Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl


Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gruszka
26-12-13, 19:44
Nie mogę się połączyć z 4fun
Autor Wiadomość
Power Line
Posta chcę nabić



Nick w grze: Power Line
Wiek: 22
Dołączył: 18 Paź 2012
Posty: 924
Piwa: 97/62
Skąd: Starokrzepice
Wysłany: 17-02-13, 14:00   Nie mogę się połączyć z 4fun

Nie wiecie dlaczego nie mogę się połączyć z 4fun tylko mi wyskakuje taki błąd

_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
K.



Nick w grze: >.=
Dołączył: 23 Wrz 2012
Posty: 73
Piwa: 19/16
Skąd: Te brawa ,?
Wysłany: 17-02-13, 15:29   

dołaczam sie
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
TiGeR
loVe :*



Nick w grze: TiGeR
Wiek: 23
Dołączył: 15 Lip 2012
Posty: 804
Piwa: 410/81
Skąd: Kulesze
Wysłany: 17-02-13, 16:35   

mi pisze cannot continue without models steam1.spr disconnecting
_________________
A woman is like a computer game - the better, the greater the demands.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || ZM || (Daj łapkę w górę)
Steam: arturo31533
GG: 24638199
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
K.



Nick w grze: >.=
Dołączył: 23 Wrz 2012
Posty: 73
Piwa: 19/16
Skąd: Te brawa ,?
Wysłany: 17-02-13, 16:39   

Client world model is NUL


mi to.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 18-02-13, 15:11   

Ja również miałem to samo wczoraj. To wszystko pewnie z powodu aktualizacji serwera.
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Delmus



Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012
Posty: 1685
Piwa: 461/41
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 19-02-13, 17:14   

Uzupełniłem kilka rzeczy na serwerze i po dłużej walce wyszło na to, że jak jak ktoś ma problem z jednym modelem czy sprit'em niech najlepiej usunie ten, który jest w komunikacie jeśli się go ma w swoim folderze z cs'em oraz przy okazji niech usunie część innych modeli/sprit'ów, które będą chciały się pobrać jeszcze raz z serwera.

Rozumiem, że problem dotyczy tylko steamowców, więc po tej aktualizacji ścieżka do pobranych plików to:
/Valve/Steam/SteamApps/common/Half-Life/Cstrike_downloads/

Jeżeli metoda u góry nie pomogła, to wyczyszczenie całego folderu Cstrike_downloads rozwiąże raczej sprawę. Piszcze co wam wyszło, a problemy opisujcie dokładnie.
_________________
    - Sprawy banów wyjaśniaj na forum.
    - Pamiętaj, że wiele spraw możesz załatwić u moderatorów.
    - Odradzam kontakt poprzez STEAM i fanpage na facebooku, a zalecam PW na forum i GG.
    - Nie dołączam serwerów do sieci.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Power Line
Posta chcę nabić



Nick w grze: Power Line
Wiek: 22
Dołączył: 18 Paź 2012
Posty: 924
Piwa: 97/62
Skąd: Starokrzepice
Wysłany: 19-02-13, 20:31   

Ja przeinstalowałem cs i działa
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Styl stworzony przez Style-SMS


Do góry