Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 12:53 |
lekka zmiana |
Autor |
Wiadomość |
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 15-11-12, 19:26 lekka zmiana
|
|
|
Dzisiaj gralem na pewnym cod modzie i zauwazylem ze duzo osob tam siedzi wydaje mi sie z jednego powodu byly tam takie perki jak ostatnia niedziela XDD 32 dmg wiecej miales nanosuit jestes niewidzialny w 100% i masz tylko 1hp. Najlepsze bylo to ze jak zabilem kogos to z chlopa wypadala taka paczka i w niej mogles znalesc jakiegos perka dowolnego albo pare hp lub trucizne ktora zabierala ci -5 hp no i oczywiscie byly fajne modele broni nie takie duze jak na innych serwerach tylko podobne do wielkosci zwyklej broni cs. Mysle ze mozna wpowadzic pare rzeczy z tego co napisalem i zachecimy graczy do wbijania wlasnie tutaj co wy na to ??? |
|
|
|
`Sentinel.
Nick w grze: `Sentinel.
Wiek: 29 Dołączył: 12 Paź 2012 Posty: 432 Piwa: 66/78 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 15-11-12, 20:15
|
|
|
Akurat dzisiaj grałem na identycznym jak opisałeś wyżej. Paczki leżały na podłodze po zabitym graczu , które po zebraniu dawały +5hp , jak trafiła się zła np. -5hp, kolejna to np full magazynek i takie tam. Wiele nowych map na przykładzie np: zm_costam tylko ze cod_costam. Mapy byly swietne a server liczyl 31 slotow i to sie nie pomieścili.
Jak by wprowadzić lekkie zmiany , uważam że na servie będzie o wiele więcej graczy , u nas w kółko powtaża się 4/5 map (eldo,west,rats i dusty) co sprawia , że gra staje sie monotonna ;d. Być może w tym tkwi problem z ilością graczy? : d
Lecz i tak Delmus zadecyduje bo to jego brocha. |
|
|
|
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 15-11-12, 22:17
|
|
|
mam nadzieje ze delma wprowadzi jakies zmiany zeby ten cod mod przypominal troche cod'a a nie tylko klasy exp i to wszystko mysle ze jakies modele by poprawily wizerunek serwera i zachecilo graczy do tego by grali tutaj :P |
|
|
|
*Diego*
Wiek: 29 Dołączył: 12 Lis 2012 Posty: 5 Skąd: Okolice-Skierniewice
|
Wysłany: 15-11-12, 23:24
|
|
|
Może być lecz....
Nie może być wszystko naraz, Dlaczego? Niektórzy gracze nie mają dobrego neta pliki z serwera na kompa nie będą się szybko pobierać jak ma serwer FastDowland.
Proponuje jakieś co tygodniowe lub co parę dni wprowadzenia jak już nowych modeli, jak ktoś będzie czekał z 20 min na wczytanie serwera to już wogule nie wejdzie na tym rzecz polega, Jestem za żeby coś wprowadzić
A i usunąć PaintBalla bo chyba on nie pasuje do COD Moda.... |
|
|
|
GoToSkill
Dołączył: 31 Sie 2012 Posty: 26 Postawił 2 piw(a) Skąd: Jarocin
|
Wysłany: 17-11-12, 22:51
|
|
|
1.Jak Diego paintball only BF2 nie na COD'a
2.Pomysł seniora, hmm. Jestem Za, ponieważ te paczki mogą urozmaicić grę.
3.Co do modeli broni to Wielki + bo to by wyróżniało serwery Classic-Zone.
4.Mapy jak mapy, według mnie to może co tydzień po jednej wprowadzać, ale i tak vote to ludzie więc nowych nie wypróbowanych mapek mogą nie wybierać
5.To tylko moje zdanie, Delmus o wszystkim przesądzi... |
|
|
|
|