Zamknięty przez: IN FLAMES 19-02-13, 11:04 |
A.C.A.B. |
Autor |
Wiadomość |
Bezimienny
Wśród Was
Wiek: 32 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 96 Piwa: 22/10 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 18-02-13, 17:03 A.C.A.B.
|
|
|
1. Imię: Marcin
2. Nick w grze: A.C.A.B.
3. Data urodzenia: 05.10.1992r.
4. Steam : brak( w przyszłym miesiącu zakupuje)
5. Staż w CS: Rok
6. Znajomość AMX 0-10:7
7. Od kiedy grasz na naszych serwerach:od listopada z małą przerwą
8. Ile grasz na naszym serwerze dziennie:3-6h się zdarza
9. Doświadczenie w byciu adminem:Tak byłem nawet h@ ale serwer słabo rozreklamowany i padł
10. Co nie podoba Ci się w naszej sieci:Wszystko chyba jest ok, po za osłabianiem klas jak tylko ktoś napisze że jest za mocna
11. Link do 10 reklam w dziale "Zareklamuj Nas":http://classic-zone.pl/viewtopic.php?p=32348#32348
12. Dlaczego właśnie ty: [Rozpisz się] Pewnie każdy zauważył ile przybyło odpaleńców na serwer a często jestem na serwie więc mogę pomóc w wytępieniu tej plagi, siedzę nocami na serwie to chyba też plus, steam'a nie mam ale mam zamiar kupić w przyszłym miesiącu. Nigdy nie zaczynam spin no chyba że ktoś się już prosi to każdy rozumie chyba nie dam sobie pluć w twarz i proszę nie piszcie że jest wystarczająco adminów bo tak raczej nie jest i nie ma zawsze adminów. |
|
|
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 18-02-13, 17:04
|
|
|
Nie, nie!
- Brak steam
- Zero kultury!
- Nieogarnięty!
Spiny zawsze zaczynasz chłopie, dla mnie jesteś zbyt niedojrzały. Jak mogłeś być h@ bez steam? proszę Cię bez kłamstw tutaj potrafisz rozbawić! |
|
|
|
CrazY FroG
Swiat zza krat
Nick w grze: CrazY FroG
Wiek: 26 Dołączył: 02 Lis 2012 Posty: 112 Piwa: 13/10 Skąd: Bombalice
|
Wysłany: 18-02-13, 17:10
|
|
|
Ja tak samo jakMystery, grałem z toba już wiele razy.
Zawsze masz do kogos wonty i zawsze ci nic nie pasuje i do tego niemasz steam. Więc na NIE |
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 18-02-13, 17:11
|
|
|
jestem naNIE
-brak Steam
-kultura
na COD mamy 10 adminów aktywnych zawsze ktoś jest a jak nie ma jesteśmy na steam |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 18-02-13, 17:12
|
|
|
TAK, ja jestem na serwie nie mam z nim problemow, trafnie zglasza czita na U@ nie robi problemow innym gracza. Matix odebral prawa admina dla 2 nieaktywnych graczy wiec zwolnilo sie mejsce. |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
Szalony Miś
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
|
Wysłany: 18-02-13, 17:54
|
|
|
No nie wiem, ostatnimi czasy nie wchodziłem na serwer. Jednak pamiętam Cię z lepszej strony, choć jak czytam wypowiedzi z góry to nie wiem co o Tobie myśleć. Niech będzie neutral. |
|
|
|
K.
Nick w grze: >.=
Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 73 Piwa: 19/16 Skąd: Te brawa ,?
|
Wysłany: 18-02-13, 17:54 Re: A.C.A.B.
|
|
|
4. Steam : brak( w przyszłym miesiącu zakupuje)
Każdy tak pisze
Na NIE.
- brak STEAM.
STEAM to podstawa.
Reszte wymienili gracze powyzej. |
|
|
|
|
|
CzarnaSmierc
Nick w grze: CzarnaSmierc
Wiek: 26 Dołączył: 19 Wrz 2012 Posty: 84 Piwa: 7/26 Skąd: Classic-zone
|
Wysłany: 18-02-13, 18:53
|
|
|
Na Nie.
-Brak Steam
-Brak kultury
"Nigdy nie zaczynam spin" Oj kolego nie kłam, zaczynasz spiny.
Admin zawsze jest a jak nie to jak ktos mu napisze na steam też wejdzie. |
|
|
|
Lodówka
Nick w grze: Lodowka nie istnieje
Wiek: 28 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 155 Piwa: 11/90 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 18-02-13, 20:22
|
|
|
Jestem na nie. Nie masz steama, kulturą nie grzeszysz... Wszystko zostało powiedziane przez graczy wyżej. Nie trzeba nic dodawać |
|
|
|
Dziki Dzikson
Karajmy Matixa!
Nick w grze: Dziki Dzikson
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 337 Piwa: 29/35 Skąd: Gdańsk - Orunia
|
Wysłany: 18-02-13, 20:40
|
|
|
Ja jestem na NIE już dzis Ci o tym mówiłem, żebyś poprawił kulture jeśli zamierzasz składać podanie. A ty dalej swoje i wyzywasz no już nie będę cytował.
-Kultura chłopcze! |
|
|
|
|
KaeNNN
Nick w grze: FASHIOn
Wiek: 27 Dołączył: 16 Lut 2013 Posty: 74 Piwa: 7/13 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 18-02-13, 21:12
|
|
|
Neutral.
Sądząc po wypowiedziach wyżej nie jestem pewny czy sobie poradzisz.
