Zamknięty przez: Kisielowaty 01-09-14, 19:25 |
"Piąta pora roku" |
Autor |
Wiadomość |
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 22-12-12, 18:22 "Piąta pora roku"
|
|
|
Nikt jeszcze nie przedstawił filmu "Piąta pora roku" więc podejmie się tego zadania bo moim zdaniem warto !
Już niedługo do kin wchodzi nowy polski film pt. "Piąta pora roku", może na początku troszkę informacji :
Rodzaj : Film fabularny
Produkcja : Polska
Reżyser : Jerzy Domaradzki
Premiera: 2012. 12. 26
Obejrzałem zwiastun, poczytałem troszeczkę informacji o filmie i mnie zaciekawił. Ekipa naprawdę postarała się aby widzowie byli zadowoleni z aktorów, i tak się stało. Główne role grają doświadczenie Polscy aktorzy :
-Ewa Wiśniewska
-Marian Dziędziel
-Andrzej Grabowski
Film opowiada o miłości, śmierci i starości. "Piąta pora roku" to portret kraju po 20 latach demokracji. Bohaterowie przeżyli swoją młodość i dorosłe życie w czasach PRL-u, a obecnie są w wieku skłaniającym do pierwszych podsumowań.
A o to zwiastun :
http://www.youtube.com/watch?v=MvH2rJZjR1A
Jest to mój pierwszy News więc proszę o nie stawianie negatywnych opinii. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
PiastGliwice45
Wiek: 29 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 206 Piwa: 19/12 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 22-12-12, 21:00
|
|
|
Ja również nie lubię filmów fabularnych, ale ten film z Andrzejem Grabowskim może byc fajny |
|
_________________ Piast.
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 23-12-12, 03:50
|
|
|
Cytat: | ten film z Andrzejem Grabowskim może byc fajny |
Przykro mi, z tego co można zobaczyć w zwiastunie "Ferdek" nie gra pierwszoplanowej roli.
Film może być dobry, gdy chodzi o polską kinematografię to takie obyczajowe właśnie chyba wychodzą nam najlepiej. Wolę obejrzeć taki film niż oh karol3, czy inne bezmyślne komedie. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|