi to nie wypowiadaj się na mnie nie słusznie(fakty nieprawdziwe).
Nie lubisz mnie, więc robisz wszystko aby mi dopiec ) |
|
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 01-06-13, 17:47
|
|
|
Nie wdając już się w szczegóły ile cm w lewo prawo i czy dało się przejść.
Zwracam uwagę, że pułapka to nie mina, a min nie ma z nami już od dawna, bo właśnie nie chciałem by gracze otrzymywali za to bana. W regulaminie został ten wpis, bo niestety zapomniałem go usunąć, więc mógł być odbierany dwuznacznie.
Czyli wina niech będzie na mnie z powodu do tej pory (usunąłem już) niejasnego regulaminu.
Pułapka nie zabija, lecz zakopuje na 10sek dając sporą szansę obrony, więc nie jest irytująca jak kilka min gdzie natychmiast się umiera. Dlatego pozwalam na kładzenie jej gdzie się chce.
Winnych tutaj oprócz mnie nie ma, bo każdy mógł różnie interpretować kiedy jest wąsko, takie sytuacje już nie powinny się wtedy powtarzać.
Przekażcie dalej adminom o tej małej zmianie w zasadach.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|