Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Lewandowski strzelił bramkę w LM |
Autor |
Wiadomość |
`KoX
Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 127 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 20-09-12, 14:55 Lewandowski strzelił bramkę w LM
|
|
|
Mats Hummels mógł być antybohaterem Borussii Dortmund po meczu z Ajaksem. W 57. minucie środkowy obrońca BVB koszmarnie wykonał rzut karny. Trzy punkty w samej końcówce uratował Robert Lewandowski.
Borussia gra w grupie śmierci z Realem Madryt, Manchesterem City i Ajaksem Amsterdam. Ciężkie zadanie, żeby wymazać ostatnie miejsce w tej fazie w poprzednim sezonie Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz przyszło BVB grać z Ajaksem, więc jeśli szukać trzech punktów, to gdzie, jak nie w meczu z holenderską drużyną i na własnym terenie? Ale podopieczni Juergena Kloppa męczyli się we wtorek.
Zwycięstwo zapewnił dopiero gol Roberta Lewandowskiego z 87. minuty. Wcześniej gospodarze mieli rzut karny, którego nie wykorzystał doświadczony środkowy obrońca Mats Hummels. - Prawie już nie wierzyłem w zwycięstwo - mówił po spotkaniu Hans-Joachim Watzke, prezes Borussii. Lewandowski trafił w jednej z ostatnich, rozpaczliwych akcji.
- To mogło się skończyć wielką krytyką mojej osoby, gdybyśmy nie wygrali, bo nie strzeliłem rzutu karnego i byłbym odpowiedzialny za stratę dwóch punktów. Więc wielkie dzięki dla Roberta, uratował mnie - niemieckie media cytują Hummelsa. - To był bardzo kiepski strzał. Plan był taki, żeby uderzyć w środek, ale kopnąłem w prawo, po ziemi. Nie powinno się myśleć o czymś innym w ostatniej chwili.
Borussia wygrała i zaliczyła zwycięski start w tych rozgrywkach, odpierając tym samym krytykę dotyczącą słabej gry w europejskich pucharach.
- Ja miałem już dość wracania do tej przeszłości i porównań z poprzednim rokiem. Że brakuje na nam międzynarodowej klasy i tak dalej... Rok temu też dobrze graliśmy, ale nie wygrywaliśmy. Wiedzieliśmy, że mamy umiejętności, a ja zawsze wierzyłem w naszą drużynę - kapitan Sebastian Kehl skomentował zwycięstwo z Ajaksem.
Zrodlo : onet.pl |
|
|
|
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 20-09-12, 15:13
|
|
|
Mało kiedy oglądam mecz więc i tego też nie oglądałem , ale przeczytałem i chyba zaraz na internecie sobie obejrze powtórkę jak będzie |
|
|
|
`KoX
Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 127 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 20-09-12, 20:33
|
|
|
Ja tam rzadko oglądam, a jak nie mam czasu to następnego dnia w wiadomościach lub na necie ; p . Mecz podobno dobry, szkoda tylko tego karnego Hummelsa. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|