Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl


Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: iMßa
29-08-13, 21:24
Problem z połączeniem się na server
Autor Wiadomość
Disney54
D!sney



Nick w grze: D!sney
Wiek: 26
Dołączył: 08 Maj 2013
Posty: 41
Piwa: 2/6
Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 15-05-13, 20:13   Problem z połączeniem się na server

Mój kolega mieszka we Francji i ma problem z połączeniem na server, i mam pytanie czy była by opcja zrobić coś z tym? bardzo proszę o szybką odpowiedź .
_________________
Każdy polak z rańca ma w spodniach Powstańca ^^
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Power Line
Posta chcę nabić



Nick w grze: Power Line
Wiek: 23
Dołączył: 18 Paź 2012
Posty: 924
Piwa: 97/62
Skąd: Starokrzepice
Wysłany: 15-05-13, 20:17   

No a co dokładnie ?
Może wstawił byś wycinek z konsoli bo tak to może być wiele powodów
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Disney54
D!sney



Nick w grze: D!sney
Wiek: 26
Dołączył: 08 Maj 2013
Posty: 41
Piwa: 2/6
Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 15-05-13, 20:27   

Server is not Responding
_________________
Każdy polak z rańca ma w spodniach Powstańca ^^
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Power Line
Posta chcę nabić



Nick w grze: Power Line
Wiek: 23
Dołączył: 18 Paź 2012
Posty: 924
Piwa: 97/62
Skąd: Starokrzepice
Wysłany: 15-05-13, 20:32   

Też tak miałem kiedyś też mi pisało "Server is not Responding" gra nie widziała serwera inne tak ale jednego nie
Przeinstaluj cs i powinno działać mi pomogło ;)
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Disney54
D!sney



Nick w grze: D!sney
Wiek: 26
Dołączył: 08 Maj 2013
Posty: 41
Piwa: 2/6
Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 15-05-13, 20:42   

Ale wiesz gra server fumkcjonował jeszce w polsce ale po wyjździe do Żabojadów już nie działało ;(
_________________
Każdy polak z rańca ma w spodniach Powstańca ^^
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Power Line
Posta chcę nabić



Nick w grze: Power Line
Wiek: 23
Dołączył: 18 Paź 2012
Posty: 924
Piwa: 97/62
Skąd: Starokrzepice
Wysłany: 15-05-13, 20:52   

Nich spróbuje zrobić reinstal a jak nie podziała to trzeba szukać przyczyny gdzieś indziej
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
-Jacek-
Twój Adwokat .



Nick w grze: i
Wiek: 22
Dołączył: 21 Mar 2013
Posty: 469
Piwa: 77/89
Skąd: Wrocław
Wysłany: 15-05-13, 22:40   

a próbował połączyć sie z innymi serverami naszej sieci ?
_________________
http://jajco.pl/pic/1331555586-PpoqRk.jpg
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Styl stworzony przez Style-SMS


Do góry