Zamknięty przez: Kawior 27-01-13, 00:30 |
Administracja |
Czy chcesz aby został wprowadzony nowy skład Adminów serwera Zombie pomijając FD^GoD'a i monte? |
Tak |
|
80% |
[ 16 ] |
Nie |
|
20% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 20 |
Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
nyah
Living Legend =)
Nick w grze: nyah
Wiek: 28 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 457 Piwa: 52/7 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 28-12-12, 22:48 Administracja
|
|
|
Witam , od dłuższego czasu gracze skarżą się że poza FD^GoD i monte nikt z adminów nie pojawia się na serwie... Zdecydowałem że należy zrobić z tym porządek , proponuje aby usunąć stary skład administracji(i przyjmować podania nowych i odpowiedzialnych osób) wyłączając z tego FD^GoDa i monte którzy powinni utrzymać pozycje admina argumentując ich iż regularnie przebywają na serwerze i pilnują porządku dbając o każdy szczegół. Powyżej znajduję się ankieta abyście również poprzez głos i komentarz udzielili odpowiedzi na tę propozycje. |
|
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|
|
olbinho
Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2012 Posty: 105 Piwa: 6/6 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 28-12-12, 23:05
|
|
|
Głos oddany na Tak, bądźmy szczerzy.
- Guzik : ( Masz admina ostatnio nie widywałem cię, godziny masz nabite z serwera na dawnej sieci ). Do tego pana mam tylko zastrzeżenie gry na serwerze jak by się poprawił w tej kwestii to oczywiście zmienię zdanie.
- GonieZDgl : Tego pana nigdy nie widziałem na serwerze, na forum wchodzi nawet raz na tydzień ewentualnie na parę minutek i jest dobrze bo byłem na forum tak wygląda jego nastawienie.
- KuQu kiedyś grał teraz nie wiadomo składa podanie na innym serwerze może inni koledzy powiedzą co u niego słychać czy gra na innym serwerze sieci bo na ZM go nie widać.
- Matix Moderator zawsze w gotowości napiszesz na Steam/pw zawsze dostępny pozytywnie nastawiony na każdy serwer.
- SiwyTRN co o nim mówić wbija rzadko raz na jakiś czas ale ostatnio widywałem go tylko online nie był w grze.
- Monte : Ok
- Fd God : Ok
Trzeba poważnie pomyśleć nad przyszłością tych adminów na pewno wymagana będzie lista aktywności adminów, bo ostatnio byli tylko Monte, Fd.
Oraz trzeba rozpocząć poważną rekrutację bo serwer wchodzi w krótko mówiąc małe bagno. |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Kawior |
|
MONTE
Wiek: 32 Dołączył: 17 Mar 2012 Posty: 99 Piwa: 11/29 Skąd: Mińsk Maz
|
Wysłany: 29-12-12, 10:24
|
|
|
Ja to dodam jeszcze że jak już zrobi się porządek z tymi adminami co nie wchodzą na serwer to oprócz mnie i FD^God powinno być dodane z 2-3 adminów i to by starczyło i żeby to były takie osoby, które naprawdę wchodzą na serwa i są widoczni . |
|
_________________ E kolo skręć sobie lolo!!! |
|
|
|
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 29-12-12, 15:44
|
|
|
Również jestem za tym aby przyjęto 2-4 osoby odpowiedzialne i regularnie odwiedzające serwer. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 29-12-12, 19:23
|
|
|
Dokładnie się z wami zgadzam. Powinien zostać przeprowadzony status aktywności adminów na serwerach nie tylko na ZM. Dany admin musiałby w przeciągu kilku tygodni lub dni zgłosić swoją obecność potwierdzając ją oczywiście obecnością na serwerze, na którym sprawuje nadzór admina. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
Guzik
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 504 Piwa: 95/57 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-12-12, 20:10
|
|
|
Zawsze gdy wyjeżdżam zakładam temat o mojej nieobecności.
Nie wierzysz? Mogę podać link jeśli chcesz.
W ogóle co to za zamieszanie że ktoś taką ankiete robi?
Odkąd wróciłem gram na serwerze oczywiście w miarę możliwości. Monte może potwierdzić. Nie gram za każdym razem gdy ktoś wejdzie na serwer, coraz częściej widzę że na serwerze są pustki. Gram z 2-4 osobami póki nie pójdą z serwera (a robią to dość szybko, bo nikt nie lubi grać jak jest mało osób) po czym wychodzę.
Poza tym myślisz że H@ wywali wszystkich adminów bo tak wypadło w ankiecie?
To tak jakby ktoś zrobił ankietę "Czy usunąć sieć Classic-Zone.pl?" i jakimś CUDEM wypadłoby na "Tak".
Tak jak wspominałem gram w miarę możliwości, od jutra może będę grał więcej gdy rozwiąże problem z tym że gdy jest jakiś tryb (Assasins/Survivor/Plague/Armageddon itp) i podchodzę do miejsca w którym jest dużo graczy to strasznie mi się laguje gra.
Pozdrawiam.
@edit
olbinho napisał/a: | godziny masz nabite z serwera na dawnej sieci ). |
Oj nie byłbym tego taki pewien, "przegrane godziny" itp. były chyba resetowane po wykupieniu. A nawet jeśli nie były resetowane to i tak od początku sieci bardzo dużo grałem na tym zm. |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): PiastGliwice45, FD^GoD |
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 30-12-12, 18:15
|
|
|
To w takim razie skoro ciągle o Usprawiedliwienia tych nieobecności prosisz to po co ci admin skoro w ogóle nie masz czasu na granie... w miarę możliwości rozumiem , ale jeśli ktoś nie ma czasu to rezygnuje z takiego stanowiska... Nawet jeśli H@ nie wywali tych co zaniedbują obecność na serwerze i pilnowanie porządku to na pewno coś z tym zrobi , bo zajmują miejsce tym którzy chcieli by zostać adminami i regularnie odwiedzać serwer pilnując aby nikt nie łamał regulaminu.
