Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 12:53 |
Rakiety/Duszki |
Autor |
Wiadomość |
Sarna
3Run
Wiek: 32 Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 29 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: 13-11-12, 02:21 Rakiety/Duszki
|
|
|
Witam
Była by możliwość osłabić max siłę obrażeń z rakiet/duszków ??
Wiem, że Wsparcie ma 157 max z rakiety z VIP'em chyba.
Uważam, iż jest to strasznie za duży dmg.
Proponuję obniżenie tego maksymalnego dmg, nie mówię tak bo dostaję od rakiet często po dupie, ale odnoszę się ogólnie, poza tym sam przed resetem zamiatałem rakietami i wiem, że granie Wsparciem to taka ,nie gra, dla innych. Już nie mówię o małych mapach. Normalnie nie często wtedy bywałem w czołówce na mapie, gdy zacząłem grać Wsparciem to tak zamiatałem czasem, że masakra
A poza tym jak gra takich paru + klasa Terro to gra wygląda super żałośnie.
Pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie |
|
|
|
|
|
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 13-11-12, 07:20
|
|
|
tak najlepiej premium i s premium zabrac wszystko wyszkolonemu zabraliscie he krolowi eliminator i teraz terro chcecie oslabic rakiety i dynamit... to jest klasa super premium dlatego ma to co ma. Jak tak dalej bedziecie oslabiac klasy premium i s premium to raczej juz nikt nie bedzie tego kupowal bo po co skoro zwykla klasa jest podobna do premium. |
|
|
|
*Diego*
Wiek: 29 Dołączył: 12 Lis 2012 Posty: 5 Skąd: Okolice-Skierniewice
|
Wysłany: 13-11-12, 07:48
|
|
|
Sarna nie badź drugim płaczkiem jak Senior ....
Luknij na inne serwery COD MOD a potem pisz na temat rakietek masz 2 a nie 50, ten post można tylko wyrzucić do kosza bez sensu .... |
|
|
|
WwE
WwE
Wiek: 30 Dołączył: 25 Paź 2012 Posty: 29 Postawił 4 piw(a) Skąd: Mielec
|
Wysłany: 13-11-12, 09:32
|
|
|
Prawda jest taka ze na malych mapach "cs_max" wiekszosc ginie od rakiety...bija one za duzo....moze trzeba zmniejszyc dmg?.. |
|
_________________ "Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi"
Masz sprawe?
Pisz na Pw/Steam "WwE"
Pomoglem?
Postaw PiwKo.
|
|
|
|
|
Droper
Wiek: 31 Dołączył: 08 Sie 2012 Posty: 338 Piwa: 20/7 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 14-11-12, 08:05
|
|
|
Już gdzieś o tym wspominałem ale się powtórzę to są umiejętności specjalne klas i nie będą one zmieniane tylko dlatego że na 1 mapie są one bardziej użyteczne |
|
|
|
|