Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gruszka
26-12-13, 12:54
propozycja malej zmiany komandosa
Autor Wiadomość
Senior

Piwa: 7/9
Wysłany: 22-10-12, 22:45   propozycja malej zmiany komandosa

Co wy na to zeby w komandosie dac mu troche wiecej kondychy zeby biegal mniej wiecej tak jak dziki albo mial skok jak ninja. Z tego co widze to nikt praktycznie komandosem nie gra do 25 lvl max !!!!! jestem chyba jako jedyny co gra ta klasa caly czas, i wedlug mnie to jest troche niesprawiedliwe ze biegam wolniej od innych klas. Na komandosie mam tylko 1/1 z noza i 2 pistolety a taki krol czy wyszkolony snajper biega szybciej niz ja i co ja mam zrobic ?? ganiac go przez cala mape z nadzieja ze w koncu go zlapie ???? Mysle zeby sie powaznie zastanowic nad zmiana paru klas bo na serwie jest ich tyle a w uzytku sa tylko krol amadeusz wyszkolony zwykly snajper wspracie ogniowe strzelec wyborowy umarly i skrytobojca. Uwazam zeby zmienic nie ktore klasy a inne usunac i zastapic je innymi.

Postaw piwo autorowi tego posta

Droper

Piwa: 20/7
Wysłany: 23-10-12, 06:16   

Ja bym pomyślał nad tym aby zmniejszyć mu widoczność bo na dzień dzisiejszy to klasa mało praktyczna.

ArQ

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 23-10-12, 07:21   

Jestem ZA :)

[ Dodano: 23-10-12, 08:23 ]
Myśle ze jak byscie dali komandosowi na poczatku z 30-40 kondychy wiecej to i wiecej osób by nim grało być może ja też bym zaczoł grac.

TeD3

Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 23-10-12, 07:28   

Tez jestem za tym zeby komandos miał wiecej kondycji na początku , tak z 70 jak dziki jumper :) A komandos i tak niebedzie mial wiekszych szans niz on poniewaz dziki jest niewidzialny i ma BH.

ArQ

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 23-10-12, 07:29   

Niestety tedus ma racje :)

`Sentinel.

Nick w grze: `Sentinel.
Piwa: 66/78
Wysłany: 23-10-12, 08:33   

Zgadzam się z wypowiedziami wyżej.
Komandos po 1 jest w pełni widzialny i w porównaniu do innych klas bardzo wolny. Porównywać do dzikiego jumpera to trochę zły pomysł bo to jest klasa SUPER PREMIUM i musi mieć tą swoją moc bo w sumie jest za pieniądze. Komandos powinien być zbliżony bardziej do klasy Ninja z premium, kondycje ma taka sama jak komandos lecz ma 4 skoki i jest nie widzialny.

Moim zdaniem komandos powinien być trochę mniej widzialny lecz nie tak jak dziki/ninja i przydały by się min. 1-2 skoki.

GramPierwszyRaz
;3

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 23-10-12, 13:08   

To jest KLASA NORMALNA ...wiec jest slabsza od Premek i S.Premek. Jak dla mnie to zostawic tak jak jest :)

BuBu.^^

Piwa: 21/1
Wysłany: 23-10-12, 13:29   

Senior z jednej strony cb rozumiem ale pomysl co by bylo jakby jakby teraz kazdy chcial ulepszenia swojej klasy. Poza tym jezeli komandos bedzie zbyt dobry to kazdy bedzie nim gral i zamiast cs'a bedziemy mieli wielkie biegajstwo z nozem. Da sie grac innymi klasami niz te ktore wspomniales. Ja gram predatorem i duzo ludzi zaczyna nim bo widzi ze sie da jest to klasa która wymaga po prostu wiekszych umiejetnosci niz amadeusz czy wsaprcie ogniowe. Tak samo Droper gra umarłym i tez sobie radzi a klalsa az tak popularna nie jest.

Senior

Piwa: 7/9
Wysłany: 23-10-12, 14:44   

bubu uwazasz ze lepiej jest jak na serwie 8 osob pali ctrl wyszkolonymi i nie ma nawet jak sie ruszyc... predator czy umarly to proste klasy masz bron i mozesz zabic kogos z daleka a ja musze podejsc. Umarly ma ten + ze ma 2 duchy ty masz na 3 sekundy czy tam ile 100% niewidzialnosc a ja 2 pistoloety i 1/1 z noza ;D wiec troszke to nie sprawiedliwe wedlug mnie, ale ja tylko dalem pomysl jezeli wam sie nie podoba to trudno sie mowi. <okok>

slims
STEAM_0:0:54163076

Piwa: 44/22
Wysłany: 23-10-12, 14:51   

Komandos to zwykła klasa, więc nie może dorównywać Ninji czy Jumperowi. Jest wiele innych lepszych klas. Ja jestem przeciwko.

BuBu.^^

Piwa: 21/1
Wysłany: 23-10-12, 16:32   

Senior napisał/a:
bubu uwazasz ze lepiej jest jak na serwie 8 osob pali ctrl wyszkolonymi i nie ma nawet jak sie ruszyc... predator czy umarly to proste klasy masz bron i mozesz zabic kogos z daleka a ja musze podejsc. Umarly ma ten + ze ma 2 duchy ty masz na 3 sekundy czy tam ile 100% niewidzialnosc a ja 2 pistoloety i 1/1 z noza ;D wiec troszke to nie sprawiedliwe wedlug mnie, ale ja tylko dalem pomysl jezeli wam sie nie podoba to trudno sie mowi. <okok>

Wyszkolony to jest klasa premium, ale myśle że od reseta zajdą zmiany i ta klasa będzie nieco osłabiona. Powiedzmy ze niewidzialność będzie miala tylko z nożem - to juz spore osłabienie. A wracając do tematu komandosa to grałem kiedyś na CoD gdzie właśnie ta klasa była najlepszą z normalnych i powiem że przyjemność z gry była zerowa. 80% serwera na komandosie a o strzelaniu mogles w ogole zapomniec. Mysle że jak będzie reset to będą też i nowe klasy wprowadzone żeby zwiększyć również wybór dla grających zwykłą klasą. A ok moze Predator ma broń ale jaką famas. Ty gościa s.premium nawet jak ma 400 hp bierzesz na hita a ja musze 5 hs mu walnąć żeby padł.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi