Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: IN FLAMES
29-03-13, 13:59
Za darmo ban ?
Autor Wiadomość
[S]pa[R]ro[W]

Piwa: 14/31
Wysłany: 29-03-13, 11:43   Za darmo ban ?

1. Twój nick:[J]ack [S]pa[R]ro[W]
2. Nick Admina: Styl Baltycki Gole Cycki
3. Data zdarzenia:29.03.2013
4. Dowody: http://iv.pl/images/29243237270751750446.jpg

[AMXBans] Zbanowany Nick : [J]ack [S]pa[R]ro[W]
[AMXBans] Powod : ' txt '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.classic-zone.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Twoje IP : ' 46.238.77

5. Co zrobił:Nie no nie wierze po prostu.... Dostałem bana za darmo.. Co już nie wiecie za co mnie banowac to wymyślacie sobie przyczyny... W ss jest jak pisałeś a gdzie dziękuje ? Czyli, że co skarżyli Ci się że rady dac nie moga to za nic mnie zbanowałeś i jeszcze prosiłeś by Ci dziękowali ? Ehhh... wkurza już mnie to, bo rady nie dajecie i płaczecie.. taka prawda.. Może za chwile bana dostane za to, że wgl na serwa wchodze ? Bo do tego dochodzi powoli... A może to dlatego, że padłeś od takiego noobka jak ja i mi bana dałeś :(
Nie chodzi o to, że mnie zbawi te 30 min bez gry, ale sam fakt iż ban poleciał za darmo...

Postaw piwo autorowi tego posta

[S]TandaR[D]

Nick w grze: [S]TandaR[D]
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 29-03-13, 11:51   

ha tuba i wyszlo szydlo z worka ;D tak po nim jedziecie :D bany za free to juz porazka. mapa cs-max i txt nie moge. leje z ciebie

Lupy1905

Nick w grze: Lupy1905
Piwa: 37/223
Wysłany: 29-03-13, 12:21   

Tego admin nie zauważył ss'y

Po drugi to Polskyy chodził po txt a nie Jack co widać na tym.

Merry BombakoS

Nick w grze: bombakos
Piwa: 81/13
Wysłany: 29-03-13, 12:52   

Co do Jacka pomyłka oglądałem demko jednak nie on ;d

Lupy jak byś zobaczył to mnie nie było jak on go obrażał bo wlazłem pod koniec max <facepalm>

[S]pa[R]ro[W]

Wysłany: 29-03-13, 12:54   

Dziękuje Lupy za demko :D Obejrzałem sobie :D Nawet po mapie, nie mogę chodzic bo od razu, że po txt biegam :D

[ Dodano: 29-03-13, 12:56 ]
Lol nie było Cię ? To Ty graczom na słowo wierzysz ? To od dzisiaj będę ciągle Ci spamował na u@, że po txt biegaja i od razu bana masz dawac ok ? Na słowo masz wierzyc :D

Lupy1905

Wysłany: 29-03-13, 13:00   

Wrocławianin, nigdzie nie napisałem że TY nie zareagowałeś tylko że TEGO ADMIN NIE ZAUWAŻYŁ <facepalm>

P.S Specjalnie powiększyłem i dałem kolor abyś znów nie przekręcił.

`Sentinel.

Nick w grze: `Sentinel.
Piwa: 66/78
Wysłany: 29-03-13, 13:03   

Jack nie musisz robić z siebie już takiej mega ofiary, bo na forum jesteś taki miły , powiedział bym aż za delikatny. Na serwerze wgl. inaczej się zachowujesz , częste kur*y lecą etc.
O jedno cię proszę , nie zgrywaj takiego patałacha ;x Zaraz będzie, że czepiam się tylko dlatego że grasz krolem bla bla , szczerze mi to lata możesz nawet grać Jezusem ,więc bez tych wypocin które piszesz w każdym temacie proszę :)

Ostatnio zmieniony przez `Sentinel. 29-03-13, 13:06, w całości zmieniany 1 raz  

Merry BombakoS

Wysłany: 29-03-13, 13:04   

[S]pa[R]ro[W] napisał/a:
Dziękuje Lupy za demko :D Obejrzałem sobie :D Nawet po mapie, nie mogę chodzic bo od razu, że po txt biegam :D

Lol nie było Cię ? To Ty graczom na słowo wierzysz ? To od dzisiaj będę ciągle Ci spamował na u@, że po txt biegaja i od razu bana masz dawac ok ? Na słowo masz wierzyc :D

jesteś ograniczony ? czy udajesz nie było mnie jak cie obrażali <facepalm>

LUPY piszesz to w mojej skardze czyli jest to jedno znaczne z kim ja tu pisze <bezradny>

Lupy1905

Wysłany: 29-03-13, 13:06   

Wrocławianin napisał/a:
[S]pa[R]ro[W] napisał/a:

jesteś ograniczony ? czy udajesz nie było mnie jak cie obrażali <facepalm>

Bardziej mu chodziło że wierzysz na słowo że on po txt chodził. Czytanie ze zrozumieniem.

[S]pa[R]ro[W]

Wysłany: 29-03-13, 13:08   

Lol ? Ja jestem nie miły na serwerze proszę Cię .. Nie wypowiadaj się jak nie wiesz, grasz bo grasz.. Zapytaj się graczy jak wygląda moje zachowanie na serwie, jestem miły zawsze, chyba że mi nerwy puszczą jak jakiś noobek mnie obraża ? To co ja mam na to patrzec moze ? Jak lecą własnie takie słowa co wysłali i Gusiu i Lupy... Oni mnie moga a ja musze cicho siedziec... Lol ? Ja nie stwarzam problemów na serwerze tylko WY.. Admini i niektórzy gracze... Obrażają mnie cały czas a admini tylko na to patrz... Wgl bany nie lecą ... A mi za darmo nawet zaczęli stawiac ...

`Sentinel.

Wysłany: 29-03-13, 13:16   

Ja za darmo nikogo nie banuje , i nie mam takiego zamiaru. Nerwy puszczają każdemu , lecz wy gracze jesteście nie tykalni bo jak kogoś zjedziecie to nic się nie stało, ale jak admin do kogoś powie przykładowo "zamknij kur*a ryj" bo mu nerwy puszczą to odrazu biegniecie rozje*ać się na forum , bo admin to osoba która powinna dawać przykład , tak to prawda ale też jesteśmy takimi samymi ludźmi jak wy, więc też nerwy mają prawo nam puścić.

Merry BombakoS

Wysłany: 29-03-13, 13:18   

Lupy z tego co wiem sprawa ciebie nie dotyczy i tu sie wypowiadają admini i poszkodowany to zamilcz bo twoje wypowiedzi są śmieszne

sprostuje tą sprawę jack dostał bana za txt przez moją pomyłkę bo nie zauważyłem ze to nie on był na txt tylko ktoś inny przepraszam cie za zabrałem ci 30min gry a co do obrażania no-life to nie obraza <facepalm>

[S]pa[R]ro[W]

Wysłany: 29-03-13, 13:21   

Lol ? Dlaczego nie może się wypowiadac ? Bo gracze prawdę mówią i to was boli ? Tak samo było z Dzikim co skarge złożyłem ... Nic z tego sobie nie robicie, sprawa zamknięta i koniec hehe ... A jak na gracza złożą skarge to od razu bana ma... nie ogarniam was ale spoko... Zamknijcie temat Tuba się pomylił :( Nawet nie sprawdził, że to ja chodze po txt tylko od razu ban ? Ja teraz jak będe pisał na u@ to proszę wierzyc mi na słowo ok ? Od razu ma leciec ban ?

[ Dodano: 29-03-13, 13:23 ]
'Smak Ryzyka. napisał/a:
Ja za darmo nikogo nie banuje , i nie mam takiego zamiaru. Nerwy puszczają każdemu , lecz wy gracze jesteście nie tykalni bo jak kogoś zjedziecie to nic się nie stało, ale jak admin do kogoś powie przykładowo "zamknij kur*a ryj" bo mu nerwy puszczą to odrazu biegniecie rozje*ać się na forum , bo admin to osoba która powinna dawać przykład , tak to prawda ale też jesteśmy takimi samymi ludźmi jak wy, więc też nerwy mają prawo nam puścić.

