Zamknięty przez: Delmus 28-09-12, 17:20 |
Skarga na admina - BuBu.^^ |
Autor |
Wiadomość |
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 28-09-12, 16:25 Skarga na admina - BuBu.^^
|
|
|
1. Twój nick: CK_scyzor
2. Nick admina: BuBu.^^
3. Data zdarzenia: 06.03.2012
4. Twoje Steam ID:STEAM_0:0:34128083
5. Twoje IP: 91.215.45.8
6. IP admina:Nie wiem
7. Steam ID admina: Nie wiem
8. Co zrobił: Zbanował mnie
9. Dowód: Screen/demko pod wzorem
10. Opis: Zabiłem gościa ze scouta na mapie fun_allinone , przyznaje się bez bicia za kare dostałem bana na 5 minut , za to co zrobiłem , dobrze pogodzę się , wchodze na server a tu kolejny ban na 1 dzień za niby : wiesz co robisz co to ma być ? Za zabicie , wykorzystywanie buga powinien być ban 30 minut jak każdy dostaje , a ja to co jestem innny ? Aż mi się grać odechciało za takie zachowanie admina ... :{ |
|
|
|
KLATKER
Wiek: 26 Dołączył: 12 Lip 2012 Posty: 43 Piwa: 2/4 Skąd: z Empika
|
Wysłany: 28-09-12, 16:28
|
|
|
To prawda, zbanowałem scyzora na 5 min, BuBu mógł bana przez addban przedłużyć bana 30 min a nie od razu jak wbije dawać na 1 dzień. |
|
|
|
|
|
susaspawel
The_Fapcio
Nick w grze: The_Fapcio
Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2012 Posty: 40 Piwa: 1/2 Skąd: Wejherowo
|
Wysłany: 28-09-12, 16:31
|
|
|
Tak to prawda również to potwierdzam byłem przy tym i to widziałem |
|
_________________ <obrazek usunięty z powodu zbyt wielkich rozmiarów> |
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 28-09-12, 16:35
|
|
|
Wiec ja sie przyznajesz to w czym problem. Dobrze wiesz ze tego robic nie mozna 5 minut to zdecydowanie za krótko. Nie grasz od dzis na serwie. I skoro robisz to przy adminach to jak ich nie ma na pewno robisz tak samo. 1 dizen absencji moze nauczy cb zeby tak wiecej nie robic. Rozumiem 5 minut dla nowego gracza ale nie takiego który gra na serwie codziennie.
A wy nie musicie potwierdzac wszystko jest w amx_bans powinien byc warn za spam.
Post typu bylem widzialem nic nie wnosi do tematu.
ckscyzor, Zobacz ile masz banow za takie zachowanie jak widac drobne kary nic ciebie nie ucza moze ta poskutkuje. |
|
|
|
|
|
19mamut20
nic
|
Wysłany: 28-09-12, 16:39
|
|
|
Dlamnie to jest w 100% prawda za takie coś nie powinien admin dawac bana na cały dzień. Albo się musiał pomylic albo coś z nim nie tak. |
|
_________________ nic |
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 28-09-12, 16:40
|
|
|
19mamut20 napisał/a: | Dlamnie to jest w 100% prawda za takie coś nie powinien admin dawac bana na cały dzień. Albo się musiał pomylic albo coś z nim nie tak. |
Prosze moderatora by sprawdzil czy to nie multikonto.
Dołączył dziś 17:36 - 39 pierwszy post xD |
|
|
|
|
|
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 28-09-12, 16:42
|
|
|
Na 1 godzine maksymalnie , co mają inne bany do tego ?
To tak samo jak widzę ciebie po warnach , masz 3 warny więc następny będzie za 3 ? Jeśli ty traktujesz tak tą taktyke to się mylisz bardzo , przyjdzie delma oceni to zobaczymy
EDIT ^^
Chyba jesteś trochę kuknięty , po jakiego miałbym robić multikonta ? Przyjmij sobie wszystkie krytyki do rozumku swojego i nie szukaj dziury w całym , poza tym nie nabijaj sobie durno postów , czy jak tylko edytuj wypowiedź
Delma wyjasni , ty chyba nie rozumiesz co się do ciebie mówi , nie nabijaj nowych postów i myśl że nie czaisz o co chodzi ?
Ciekawe jakie pozostałe bany za bugowanie ? Chyba ci się coś pomieszało .
Dałem taki przykład jak ty wnioskujesz hmmm mam 3 warny i nic nie skutkuje więc następny będzie x3 ?
Co mają inne serwery do tego ? Pomyśl zanim coś palniesz... |
|
Ostatnio zmieniony przez ckscyzor 28-09-12, 16:53, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 28-09-12, 16:48
|
|
|
ckscyzor napisał/a: | Na 1 godzine maksymalnie , co mają inne bany do tego ?
To tak samo jak widzę ciebie po warnach , masz 3 warny więc następny będzie za 3 ? Jeśli ty traktujesz tak tą taktyke to się mylisz bardzo , przyjdzie delma oceni to zobaczymy
EDIT ^^
Chyba jesteś trochę kuknięty , po jakiego miałbym robić multikonta ? Przyjmij sobie wszystkie krytyki do rozumku swojego i nie szukaj dziury w całym , poza tym nie nabijaj sobie durno postów , czy jak tylko edytuj wypowiedź |
Po pierwsze co ma forum do serwa. Chyba nie umiesz rozgraniczac pewnych spraw. Po za tym kazdy warn jest za co innego. I jakbys zauwazyl dawno juz zadnego nie dostalem czyli jakies wnioski wyciagam w przeciwienstwie do cb.
Po drugie widze ze caly czas dostajesz bany za bugowanie/utrudnianie gry/itd i to nie tylko na bf2.
Po trzecie nie wszystko da sie zapisac w regulaminie, a ja przyjalem zyciowa zasade. Po co karac cie ciagle tak samo jesli nie zdaje to efektu. I widac ze trafilem w punkt bo zabolalo, i dobrze bo mialo.
Po czwarte z twoich słów wynika jasno ze ban na 30 minut ci wisi wiec ta kara jest o wiele bardziej adekwatna do twojego postepowania na serwerach.
A odnosnie multikonta czy powiedzialem ze to ty. Winny sie tłumaczy z reszta prosiłem tylko o sprawdzenie nic wiecej. A ty sie boisz nie wiadomo czego. |
|
|
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 28-09-12, 16:52
|
|
|
Także Bym Postąpił Jak BuBu.
Może Zamknijcie Chwilowo Temat, Bo Spam Będzie A Delma Sobie Otworzy I Się Wypowie. |
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 28-09-12, 17:20
|
|
|
Ban zostaje, na pewno dla twojego przyszłego zachowania na serwerze wyjdzie to na lepsze i się zastanowisz kilkukrotnie zanim ponownie zrobisz coś głupiego.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|