Zamknięty przez: Babel Q 13-08-12, 10:10 |
Skarga na niejakiego Babola Q |
Autor |
Wiadomość |
volume
Wiek: 27 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 33 Piwa: 1/8 Skąd: gdziestam mieszakam
|
Wysłany: 13-08-12, 09:17 Skarga na niejakiego Babola Q
|
|
|
Ten admin gdy go zabilem pisal brawo gdy mnie zabil smial sie w glos nie moja wina ze nie ktorzy nie potrafia grac w Counter Strike i nie graja fer . Po czym powiedzialem przez mirko zeby sie nie smial i przyprawilem moja wypowiedz szczeniaku bylo to czysto teoretyczne z tym ile ja gram w cs a ile on. Babol Q dal mi bana na 4 h za co? za to ze go zabijalem ? no nie wiem czy tu nie powinno byc ostzezenie.
O ile wiem . A wiem duzo szczeniak to nie obraza.Chociaz nie wiem jak inny odbieraja takie slowa. |
|
|
|
|
|
flaMaster
HeadSH00t ^^
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 112 Piwa: 18/27 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 13-08-12, 09:22
|
|
|
Jeśli powiedziałeś do niego "szczeniaku" mógł to odebrać jako obrazę. Wg. mnie ban zostaje, ale poczekajmy na wypowiedź admina banującego.
P.S to jest Babel :P
@Down: Powiało grożą |
|
Ostatnio zmieniony przez flaMaster 13-08-12, 09:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 13-08-12, 09:26
|
|
|
Czekalem az napiszesz skarge, tak samo jak czekalem aby cie zbanowac do bana moglem dorzucic jeszcze mikro... Ale graj sobie dalej za 4h dziecko premki... Tylko uwazaj jak wejde na serwer, bo bd czekal aby cie zbanowac |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 13-08-12, 10:10
|
|
|
Babel Q napisał/a: | Czekalem az napiszesz skarge, tak samo jak czekalem aby cie zbanowac do bana moglem dorzucic jeszcze mikro... Ale graj sobie dalej za 4h dziecko premki... Tylko uwazaj jak wejde na serwer, bo bd czekal aby cie zbanowac |
Bez sensu, czekasz i podpuszczasz spacjalnie ludzi żeby mieć pretekst do zbanowania tylko dlatego że ktoś gra lepiej od Ciebie. No i jeszcze się oficjalnie do tego przyznajesz. W tym wypadku słowo szczeniaku to nie obraza a prawda jak widać. Na moje powinieneś stracić adma jak nie umiesz zachować obiektywności. |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): IN FLAMES |
|
|