Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-02-13, 15:40 Akcyjki z BF2: by KibicPL
Witam
Ostatnio natrafiłem na YouTubie na filmiki z gry wrzucone przez KibicPL ,
mają też one charakter reklamowy naszej sieci. Niestety nie dostałem odpowiedzi na prośbę o umieszczenie tych filmików przez kibic'a w nowym dziale, mam nadzieję, że nie będzie miał mi za złe jak ja to zrobię .
Co się wam podoba lub nie?
Ja bym dał za całość 7/10
- Nie dołączam serwerów do sieci.
Myślę że 8/10 dla tych oby dwu filmików, bardzo fajna muzyka + to że jest to na naszym serwerze i na dodatek bardzo fajnie rozegrane akcje. Nie wiedziałem, że Kibic tak nieźle gra. Brawo Kibic! No i ta reklama na pewno też się przyda.
Takie akcje to chyba każdy w swojej karierze miał. Może nawet lepsze. Słaba jakość. Jaka to reklama serwera, bo nie rozumiem. Jak by zrobił jakieś intro i tam by pisało: ,,Classic-Zone" to by było fajnie
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
Wysłany: 02-02-13, 17:29
3 vs 1 to nie żaden wysiłek, patrząc na to, że miałeś Ak-47 i miałeś dobrą pozycję + 130 hp.
Słaba grafa, mimo jakaś tam reklama jest dla Classic-zone. Każdy miał takie przeżycie. Jak bym nagrywał demko to byś zobaczył jak 1 vs 6 wygrywam, albo 1(nóż) vs 4(awp).
Okropna jakosc, a juz chcialem w HD na full screen popatrzec ;< za to ogromny minus, w dzisiejszych czasach robi sie dobrej jakosci filmy albo wcale.
Akcje tez nie sa jakies niesamowite + takie "1vs3" na moej powinno sie krecic jak zostaniemy sami w teamie:D W sumie ja mam troche materialu z awp_india to moze cos skleje kiedys, najpierw musze sie nauczyc
Nick w grze: KibicPL
Wiek: 27 Dołączył: 14 Lis 2012 Posty: 19 Piwa: 5/10 Skąd: Polska
Wysłany: 02-02-13, 19:05
po 1 chcę, żeby serwer reklamować nie tylko na forach, ale też na YT,
po 2 grafika nie najlepsza dlatego, że jak napisałem wcześniej chcę tylko, aby zachęcić ludzi do grania na naszych serwerach (chyba, że będę miał 10 subów i 1000 wyświetleń wtedy będę wstawiał o wiele częściej i o wiele lepsze filmiki )
po 3 każdy wie, że mam lepsze akcje, tylko wtedy nie nagrywam
po 4 cella obiecuje, że jak będę robić kolejny filmik to w intrze bedzie "classic-Zone"
po 5 Mandarynkaa bug
po 6 Pozdrawiam
Luknijcie też na kanał DomeH1k. Koleś z zagranicy nagrywa filmiki najlepszych ludzi cs-a
Ostatnio zmieniony przez KibicPL 02-02-13, 19:55, w całości zmieniany 2 razy
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
Wysłany: 02-02-13, 19:25
Jeżeli to był twój pierwszy film to nawet dobrze to zmontowałeś, akcje może nie były z największej pułki jak i sama jakość filmu, ale masz ode mnie plusa za chęci i zareklamowanie naszej serwerowni. Jak dla mnie 5/10.
Pozdrawiam.
Osobiście uważam że akcje są fajne może grafika osłabia cały projekt mimo to kibic się starał, i nie on się tym nam tutaj "chwali" tylko Delmus znalazł to na YT i wrzucił na forum.
Kibic potrafi nieźle grać wiele osób co tu się wypowiedziało nie dorównuje mu.
Wysłany: 03-02-13, 13:31
a więc tak:
dodam poprawię usunę
- Dźwięki z cs-a
- Ujęcia z innych kamer
- Muzyka dopasowana do nagrania
- Jeszcze lepsze akcje
- Jakość
- Lepsze intro, a w nim napis Classic-Zone
- Akcje w zwolnionym tępię
Piszcie jeszcze co mogę dodać, poprawić lub usunąć.
I jeszcze jedno. Jak ktoś umie robić dobre intra, to niech zgłosi się do mnie na pw
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez KibicPL 03-02-13, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 03-02-13, 17:20
cella, na razie obrabiałem filmy w WMM, z czego jakość trochę się psuła (było to widoczne), ale dzięki temu, film nie przegrywał się godzinę tylko minute. Jak bym używał np. Sony Vegas to jakość by się nie psuła, filmy bym dodawał w 2 minutki i miałbym możliwość dodania efektów. Ale niestety jest jakiś problem z Vegasem
Wysłany: 08-02-13, 16:19
Heh mówię, że o 20:00 wstawię, a filmik już na YT
Niestety na tym filmiku nie ma jeszcze dźwięków z gry , ale w następnym już powinien być.
Proszę oceniać
Inscore' oj tam oj tam. Wiem, że mogą być lepsze, ale teraz gram około 30 minut na serwerze i nie mogę się rozgrzać, dlatego takie słabe akcje. Teraz weekend więc bierzemy się za cs-a. Jak mi się uda to do niedzieli wstawię jeszcze jeden filmik
Ostatnio zmieniony przez KibicPL 08-02-13, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum