Zamknięty przez: $zef. 16-10-12, 13:21 |
SKARGA NA FUFU^^ |
Autor |
Wiadomość |
Inscore'
SMAGALAZ
Nick w grze: cziter
Wiek: 28 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 379 Piwa: 59/9 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 15-10-12, 19:58 SKARGA NA FUFU^^
|
|
|
1. Twój nick: Inscore'
2.Nick admina: BUBU
3.15.10.2012
4.Twoje steam ID: STEAM_0 : 0 : 49221290
5. 31.182.120.95
6. IP admina : w dupe je mam
7: steam id admina: NIE WIEM
8. zbanowal mnie
9.Dowód: ----
10.Opis sytuacji: Gramy sobie crazyjumpa rzucilem he wybilem typa po czym padlem i go przeprosilem , napisal spoko nie dawajcie bana. Dostalem na 30 minut , i moze w emocji napisalem "chuj ci w dupe" Powiem dodatkowo , nie musialo byc to okreslenie do tego frustrata bubu(mozna bylo sie tylko domyslac). Wchodze za jakis czas na serwa , a tu bubu wbija i sypie banem na 2 dni za jakas poprzednia obraze. Powiem wam ze chuj z tym banem , ale ten typ przegina. Rzuca banami na prawo i lewo. Popatrzcie sobie do na ta strone ze skargami , przejżyjcie do chuja na oczy ile ich jest na niego po za tym za te swoje warny powinien stracic lub miec zawieszonego tego adma.
OGARNIJCIE TEGO TYPA |
|
|
|
skalmier
|
Wysłany: 15-10-12, 20:05
|
|
|
Podpisuje sie Gościu przegina. |
|
|
|
SyLwiA
Wiek: 28 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 408 Piwa: 37/12 Skąd: polska
|
Wysłany: 15-10-12, 20:19
|
|
|
ban jest słuszy wiec o co chodzi ? |
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 15-10-12, 20:25
|
|
|
SyLwiA napisał/a: | ban jest słuszy wiec o co chodzi ? |
W dupie mam to czy jest sluszny czy nie , to jest skarga dotyczaca jego zachowania na serwerze ! Dla mnie mozecie go przedluzyc nawet i do tygodnia , ale zrobcie cos z tym gosciem |
|
|
|
cella
bankowo_heD
Wiek: 26 Dołączył: 30 Sie 2012 Posty: 144 Piwa: 4/66 Skąd: mnie znasz ?
|
Wysłany: 15-10-12, 21:04
|
|
|
Ja też się zgodzę. Ten gość daje bany od razu. Bez upomnienia. Ledwo się zawini to ban leci, nawet jak się przeprosi. Takie moje zdanie. |
|
|
|
|
|
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 15-10-12, 21:19
|
|
|
Podpisuje się , daje bany nie dość że za długo , to jeszcze nie ma nic do siebie , kiedy w końcu się ogarnie , w końcu doigrał się ten koleżka , nie wiem czy ktoś go lubi na forum , wbił kiedyś na serva i 5 banów sypnął za co ? Za jego humorki , pfff taki admin to nie admin ... |
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
Wiek: 36 Dołączył: 05 Sie 2012 Posty: 377 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 15-10-12, 21:27
|
|
|
Przestrzegajcie regulaminu i nie bedzie płaczu.
Inscore' napisał/a: |
6. IP admina : w dupe je mam
7: steam id admina: NIE WIEM
|
skoro nie wiesz a IP masz w dupie, to nie rozumiem po co dalsza konwersacja, dlaczego tego jeszcze nie zamknieto? Robi sie kolejny Forum-Fight |
|
|
|
SyLwiA
|
Wysłany: 15-10-12, 21:30
|
|
|
ckscyzor napisał/a: | Podpisuje się , daje bany nie dość że za długo , to jeszcze nie ma nic do siebie , kiedy w końcu się ogarnie , w końcu doigrał się ten koleżka , nie wiem czy ktoś go lubi na forum , wbił kiedyś na serva i 5 banów sypnął za co ? Za jego humorki , pfff taki admin to nie admin ... |
daje bany dlugie poniewaz te bany po 5 min czy 30 min sa smieszne i nie docieraja do was, poczekacie 5 min i juz wchodzicie na serw i dalej ten sam syf robicie wiec moze dluzsze bany was czegos naucza |
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 15-10-12, 21:30
|
|
|
A na co wam to ip ? Gosciu to nie jest skarga na ciebie , a ty nie masz tu nic ciekawego do powiedzenia wiec nie nabijaj sobie postow |
|
|
|
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 15-10-12, 21:31
|
|
|
Cucumber , po to żeby w końcu odsunąć Bubu od funkcji admina , zobacz ile ma skarg z 10 , tylko powinien mieć admin , raczej nie. Nie wspomne o 4 warnach |
|
|
|
SyLwiA
|
Wysłany: 15-10-12, 21:41
|
|
|
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: napisz w moim imieniu ze co za roznica ile mam skarg skoro wszystkie byly niesluszne i odzrucone
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: i we wszystkich banach mialem racje |
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 15-10-12, 21:49
|
|
|
SyLwiA napisał/a: | BuBu.^^ | Classic-zone.pl: napisz w moim imieniu ze co za roznica ile mam skarg skoro wszystkie byly niesluszne i odzrucone
HAHAHA masz racje wszystkie sa niesluszne i to my wszyscy jestesmy banda debili a bubu jest swietym i dajacym przyklad adminem HAHAH
Bany na pol godziny sa smieszne mowisz ? W regulaminie napisane jest ze za tego typu wykroczenia kara jest na 30 minut , a regulamin jest po to zeby go przestrzegac !
