Zamknięty przez: slims 21-09-12, 19:17 |
Cookie monster |
Autor |
Wiadomość |
Taka Sytuacja.^^
lubie banować :D
Nick w grze: ExxreSSioN
Wiek: 99 Dołączył: 25 Lip 2012 Posty: 528 Piwa: 64/112 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 21-09-12, 15:06 Cookie monster
|
|
|
1. Twój nick:ExxreSSioN
2. Nick admina:Cookie Monster
3. Data zdarzenia: 21 wrzesnia 2012r.
4. Twoje Steam ID: jak bedzie poczebne dam
5. Twoje IP: jak bedzie poczebne dam
6. IP admina:a ja wim nie wim
7. Steam ID admina:nie znam
8. Co zrobił: no to pan admin cookie oczywiscie robil vote o zmianie mapy 1 vote nie wyszlo no to u znowu nie pasowala mapa to zrobil 2 vote no i wyszlo ze zmiana i bulwers na niego wgl kazdy mu na u@ pisal ze ten i ten ma wh a ten nic wkoncu wszedl na speca i zaczal wywalac graczy
9. Dowód: Screen/demko pod wzorem
10. Opis: Screen/Opisz sytuacjęen opisalem wyzej xD
tutaj widac jak ludzie pisza ze bylo vote
LOL UMIESZ TY VOTE ZROBIC CHOCIAZ???
CZEKAM NA ŚWIADKÓW , KTÓRZY BYLI NA SERWERZE ABY POTWIERDZILI TO |
|
|
|
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 21-09-12, 15:09
|
|
|
Podpisuje się poza tym :
Cookie zrobił votę , wypadł westwood , zmieniła się mapka .
Pod koniec mapy pomyślałem że skoczę po herbatkę bo mi wystygnie , zmieniłem na nóż żeby admin widział że nie afkuję ciągle tylko zaraz wrócę i stanąłem przy ścianie , moje staty były wtedy 28 do 6 czy coś w tym stylu i byłem pierwszy .
Wracam po 15 sekundach ,patrze a tu KICKED , wkurzyło mnie to nie wiem czy mi sie zdaje ale zazdrościł mi statów więc dostałem kicka wkurzyłem się i jestem nadal oburzony jego zachowaniem. Poza tym westwood był 2 mapy temu i znów zmienił na inną , proponuje o wyrzucenie go z funkcji admina gdyż całkowicie się do tego nie nadaje -_^ |
|
|
|
ViruS
GTFO z domu Bożego
|
Wysłany: 21-09-12, 15:24
|
|
|
Moim zdaniem Cookie dobrze wybrnął z sytuacji na fy_snow
Mianowicie dużo osób wpisało rtv co znaczy , że chcieli vote
Płakali na say'u żeby zmienił
a gdy zrobił vote poszły bluzgi w stronę Cookiego
Moim zdaniem ww. admin jest niewinny |
|
_________________ Pompuj, pompuj, pompuj czlowieniu, trenuj.
Ujrzysz progres w oka mgnieniu.
Nawet gdy ktoś rzuci Ci wyzwanie,
jak spartanie vis-à-vis wygranej staniesz.
|
|
|
|
|
ckscyzor
|
Wysłany: 21-09-12, 16:09
|
|
|
Tak dobrze że zrobił votę.
Ale powinien je zrobić dobrze tzn :
1.Tak
2.Nie
i nie inaczej ! |
|
|
|
SyLwiA
Wiek: 28 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 408 Piwa: 37/12 Skąd: polska
|
Wysłany: 21-09-12, 16:26
|
|
|
Kupisek robi to samo zreszta... takie skargi nic tu nie daja niestety |
|
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 21-09-12, 16:33
|
|
|
Najprostsze rozwiązanie to wyrzucić mapy takie jak fy_snow fy_pool_day aim_crazyjump bo sa po prostu za małe a na serwie coraz więcej osób jest. Rozgrywka na tych mapach nie przypomina w ogóle gry w cs'a a jakąś jedną wielką rzeźnie. Ludzie strzelają z respa itd. A tego sie nie da ciągle pilnować. Co do vote to trochę przykre że admin robi je do skutku ażeby wyszło tak jak on tego chce. No i Cookie Monster tez ostatnio zaliczył wpadkę bo zbanował pizgam kaski - bez ss'ów a wiem że chłop gra czysto bo go długo znam dobrze ciśnie i tyle. Nie po to ściągam dobrych graczy na serwer żeby mieli przykrości z powodu swojej dobrej gry.
Delmus ma teraz zagwozdkę co zrobić , ale myśle może na razie jakieś upomnienie. Jak nie bedzie poprawy to dopiero wtedy zabrac adma. |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): StuaRt` |
|
Taka Sytuacja.^^
lubie banować :D
Nick w grze: ExxreSSioN
Wiek: 99 Dołączył: 25 Lip 2012 Posty: 528 Piwa: 64/112 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 21-09-12, 16:41
|
|
|
BuBu.^^, ale mnie zastanawia jedna rzecz np "xdxdxd nominowal mape pool_day" zmiana mapy 2-3 rundy i osoba "xdxdxd zmiencie to gowno k*rwa sie grać nie da" i to nie mowie o jednej osobie mowie o ludziach na serwie bo jest płacz jak zostaja zrashowani no widzisz ale po cholere robic 2 raz vote sie pytam tak mu ie pasowala ta mapa mogl wyjsc jakos bubu nie zmienia map jak ludzie placza wybrali sami to niech placza sie wkoncu oducza takiego czegos |
|
|
|
SyLwiA
Wiek: 28 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 408 Piwa: 37/12 Skąd: polska
|
Wysłany: 21-09-12, 16:46
|
|
|
BuBu.^^ napisał/a: | Najprostsze rozwiązanie to wyrzucić mapy takie jak fy_snow fy_pool_day aim_crazyjump bo sa po prostu za małe a na serwie coraz więcej osób jest. Rozgrywka na tych mapach nie przypomina w ogóle gry w cs'a a jakąś jedną wielką rzeźnie. Ludzie strzelają z respa itd. A tego sie nie da ciągle pilnować. Co do vote to trochę przykre że admin robi je do skutku ażeby wyszło tak jak on tego chce. No i Cookie Monster tez ostatnio zaliczył wpadkę bo zbanował pizgam kaski - bez ss'ów a wiem że chłop gra czysto bo go długo znam dobrze ciśnie i tyle. Nie po to ściągam dobrych graczy na serwer żeby mieli przykrości z powodu swojej dobrej gry.
Delmus ma teraz zagwozdkę co zrobić , ale myśle może na razie jakieś upomnienie. Jak nie bedzie poprawy to dopiero wtedy zabrac adma. |
Co do wyrzucenia map sie zgodze. |
|
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 21-09-12, 16:55
|
|
|
exxression Ja nie zmieniam map z 2 powodów. Po 1 byłeś na tyle głupi że to wybrałeś to się teraz męcz może oduczy to kogoś brania zrąbanych map na przyszłość.
Po 2 ja sobie radze na każdej mapie nawet jak jej nie lubie, ale szanuje wybór większości na fy_snow ostatnio 61:7 pocisnąłem xD a tej mapy wręcz nienawidze.
Daje linka zeby nie było że się przechwalam xD
Delma mółby wgrac plugin że niektóre mapy moga byc ciskane tylko w niektórych godzinach. Małe np od 22:00 do 12:00 a od 12:00 do 22:00 tylko eslowe lub sprawdzone typu de_westwood, de_hell, de_cpl_mill/strike, de_mirage, de_forge , de_cbble, de_dust, de_dust2, de_train, de_nuke, de_inferno, de_prodigy, de_piranesi. |
|
|
|
|
|
Majin Buu
Admin Bf2
Wiek: 27 Dołączył: 22 Sie 2012 Posty: 240 Piwa: 13/4 Skąd: z Biedry <3
|
Wysłany: 21-09-12, 17:13
|
|
|
A więc zmieniłem mapę bo wszyscy na u@ pisali żebym zmienił bo mała . Więc zrobiłem 1 vote wyszło negatywnie .. jakieś 3 min . Później pisali żebym zrobił jeszcze jedno . ckscyzor, się cieszył bo 2 vote wyszedł pozytywnie więc zmieniłem mapę .
Kilka osób dziękowało a kilka wyzywało mnie , więc dawałem im kick chociaż mogłem im dać bana na godzinę . ckscyzor, był afk przez chwile ale to się idzie raczej wtedy na Spec .?
I wtedy miał na mnie jazdy .. Nie zazdrościłem mu statów bo i tak mi nie robią (zobaczcie na mój rank ) . Domyślam się że tylko i wyłącznie teraz tak się wypowiedział w podaniu . Wkurzył się bo miał staty nie wiem jakie bo nie patrzałem . I strzelił Focha
Ok zlamiłem z Votem przyznaję się .
Hmm .. Pisali na u@ .. Sprawdziłem i moim zdaniem nic nie miał .
exxression, może Ty jesteś taki że zmieniasz mapy jak lamisz ale ja taki nie jestem .. zauważ że przegrałem ok. 5 rund i poszedłem na spec sprawdzać graczy . |
|
Ostatnio zmieniony przez Majin Buu 21-09-12, 17:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ckscyzor
|
Wysłany: 21-09-12, 17:17
|
|
|
Ja się cieszyłem bo tego 2 vote nie widziałem bo jak wbiłem na serva to mówiłem żeby była zmiana ,
Proponuje :
Żeby delma zmienił że można rtv robić od początku mapy bo to jest trochę wkurwiające i denerwujące ludzie nie chcą grac ale muszą |
|
|
|
ViruS
GTFO z domu Bożego
|
Wysłany: 21-09-12, 18:38
|
|
|
Można by zostawić mapy te mniejsze mapy tylko wprowadzic plugin " mała mapa"
gdy jest np. 10 graczy lub mniej można zmienić na jedną z mniejszych map |
|
_________________ Pompuj, pompuj, pompuj czlowieniu, trenuj.
Ujrzysz progres w oka mgnieniu.
Nawet gdy ktoś rzuci Ci wyzwanie,
jak spartanie vis-à-vis wygranej staniesz.
|
|
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 21-09-12, 19:17
|
|