Ps. 2. 'Nick w grze: A.C.A.B.' mamy już A.C.A.B. na tej sieci, czy tylko mi sie wydaje, że to multikonto? |
|
|
|
Bezimienny
Wśród Was
|
Wysłany: 18-02-13, 23:46
|
|
|
Dzikson sam się mnie pytałeś kiedy składam podanie o admina. A grałem dzisiaj rano tylko chwile i nie pamiętał żebym dzisiaj z Tobą pisał. Reggae. Tak jest nick mojego brata ale już nie gra na tej serwerowni BombakoS!? kulturę mam tylko nie pozwolę sobie żebyś np. Ty pisał do mnie że mam zero skilla czy coś w tym stylu i acc, eff mam niskie bo jak widac w topce mam jedno z lepszych, skilla też raczej jakiegoś mam skoro 1 jestem. PanciK. tak nie pasuje mi tylko to na serwerze że grają czity i tylko do nich mam wonty no nie licząc Tuby za to że próbuje zabłysnąć w internecie i nie umiejąc przegrywać Mystery w sumie do Ciebie nic nie miałem do półki Tuba nie chciał błyszczeć a Ty razem z nim, kickować mnie za to że Cię zabiłem według mnie śmieszne ale to przecież przypadek Tuba już chyba też mnie raz przez przypadek zbanował i akurat też byłem pierwszy a nie ogarnięty to raczej Ty jesteś blantoholik Ty wiesz co to wogólę blant, kto normalny pisze takie rzeczy w internecie to jest lepsze niż konfident a Ty sam się w nim przyznajesz i nie chodzi tu tylko o nick ale o czat i say. A po za tym dziwne dla mnie jet to że w jednym podania jest wystarczająca ilość adminów a w następnym już nie co nie Tuba Brak steam'a a co on takiego daje bo z tego co czytam to na steam'a jest tyle samo wspomagaczy co na non steam'a, a jeżeli chcesz pogadać to jest skype, ts lub gg prawda ? Moje podanie oczywiście można zamknąć myślałem że niektórzy bynajmniej raz napiszą prawdę bo duża ilość adminów to raczej bajka, brak steama nie utrudnia niczego a kulturę mam dla tych którzy ją mieć powinni Dziękuję za przeczytanie ...
Edit Mystery:
Nie spamuj w swoim podaniu bo warn poleci naucz się przyjmować krytykę, a nie robisz wielką aferę z tego. |
|
|
Ostatnio zmieniony przez IN FLAMES 19-02-13, 11:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
karpuś
Nick w grze: carpie diem
Dołączył: 01 Paź 2012 Posty: 179 Piwa: 12/7 Skąd: Golub-Dobrzyń
|
Wysłany: 19-02-13, 00:05
|
|
|
Tak szczerze to było nie potrzebne już. Jak ci sie nie podoba to nie graj , serwer raczej dużych strat nie poniesie albo prawie i żadnych. Kto jak kto ale wlasnie sam pokazales jaką masz kulturę i że umiesz przegrywac Zdecydowanie to pokazaleś swoją postawą tu jak i wgl na serwerze do innych graczy. U mnie też na nie |
|
|
|
PiastGliwice45
Wiek: 29 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 206 Piwa: 19/12 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 19-02-13, 00:18
|
|
|
Jestem na nie rozpisałeś się ( SPAM ) w swoim podaniu na pół strony, wdajesz się w niepotrzebne dyskusje z graczami. Złóż podanie na grafika to dam ci tak |
|
_________________ Piast.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Wśród Was
|
Wysłany: 19-02-13, 00:47
|
|
|
Temat już jest zamknięty udowodniłem tylko to co mówiłem szybciej |
|
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 19-02-13, 01:10
|
|
|
babel napisał ze 2 miejsce wolne nie edytowałem swojego posta w twoim podaniu bo czasu nie miałem ale faktu by nie zmieniło był bym na nie jesteś nie godny zaufania to ze jestes w topce nie oznacza ze jesteś dobry :=] po 1 nie pisałem do ciebie tylko niby twojego brata ;=] to się zastanów czy w ogóle masz brata xO? w top jestes 1 bo mi sie na bałtyckim nie chce grac Dziękuje ze tyle razy mnie wymieniłeś czuje sie wyróżniony |
|
|
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 19-02-13, 01:41
|
|
|
Wszystko ładnie piękne tylko BRAK Steam Ale Dałbym Szansę TAK |
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 19-02-13, 06:44
|
|
|
Nie rozśmieszajcie mnie, jestem nie, z jednego największego powodu, nieźle chłopak spina, a chyba w towarzystwie adminów nie potrzebujemy takiego, jeszcze poniszczy nam serwer i relację pomiędzy adminami. |
|
|
|
Szalony Miś
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
|
Wysłany: 19-02-13, 06:51
|
|
|
Powiedz po kiego Ty się przechwalasz swoim top1 i tym skillem? Co ma Skill do admina? Masz problem, mi w podaniu piszą, że nie mam skilla, na co ja myślę inaczej, a nie spinam. Chyba ze szybko Ci nerwy puszczają, popracuj nad sobą i ponownie złóż podanie. I taka mała rada, nie jesteś pępkiem świata, a Twoje ego nas tu nie obchodzi. Co do multi konta, to raczej je masz, bo korzystasz z obydwu. |
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 19-02-13, 11:04
|
|
|
Jesteś 1 w topce bo grasz wyćwiczonym amadeuszem gdzie 1 strzał i nie żyje, więc się sam nie ośmieszaj. Kij Ci na jakim nicku gram, przeszkadza to nie graj nikt nie będzie płakał. Po 1 nic nie pisze takiego na say więc o co kaman @_@ Nie miałeś do czego się doczepić? to się do nicku doczepiłeś
Temat zamykam. |
|
|
|
|