On tu nie jest zadnym bogiem , zeby sobie ustanawial nowe prawa ! |
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 15-10-12, 21:54
|
|
|
Inscore' napisał/a: | SyLwiA napisał/a: | BuBu.^^ | Classic-zone.pl: napisz w moim imieniu ze co za roznica ile mam skarg skoro wszystkie byly niesluszne i odzrucone
HAHAHA masz racje wszystkie sa niesluszne i to my wszyscy jestesmy banda debili a bubu jest swietym i dajacym przyklad adminem HAHAH
Bany na pol godziny sa smieszne mowisz ? W regulaminie napisane jest ze za tego typu wykroczenia kara jest na 30 minut , a regulamin jest po to zeby go przestrzegac !
On tu nie jest zadnym bogiem , zeby sobie ustanawial nowe prawa ! |
moderatorzy tez daja warny za cos czego nie ma w regulaminie wiec juz nie spinaj bo to wszystko to jeden wielki meksyk i szkoda słów.
Zamknijcie ten temat |
|
|
|
SyLwiA
|
Wysłany: 15-10-12, 21:58
|
|
|
ile mam skarg skoro wszystkie byly niesluszne i odzrucone
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: i we wszystkich banach mialem racje
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: mozesz dopisac ze widac że udzielaja się głównie frustraci których skargi zostały odrzucone. Chcą mieć po prostu adminów którzy olewaja ich wybryki na serwerze i bez przeszkód dalej bugować, zabijać z respa, obrażać itd
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: I dopisz Inscore że h@ poparł moją decyzje odnośnie karania na dłużej notorycznie łamiących zasady
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: jestem wdzieczny słonko
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: ładną masz sygne sma robiłaś czy ukradłaś xD? |
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 15-10-12, 22:12
|
|
|
Cytat: | "moderatorzy tez daja warny za cos czego nie ma w regulaminie" |
a co mnie to obchodzi ?
Nic ma nie ma byc zamkniete dopoki nie bedzie wyjasnien. " mozesz dopisac ze widac że udzielaja się głównie frustraci których skargi zostały odrzucone. " Powiem ci gosciu , ze sporo jest tych frustratow.
bubu dalej prowokuj tymi swoimi smiesznymi rozmowami na steamie |
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 15-10-12, 22:15
|
|
|
Inscore' napisał/a: | Cytat: | "moderatorzy tez daja warny za cos czego nie ma w regulaminie" |
a co mnie to obchodzi ?
|
a co nas obchodzi Twoj ban?
trzeba bylo przestrzegac regulaminu. |
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 15-10-12, 22:25
|
|
|
Ciebie to wgl nie powinno obchodzic. Jaki regulamin co ty czlowieku wypisujesz ? To nie jest zadne odwolanie sie od bana týlko skarga a ty nadal nie masz nic ciekawego wiec prosze cie nie udzielaj sie tu |
|
|
|
SyLwiA
|
Wysłany: 15-10-12, 22:28
|
|
|
od bubu http://www17.speedyshare....10-15-00004.jpg
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: I napisz tak
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: Czyli według was nie powinno się karać tych co łamią regulamin?
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: No bo tak to by była fajna zasada że was nikt nie kara za obrażanie i łamanie regulaminu ale jak juz inny to robi to już płacz na u@.
Mala Mi: cos jeszcze
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: A co do rozmów na steamI s to chyb nie ze mna. Wybacz ale raczej mylisz osoby. Jedyne rozmowy jakie z toba prowadze na steam to jak mi piszesz ze jest hax i w dodatku w 50% gracz jest czysty. Pozdrawiam miłych snów.
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: po steam dopisz Inscore
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: Jeżeli to jest skarga to na co i o co ban słuszny w regulaminowych przedziałach czasowych wiec Inscore wtf?
Mala Mi: czy to wszystko
BuBu.^^ | Classic-zone.pl: ta |
|
|
|
|
|
HEHEHESSS
|
Wysłany: 16-10-12, 05:41
|
|
|
BuBu ma Chujowe wymówki.
Jest zwykłym lojtkiem na posyłki. W dodatku nie ogarniętym.
Бубу nikt cie tu nie lubi oprócz paru podwładnych ktorych sobie znalazłeś odejdz sam z tad bo to co robisz jest smieszne.
Napisałes ze jak scyzor dostanie adma to odchodzisz.
To już niedługo. |
|
|
|
nale$nik
Wiek: 33 Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 110 Piwa: 6/2 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 16-10-12, 11:50
|
|
|
Kurwa ja nie wiem co wy od chlopa chcecie gosc ogarnia najbardziej na tym serwie. Zgadzam sie osobiscie z Sylwia ze ban na 30minut chuja daje. Sam jak bym byl admem to za he na aimie bym wywalil bana na 2dni.
p/s Inscore czy jak ty tam sie zwiesz chuj cie obchodza jego warny co maja warny do admina. Skup sie chlopaku na lamieniu na serwie a nie jakies denne skargi zakladasz.
pzdr pizgam kaski dziffko |
|
|
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 16-10-12, 13:21
|
|
|
SyLwiA napisał/a: | BuBu.^^ | Classic-zone.pl: jestem wdzieczny słonko |
Inscore` napisał/a: | 6. IP admina : w dupe je mam | To szeroką tą dupę masz.
Inscore', Za same zachowanie na forum nie zasługujesz na ub. Przyznałeś się do tego co zrobiłeś, otrzymałeś za to kare i tyle w temacie.
Ostatni raz upominam was, że w tematach ze skargami wypowiada się administracja oraz poszkodowani.
zamykam. |
|
_________________ Chcesz ze mną porozmawiać? Przeczytaj! ZANIM NAPISZESZ...
http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021 |
|
|
|
|
|