Zamknięty przez: FD^GoD 29-03-13, 10:50 |
Bugi/Poprawki :) |
Autor |
Wiadomość |
nyah
Living Legend =)
Nick w grze: nyah
Wiek: 28 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 457 Piwa: 52/7 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 28-03-13, 14:31 Bugi/Poprawki :)
|
|
|
Witam , proszę tutaj wszystkich aby pisali o jakichkolwiek bugach jeśli takie zauważyli na serwerze... Zostaną one naprawione oraz będzie się lepiej grało
Zacznę może od tego co ja zauważyłem:
1. Usunąć Automatic Unstuck , dlaczego? Np. w Wentylacji na Zm_hospital_df gdy ktoś przechodził duchem przez innego człowieka , miał automatic unstuck i wywalało go na Tekstury... Jest w menu opcja Odblokuj więc po co to? jak ktoś będzie potrzebował Odblokowania to sam się odblokuję... Przez to nie można przechodzić przez innych ludzi bo zrzuca się ich z kamp...
2. Worki z Piaskiem , proszę aby ograniczono kupno worków... Spam jest okropny i nie ma szans dla zombie na wejście w niektórych miejscach bo stawiają nawet po 50 worków... + Zablokować Worki na Alien Boss , sprawdzaliśmy i można się odgrodzić zwyczajnie od Bossa i od Zombie...
To tyle... Dzięki i pzdr. |
|
|
|
|
|
abuhazaa
Al-Muhadżir
Wiek: 27 Dołączył: 16 Paź 2012 Posty: 260 Piwa: 32/31 Skąd: Miedzyrzec
|
Wysłany: 28-03-13, 15:45
|
|
|
No to teraz ja :
1. Gdy masz nieskończoność ammo i strzelasz z tych dwóch pistoletów taką szybką serią ( PPM) to w pewniej chwili broń się zacina i trzeba z 1 sekundę zaczekać i potem 1 raz strzelić z ( LPM) aby broń się odblokowała. Niektórzy napiszą pewnie po co ci te 2 pistolety skoro masz nieskończoność to wal z karabinu ale ja wole te pistoleciki bo są moce i szybkostrzelne i dobrze się sprawdzają. |
|
|
|
|
|
nyah
Living Legend =)
Nick w grze: nyah
Wiek: 28 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 457 Piwa: 52/7 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 28-03-13, 15:46
|
|
|
Też to zauważyłem w Dual Infinity... ale tylko raz miałem taki ów przypadek |
|
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|
|
Guzik
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 504 Piwa: 95/57 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-03-13, 16:29
|
|
|
Tego raczej nie da się naprawić, każda broń z taką specjalną funkcją będzie miała taki bug.
Automatic Unstuck wyłączony. |
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 29-03-13, 10:50
|
|
|
Broń się nie zacina tylko tak jest zrobione wyobraź sobie duale , które strzelają bez przeładowywania w nieskończoność to zbyt duża siła rażenia dlatego na chwilę się zwalniają przy unlimited ammo. A ,co do worków jeszcze dzisiaj nad tym popracuje. Zrobię mniej worków z piaskiem ,ale będą miały wtedy więcej hp.
Na razie zamek.
Jak jeszcze coś zauważycie pisać w nowym temacie ,bo w tym już wszystko zostało ogarnięte. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
|