Ale ja nikogo nie obrażam !!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wzywam ani nic ... Więc po co piszesz, że miły nie jestem na serwerze jak nie wiesz ? Może ktoś Ci to powiedział i jak Tuba na słowo wierzysz ? OMG.. Nie wypowiadam się już bo tylko dopierdalacie się każdy do mnie ...

`Sentinel.

Wysłany: 29-03-13, 13:25   

"Lol ? Dlaczego nie może się wypowiadac ? Bo gracze prawdę mówią i to was boli ?"

Już ci tłumacze misiu kolorowy , bo tak jest w regulaminie , więc Lupy powinien wyłapać warna, a jeżeli ci on nie odpowiada to złóż skarge do Delmusia że jego regulamin jest do pupy.

Merry BombakoS

Wysłany: 29-03-13, 13:26   

Jack dalej to samo nikt mi nie pisał ze ty chodzisz po txt ded mnie a patrze przed mną koleś na txt i myślałem ze to ty oglądałem demko i sie pomyliłem i przyznałem ze się pomyliłem a ty mi dalej wmawiasz ze ktoś mi pisał ze po txt chodzisz <bezradny>

urker00
Not Happening

Piwa: 43/18
Wysłany: 29-03-13, 13:27   

'Smak Ryzyka., powinna dawać przykład, i nie twierdze że nie daje. Każdemu nerwy puszczą. Mnie na przykład jechali wczoraj od n00b'a itd bo grałem królem strzelców. Przed komputerem siedziałem, tak ich chciałem zjechać. Nerwy mi puszczały. Ale jeżeli admin widzi że wbija jakiś gracz i jechać go zaczyna lub daje mu bana, bo inni gracze mają problem że ciągle giną ... To jest trochę przesadzone.

[ Dodano: 29-03-13, 13:27 ]
Nie chcę tu oczywiście kogoś obrazić ...

Merry BombakoS

Wysłany: 29-03-13, 13:29   

urker00 napisał/a:
'Smak Ryzyka., powinna dawać przykład, i nie twierdze że nie daje. Każdemu nerwy puszczą. Mnie na przykład jechali wczoraj od n00b'a itd bo grałem królem strzelców. Przed komputerem siedziałem, tak ich chciałem zjechać. Nerwy mi puszczały. Ale jeżeli admin widzi że wbija jakiś gracz i jechać go zaczyna lub daje mu bana, bo inni gracze mają problem że ciągle giną ... To jest trochę przesadzone.

[ Dodano: 29-03-13, 13:27 ]
Nie chcę tu oczywiście kogoś obrazić ...

temat ciebie nie dotyczy po co sie tu wypowiadasz a przykład to wy gracze powinniście brać z rodziny i przyjaciół a nie z adminów

IN FLAMES

Piwa: 105/36
Wysłany: 29-03-13, 13:55   

Dobra koniec tego spamu, bez płaczu, ban już dawno minął tylko szkoda, że dopiero teraz skargę napisałeś, obudziłeś się królewiczu? My jesteśmy ludźmi jak wy i nie pozwolimy sobie na to żebyście nami pomiatali a my wami nie możemy bo jesteśmy adminami, żałosne. [S]pa[R]ro[W], niby masz 19 lat, a zachowujesz się jak płaczący 13 latek co z każdym gównem leci na forum, jak się kłócisz z kolegami to lecisz do mamy na skargę czy co? graj sobie królem, udawaj na serwerze zajebistego pro gracze, który jest 1 w top15 grając klasą bez rozrzutu proszę bardzo, wisisz mi już, niech każdy Ci liże dupkę a na nas mówią, że płaczemy, ale jaka przyjemność jest z gry gdy ty sobie latasz po całej mapie z max kondycją, bez rozrzutu mając staty 2131:0 -.- ciekawie czy taki mocny jesteś na serwerze ffa albo innym. Jak taki dobry jesteś kup steam i startuj w esl, będziemy mieć króla skilla <bezradny> Skargę zamykam bo zostało wszystko wyjaśnione a robi się niepotrzebny spam. /Cl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi