Zamknięty przez: Delmus 03-09-12, 22:53 |
Dokładne wyjaśnienie całej sprawy i szczera prośba o UB |
Autor |
Wiadomość |
Iz4k
Wiek: 28 Dołączył: 10 Sie 2012 Posty: 11 Postawił 1 piw(a) Skąd: Classic-Zone.pl
|
Wysłany: 31-08-12, 13:20 Dokładne wyjaśnienie całej sprawy i szczera prośba o UB
|
|
|
Na poczatku mojego postu, pragnę wyjaśnić co działo się dnia 27 sierpnia.
Pod moją nieobecność ktoś wkradł się na moje konto i "cheatował" nie wiem kto, możliwe że mój kolega, ale to nie jest pewne ani istotne w tej sprawie. Po przyjściu do domu odpaliłem komputer i zacząłem grać, po dłuższej chwili forestwow~, dal mi bana. Powodem był ban "aktywny" ździwiło mnie to i postanowiłem wyjaśnić całą sytuację na forum.
Proszę wyobraźić sobie że jesteście w mojej sytuacji... Czy cheatował bym wiedziąc i mając świadomość że mógł bym dostać bana? Straciłbym wtedy Klasę premium. Super premium. Oraz vipa na bardzo długi okres czasu.
Nie potrzebuję żadnych cheatów do grania, gram w cs juz od 3 lata. I niezdażyło mi się cheatować. Dziękuję za poświęconą uwagę na przeczytanie mojego posta i proszę o zrozumienie mnie w jakiej jestem mało komfortowej sytuacji..
Dziękuje za przeczytany post i poświecąny czas .
neQ |
|
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
|
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 31-08-12, 14:30
|
|
|
Jeżeli nie masz zmiennego IP to bana dostał ktoś inny bo widzę , że bana którego dał arystokrata był na bf2 i miał inne IP niż reszta Twoich banów. Hmm.. moim zdaniem powinno być ub , ale niech inny mod lub delma się wypowie. |
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 31-08-12, 15:15
|
|
|
Kurcze, chyba jakiś niezrównoważony psychicznie człowiek kupowałby klasę Super Premium, Vipa a potem grać na chitach. Według mnie powinieneś dostać UB, ale ja się tego nie podejmę. Poczekajmy na Delme. |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Iz4k |
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 31-08-12, 15:46
|
|
|
Ja go zbanowałem na innym nicku, żeby cheatów nie odstraszyć.
Iz4k , proszę mi wyjaśnić, skąd cheater znał hasło do twoich klas premium i vipa ? |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 31-08-12, 16:14
|
|
|
Delmus, ale ktoś grał na jego nicku na bf2 a automatycznie jeżeli masz bana na bf2 to na resztę serwerów też bo patrzyłem w amxbans gdzie bana dostał i na bf2 i patrzyłem resztę banów to są na cod mod i te same ip , a na bf2 było inne.. ja bym dał ub. |
|
|
|
Delmus
|
Wysłany: 31-08-12, 17:11
|
|
|
Nie sprawdziłem, wybaczcie. Ale to uczepie się czego innego.
Z poprzedniego tematu:
http://classic-zone.pl/vi...ighlight=#12555
Cytat: | A jeśli chodzi "arystokrate" to jeśli mnie zbanował bez żadnych podstaw ani dowodów to może na przyszłość niech zapamięta NAPIERW SS`y potem BAN a nie się opiera na opini jakiś graczy |
Po co domagasz się ss'ów , jak to nie ty grałeś ? |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Iz4k
Wiek: 28 Dołączył: 10 Sie 2012 Posty: 11 Postawił 1 piw(a) Skąd: Classic-Zone.pl
|
Wysłany: 31-08-12, 19:46
|
|
|
Przepraszam bo ja myślałem że to mi forest dał , i trochę mnie poniosło
[ Dodano: 31-08-12, 20:47 ]
Także za to bardzo ale to bardzo przepraszam |
|
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
|
|
|
|
|
Delmus
|
Wysłany: 01-09-12, 20:24
|
|
|
W ogóle nie chodzi mi o ton twojej wypowiedzi, tylko czemu w poprzednim temacie miałeś pretensje o brak ss'ów/ demka ,a w następnym mówisz ,że to nie ty grałeś? |
|
|
|
|
|
Iz4k
|
Wysłany: 02-09-12, 08:30
|
|
|
To chodzi o to że się pomyliłem , bo zamiast spojrzeć na datę spojrzałem na swój nick ...
I mówię sobie Zbanował mnie ? Kiedy ? Za co ? i przez to ten głupi temat przepraszam za niego |
|
|
|
|
|
|
Delmus
|
Wysłany: 03-09-12, 22:53
|
|
|
Niech już wtedy będzie ten UB.
Zamykam |
|
|
|
|
|
|