Pozdro. |
|
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 30-12-12, 21:22
|
|
|
Czytaj ze zrozumieniem. Mam czas na granie. Piszę o nieobecności TYLKO wtedy gdy mam jakiś wyjazd lub problemy z komputerem/internetem. |
|
|
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 30-12-12, 21:27
|
|
|
Dziwne że masz czas na granie bo od prawie trzech miesięcy nie widziałem cię na serwie. |
|
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 30-12-12, 21:32
|
|
|
nyah napisał/a: | Dziwne że masz czas na granie bo od prawie trzech miesięcy nie widziałem cię na serwie. |
Hahah! Teraz to się ośmieszyłeś jak nigdy.
Prawie miesiąc temu zaakceptowano moje podanie na admina. : )) |
|
|
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 30-12-12, 22:29
|
|
|
Trochę coś sobie skróciłeś ten czas... Nie mówiąc już o rejestracji w marcu... Ty się lepiej nie ośmieszaj bo jak na razie głosy są w większości za , nie było cię ani razu prawie i każdy prawie to potwierdza... Ja ci mówiłem , nie masz warunków - zrezygnuj. |
|
|
|
|
|
AkTyN
19[Z]46
Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 231 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: inąd
|
Wysłany: 30-12-12, 22:36
|
|
|
kurde panowie nie kłócić się, nie wyciągać brudów i nie wymyślać historii... Guzik mówi że jak go nie ma to o tym pisze i dobrze. Koniec kropka! Spam off |
|
|
|
|
|
nyah
Living Legend =)
|
Wysłany: 30-12-12, 23:34
|
|
|
AkTyN , a spytam się ciebie o taką rzecz , powiedz ty mi Ile razy widziałeś Guzika na serwerze? Bo ja jeszcze ani razu a gram dosyć długo. |
|
|
|
|
|
AkTyN
19[Z]46
Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 231 Otrzymał 62 piw(a) Skąd: inąd
|
Wysłany: 30-12-12, 23:48
|
|
|
nie widziałem, nie gram na ZM, ja tu tylko spory łagodzę |
|
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 31-12-12, 12:36
|
|
|
nyah napisał/a: | Trochę coś sobie skróciłeś ten czas... Nie mówiąc już o rejestracji w marcu... Ty się lepiej nie ośmieszaj bo jak na razie głosy są w większości za , nie było cię ani razu prawie i każdy prawie to potwierdza... Ja ci mówiłem , nie masz warunków - zrezygnuj. |
Nie skróciłem, gram tutaj od początku miałem raz admina ale go straciłem przez moją głupote.
Postanowiłem wrócić i złożyć ponownie podanie na admina. Zaakceptowano je jakiś miesiąc temu, nie wierzysz? Sprawdź w Zombie-Mod, Podania na admina, poszukaj mojego podanka i zobacz ostatni post (delmy). |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): PiastGliwice45, FD^GoD |
|
andysixxx
|
Wysłany: 31-12-12, 14:44
|
|
|
Zdecydowanie jestem za. Na pewno znajdzie się ktoś, kto ma czas i chęci aby pomóc obciążonym wszystkim FD^GoD'a i monte'a na miejsce ludzi, którzy zwyczajnie nie mają kiedy wbić. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
ELDOBIT
ŁÓDŹ WIDZEW
|
Wysłany: 26-01-13, 20:23
|
|
|
WITAM PISZE Z POWODU IZ PRZEZ TRWAJĄCE PRACE STRACIŁEM VIPA NA SERWERZE. OD DWÓCH DNI PISZE DO ADMINÓW I NIE DOSTAJE ŻADNEJ ODPOWIEDZI PO PROSTU ZEROWY KONTAKT |
|
_________________ ELDOBIT |
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 26-01-13, 20:38
|
|
|
ELDOBIT napisał/a: | WITAM PISZE Z POWODU IZ PRZEZ TRWAJĄCE PRACE STRACIŁEM VIPA NA SERWERZE. OD DWÓCH DNI PISZE DO ADMINÓW I NIE DOSTAJE ŻADNEJ ODPOWIEDZI PO PROSTU ZEROWY KONTAKT |
Prace na serwerze trwały 2 dni.
Piszesz w nieodpowiednim temacie.
Nie dostajesz odpowiedzi bo wyskakuje mi "użytkownik ma zablokowane odbieranie prywatnych wiadomości" czy jakoś tak. |
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
Wysłany: 26-01-13, 21:15
|
|
|
Dokładnie Guzik, miałem ten sam problem nie mogłem się z ELDOBITEM skontaktować więc z ta wina o porozumiewanie się nie leży po naszej stronie. Musisz odblokować w sowim profilu "chcę otrzymywać prywatne wiadomości od użytkowników". A co do VIPA może po prostu Ci się skończył. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
Szalony Miś
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
|
Wysłany: 26-01-13, 23:04
|
|
|
Nie mam zastrzeżeń do Fd, Monte nie znam. Ale guzik został opiekunem, więc o nim też napisz. Chcesz się go pozbyć z roli opiekuna? Zwróciłeś uwagę, iż sam musisz zrezygnować?
Ciekawe co myślałeś pisząc to. Mimo, uważam pomysł za dobry, trzeba dać innym szanse. |
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 26-01-13, 23:06
|
|
|
Mandarynkaa, temat już był z czasów nie kiedy nie miałem opiekuna. xD
Już dawno powinien być zamknięty. |