Zamknięty przez: $zef. 29-04-13, 20:32 |
Nowy Mod - proszę o opinie |
Autor |
Wiadomość |
Guzik
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 504 Piwa: 95/57 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-04-13, 16:09
|
|
|
Nic a nic od was nie słyszałem, o żadnych odznakach, o żadnym cashu, o żadnym expie o żadnych rangach! Nie obchodzi mnie co Ty i twój kolega wymyślacie, ja i tak będę wiedział kto jest złodziejem.
Być może jest jeszcze 1% że wpadliśmy na podobne pomysły w co wątpię.
PROSZĘ BARDZO O CO MNIE PROSIŁEŚ (TYLKO TO WIDZIAŁEM, NIC INNEGO):
Kod: | ut_killstreak_adv.amxx - dźwięki i napisy UltraKill, MultiKill itp.//bez napisów plus poprawka first blood (bo się ponawia przy każdym zabiciu)abd.amxx - pokazuje zadane/doznane obrażenia //trzeba zrobić z flagą tylko dla vipaSimpleAntyRush.amxx - antyrush //linie można przejść tyłem lub bokiem trzeba to usunąć.screen_shake_on_arm.amxx - odrzut kamery po uderzeniu w ramię //zbyt duży odrzutamx_gore_ultimate.amxx - więcej krwi //trzeba usunąć eksplozję ciała by mógł działać plugin zajmujący się tym wybuchemdescriptive_fire_in_the_hole.amxx - rodzaj rzuconego granatu //ma być całą informacja jednym kolorem, np. rzucając he cała informacja o rzuconym granacie wyświeta się na czerwonoeim.amxx - możliwość leczenia innych graczy //trzeba zrobić z flagą dla vipactbombstealer.amxx - ct podnosi pake //trzeba usunąć możliwość jej podłożenia dla ct + zmienić model podnoszącego pakę na wygląd TTparachute.amxx - spadochron //trzeba zrobić z flagą dla vipapolski_cs.amxx - spolszczenia //trzeba zrobić w napisy w HUDcut_the_right.amxx - kabelki do bomby //przy wyborze błędnego kabelka zabija gracza zamiast eksplodować i zabijać wszystkich w obrębie exploziigrenaderealism.amxx - he wybucha gdy za dłygo się trzyma odbezpieczony //HE trzeba skrócić na 5sek bo jest na 10 vip.amxx - vipy na serv //TT NIE MOŻE WZIĄĆ BRONI CT I NA ODWRÓT - trzeba to naprawić! |
@@edit
Widać w moim pomyśle coś o:
abd.amxx (jakiś tam bullet damage)
SimpleAntyRush
ScreenShakeOnArm
Descriptive_fire_in_the_hole
eim
CTBombStealer
CutTheRight
VIP? |
|
Ostatnio zmieniony przez Guzik 29-04-13, 16:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
[BANG!]byzne$.
Wiek: 33 Dołączył: 29 Kwi 2013 Posty: 4 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WWA
|
Wysłany: 29-04-13, 16:16
|
|
|
Dobra kurwa my wiemy swoje a Ty sie pierdol.
A jak chciałeś mój adres to masz Pl. Szembeka (Grochów) albo inaczej Zamieniecka 48/6 szukaj Wałęsy, mogę ci to w ryj wyjaśnić. |
|
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 29-04-13, 16:19
|
|
|
Ok, niedługo to załatwimy. A jakoś konkretniej? Który blok (jeśli to blok), numer mieszkania. |
|
|
|
[BANG!]byzne$.
|
Wysłany: 29-04-13, 16:29
|
|
|
Czytać kurwa nie umiesz gamoniu?
Zamieniecka 48/6 powtarzam.
Jak nie będzie mnie w domu to będę na osiedlu.. |
|
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 29-04-13, 16:31
|
|
|
Uważaj na słowa wieśniaku bo nie jestem gamoniem. |
|
|
|
[BANG!]byzne$.
|
Wysłany: 29-04-13, 16:34
|
|
|
ehh.. dobra czekam na Ciebie do 21. |
|
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 29-04-13, 16:35
|
|
|
Myślisz że dojadę tam teraz? Nie, ale przysięgam na wszystko że tam przyjadę. Więc masz moje słowo. |
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 29-04-13, 20:32
|
|
|
[BANG!]byzne$., Guzik otrzymujecie po warnie za chamstwo. Takie pogawędki zostawcie sobie na komunikator bądź PW, bo tu na to nie pozwolę.
Temat zamykam, bo to co tu się dzieje to jest parodia. |
|
_________________ Chcesz ze mną porozmawiać? Przeczytaj! ZANIM NAPISZESZ...
http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021 |
|
|
|
|
|