Zamknięty przez: $zef. 08-04-13, 21:03 |
Nowa ranga |
Autor |
Wiadomość |
nyah
Living Legend =)
Nick w grze: nyah
Wiek: 28 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 457 Piwa: 52/7 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 08-04-13, 19:51 Nowa ranga
|
|
|
Witam , od dłuższego czasu zauważyłem , że nasz Administrator Delmuś nie zawsze może być obecny na forum i załatwiać wszystkich spraw. Proponuję aby dodano Rangę: Vice-Administrator
Byłaby to osoba lub dwie które regularnie odwiedzały by forum i załatwiały wszystkie sprawy nie cierpiące zwłoki itp. Musiały by to być też osoby bardzo zaufane , kompetentne i zdołające udźwignąć na swoich barkach całe forum Jest to też dobra rzecz dla Delmusia ponieważ nie musiałby koniecznie wchodzić nawet kiedy nie ma czasu i nie był by tak przez nie których popędzany...
Piszcie co o tym sądzicie , bo może i taka nieobecność Delmusia zaraz się skończy , ale ma on swoje życie i nie zawsze będzie zdolny sam ogarnąć całe forum... Potrzebne jest jakieś wsparcie z naszej strony według mnie bo przecież my wszyscy razem tworzymy tą sieć
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 08-04-13, 19:58
|
|
|
To już trudna decyzja i sprawa Delmusia. Myślę ,że wie kiedy i kogo wybrać na tak poważne stanowisko. Nie ukrywam ,że chciałbym sprawować taką funkcję, bo naprawdę często przebywam na tym forum ,ale jak na razie moderatorzy dają radę ze sprawami forum. Oprócz tych do których nie mają uprawnień. Jak dla mnie NEUTRAL dla twojej propozycji. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 08-04-13, 21:03
|
|
|
Zacytuję sygnaturę Delmusia
Kod: | - Nie poszukuję H@ , J@ czy też Modów ,jak będzie potrzeba to sam wybiorę. |
Tak więc nie wiedzę sensu by kontynuować dalszą konwersacje
Zamykam. |
|
_________________ Chcesz ze mną porozmawiać? Przeczytaj! ZANIM NAPISZESZ...
http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021 |
|
|
|
|
|