Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Zamknięty przez: Kisielowaty 01-09-14, 19:23 |
Konkurs: zamów FIFA 13 i zgarnij koszulkę Borussii Dortmund |
Autor |
Wiadomość |
Na[z]aR
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 200 Piwa: 16/13 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-09-12, 14:14 Konkurs: zamów FIFA 13 i zgarnij koszulkę Borussii Dortmund
|
|
|
Dla klientów sklepu gram.pl przygotowaliśmy wspólnie z Electronic Arts Polska specjalny konkurs z prawdziwie unikatowymi nagrodami. Fani piłki nożnej, którzy zamówią u nas grę FIFA 13, powinni być zachwyceni!
0 koszulek Borussi Dortmund z autografem kapitana reprezentacji Polski w piłce nożnej, Kuby Błaszczykowskiego, trafi do osób, które w sklepie gram.pl kupią grę FIFA 13 na dowolną platformę, a następnie wezmą udział w konkursie.
Do uczestnictwa w zabawie uprawnieni są wszyscy klienci naszego sklepu, którzy w terminie od 17 maja do 25 września złożyli lub złożą zamówienie na nową odsłonę piłkarskiej serii EA Sports. UWAGA! Zamówienie należy opłacić do 28 września (w przypadku zamówień płatnych przy odbiorze datą opłacenia jest data odebrania zamówienia).
W przypadku, gdy któryś z naszych Klientów zamówił już swój egzemplarz gry FIFA 13 bez rejestracji na serwisie, nadal może wziąć udział w konkursie! Wystarczy, że założy konto na gram.pl lub przystępując do konkursu zmieni adres e-mail na ten sam, który podał przy składaniu zamówienia.
Na zgłoszenia czekamy do 25 września. Nagrody trafią do 50 szczęśliwców w przeciągu 14 dni od daty publikacji listy zwycięzców. Koszulki z autografem Kuby Błaszczykowskiego prześlemy na te same adresy, które zostały podane w zamówieniu gry FIFA 13.
Przed wysłaniem zgłoszenia prosimy o zapoznanie się z regulaminem. Wszystkim uczestnikom życzymy powodzenia, a nabywcom FIFA 13 - wielu pozytywnych wrażeń i emocji do ostatniego gwizdka!
Źródło gram.pl |
|
_________________ Piszę poprawnie po polsku |
|
|
|
|
Ultimate
BeatBox <3 .!
Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 129 Piwa: 3/8 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 04-09-12, 16:15
|
|
|
Nie rozumiem po co taki news jak koszulek do wygrania jest 0 i to trwa już maja więc news to nie jest ... |
|
_________________ Wiem że liczyłeś na to że się nie podniosę, wiem że Cię boli, wiesz że nigdy nie przeproszę. Jesteś dla mnie martwy, nie wielbię Cię co niedzielę, myślałem że jesteś moim przyjacielem. KALI |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|