Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Zamknięty przez: Babel Q 26-06-12, 17:20 |
Skarga. |
Autor |
Wiadomość |
Guzik
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 504 Piwa: 95/57 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-03-12, 10:57 Skarga.
|
|
|
Witam.
Nie mam dowodów, ale za to mam świadka jak "Bialy", nie wiem czy potwierdzi. Konkretnie chodzi mi o to, że gram sobie spokojnie na serwie, a tu wbija Seba:), spoko gramy dalej, zmiana mapy na zm_going, kampie z kolesiem (nie pamiętam nicku), a tu Seba go zaraża przez szparę (szparuje), potem jeszcze climb w kampie, nie wykonywanie celów mapy, i wyzywa. Nie mam dowodów, może administracja nic z tym nie zrobi, a może zrobi. Po prostu napisałem to bo się grać nie da, jak nie climb, to celów nie wykonuje...
Ale na pewno, nie pisałbym specjalnie na kogoś i zmyślał, nigdy na nikogo nie złożyłem skargi.
Mój nick: Guzik
Nick gracza: Seba:)
Data: 17.03.2012
Mapa: zm_going
IP gracza: 94.40.117.130:27005
Steam ID gracza: -
Dowód: Nie mam.
[ Dodano: 17-03-12, 11:00 ]
No i oczywiście przyznaję się, że też go po tym wszystkim, nawyzywałem. |
|
|
|
|
|
KuQu
Wiek: 29 Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 152 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 17-03-12, 12:08
|
|
|
guziczek znam cie dobrze i ci wierze no ale co moge zrobić bez dowodów? sebe tez znam i to własnie z tej strony co ty napisałes, przyglądne mu sie dobrze jesli cos przewinie zostanie ukarany nastepnym razem zrob ss lub demko i wrzuć ok? |
|
|
|
|
|
Cysiu
Cysiu (^^,)
|
Wysłany: 17-03-12, 17:00
|
|
|
Witam, zgadzam sie w 100% z Guzikiem... "Seba:)" dziesiatki razy szparowal i łamał regulamin. |
|
|
|
LordMika
|
Wysłany: 18-03-12, 14:45
|
|
|
Również potwierdzam. Już nie jeden raz byłem świadkiem/ofiarą jak gracz "Seba;)" szparuje bądz climba w kampie używa. I to sie dzieje notorycznie. Rozumiem 1/2 razy gdy ktoś jest "zielony" i nie ogarnia , ale to się dzieje notorycznie.
Pozdrawiam
LordMika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|