Zamknięty przez: FD^GoD 10-02-13, 18:44 |
Skarga na Guzik`a |
Autor |
Wiadomość |
Szalony Miś
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
|
Wysłany: 10-02-13, 17:43 Skarga na Guzik`a
|
|
|
1. Twój nick:.Mandarynkaa
2. Nick Admina:Guzik
3. Data zdarzenia:10 luty 2013r. [ok. 17.40]
4. Dowody:HLTV
5. Co zrobił: Za takiego opiekuna ja dziękuję, gracz mnie obraża, pisze coś o 'mojej starej', natomiast Guzik na to nic. Jako iż, kłóciłem się z nim, bo nie życzę sobię obrażania mojej rodziny. Guzik chciał kick`ować tylko mnie za 'kłótnie'
Nick gracza będzie na Hltv. |
|
|
|
Guzik
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 504 Piwa: 95/57 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 10-02-13, 17:49 Re: Skarga na Guzik`a
|
|
|
Mandarynkaa napisał/a: | 1. Twój nick:.Mandarynkaa
2. Nick Admina:Guzik
3. Data zdarzenia:10 luty 2013r. [ok. 17.40]
4. Dowody:HLTV
5. Co zrobił: Za takiego opiekuna ja dziękuję, gracz mnie obraża, pisze coś o 'mojej starej', natomiast Guzik na to nic. Jako iż, kłóciłem się z nim, bo nie życzę sobię obrażania mojej rodziny. Guzik chciał kick`ować tylko mnie za 'kłótnie'
Nick gracza będzie na Hltv. |
Trochę się pogrążyłeś z tym HLTV, wyjdzie na nim że kłamałeś.
Nic do ciebie nie mam, jesteś fajnym graczem zm, tylko zaczynasz kłótnie. Wbiłem na serwer, i zauważyłem że coś się tam pogryzłeś z andysixxx'em. Ostrzegłem że dostaniecie kicka za kłótnie. Okej potem andysixxx coś napisał, i Ty się do niego przyczepiłeś. Dlaczego nie zbanowałem andysixxx'a za to że cię obrażał? Dlatego że Ty zacząłeś spór, mógłbym was obu zbanować. Napisałem że obydwaj dostaniecie kicka za kłótnie, Mandarynka za rozpoczęcie konfliktu, a andysixxx za odpowiadanie na zaczepki.
Zamknąłbym tą bezsensowną skargę, ale potem będą kolejne "olaboga guzik zamyka skargi na siebie". |
|
|
|
andysixxx
|
Wysłany: 10-02-13, 17:50
|
|
|
Wypowiem się jako świadek.
Otóż osobą, z którą Mandaryn (XD) się kłócił byłem ja. Pierwszy raz na serwerze go widziałem bo nie było mnie dłuższy czas. Spytałem się go o płeć, bo niby po nicku jest to kobieta ale w Cs'ie pełno jest transwestytów. On się najwyraźniej poczuł urażony tym pytaniem i próbował mi dopiec w praktycznie każdej następnej wiadomości - w dodatku takim pseudo-inteligentnym językiem, że po prostu nie mogłem ze śmiechu XD Nawet się nie siliłem na jakąś sensowną odpowiedź, rwałem łacha po prostu z gimbusa jak to przystało.
Guzik postąpił słusznie - ty mnie prowokowałeś, a ja się dawałem w to wciągać. Obaj święci nie jesteśmy i administrator zachował się jak należy. To nie przedszkole gdzie się pyta "A KTO ZACZOŁ?;///". |
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 10-02-13, 18:30
|
|
|
andysixxx napisał/a: | Spytałem się go o płeć, bo niby po nicku jest to kobieta ale w Cs'ie pełno jest transwestytów | co cie interesuje płeć gracza ?? |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 10-02-13, 18:44
|
|
|
Guzik mogłeś się nie bawić tylko od razu odpowiednio zareagować przykładowym banem na 30 minut dla jednego gracza jak i drugiego. andysixxx, i Mandarynkaa, następnym razem z bezczelnego zachowania zostaną wyciągnięte konsekwencje. Nie byłem obecny przy tym zdarzeniu, więc dokładnie nie wiem po czyjej stronie stała wina.
Myślę, że wszystko jest teraz jasne.
Zamykam. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|