Primera Division: wreszcie cały mecz Perquisa |
Autor |
Wiadomość |
`KoX
Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 127 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 21-10-12, 21:19 Primera Division: wreszcie cały mecz Perquisa
|
|
|
Damien Perquis po raz drugi w tym sezonie zagrał w podstawowym składzie Betisu Sewilla. Jego drużyna zremisowała bezbramkowo w wyjazdowym meczu 8. kolejki Primera Division z Osasuną Pampeluna.
Mecz drużyny w której niegdyś grali m.in. Roman Kosecki, Jacek Ziober czy Jan Urban z ekipą Damiena Perquisa był dość wyrównany. Polski obrońca rozegrał niezłe spotkanie, pomagając kolegom w zachowaniu czystego konta w starciu z Osasuną Pampeluna.
Z pewnością piłkarze z Sewilli liczyli na więcej, ale po remisie - w tabeli Primera Division przesunęli się na piątą pozycję. Gospodarze spotkania z pięcioma punktami na koncie okupują ostatnie miejsce w tabeli.
Perquis po raz pierwszy zagrał pełne 90 minut w barwach Betisu. Wcześniej w podstawowym składzie wyszedł tylko raz, ale w meczu z Atletico Madryt został ukarany czerwoną kartką.
@zrodlo onet.pl
Jak myślicie, Perquis zrobi jakąś dobrą karierę w Betiście? Wybije się do góry? Może inne kluby będą się o niego biły? |
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 21-10-12, 22:44
|
|
|
A ja postawiłem na BETIS niezła sumka była do wyciągnięcia i Tylko brakło 1 bramki w tym meczu |
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 22-10-12, 19:19
|
|
|
Kod: | Jak myślicie, Perquis zrobi jakąś dobrą karierę w Betiście? Wybije się do góry? Może inne kluby będą się o niego biły? |
Nie zdaję mi się, aż tak dobry on nie jest. Myślę że zostanie w tym klubie na dłużej ponieważ nieźle się spisuje, i gra coraz częściej cały mecz |
|
|
|
|
|
|