XtremExd
Wiek: 26 Dołączył: 04 Sie 2012 Posty: 18 Piwa: 2/8 Skąd: daleko...daleko...
|
Wysłany: 06-08-12, 08:01 Bronie w cs'ie.
|
|
|
Glock - Podstawowa broń TT, pozornie słaby pistolet ale ma dużą moc zadaje około 50-70 hp jeśli uderzymy w głowę przy trybie wystrzeliwującym 3 pociski jest bardzo dobry oraz na co warto zwrócić uwage ma duży magazynek
USP - Podstawowa broń CT, bardzo dobry pistolet, ponieważ ma aż 12 pocisków i przy strzale w głowe zadaje 80-100 hp.
Desert Eagle - Jeśli przyjdzie nam grać z tą bronią ważne jest żeby strzelać tylko w pewnych sytuacjach ponieważ magazynek tej broni wynosi tylko 7 kul, ale strzałem w ciało zadajemy po 50 dmg, zaś gdy udeżymy w głowę, jest to pewna sytuacja że przeciwnik padnie.
MP5 - Jest to dobra broń, ponieważ ma mały rozrzut i można nią strzelać w biegu.
Galil - Moc tej że tak się wyrażę podróby karabinu AK47 jest bardzo mocna przy strzale w głowę przeciwnik natychmiastowo padnie, wadą tego karabinu jest duży rozrzut
Famas [ Clarion ] - Jednym słowem maszyna do zabijania, tryb wystrzeliwujący 3 pociski jest niezawodny, jeden strzał gość leży. Tryb automatyczny jest mniej przydatny ale bardziej praktyczny na krótkie odległości
AK47 - Moja ulubiona broń, duży rozrzut, maszyna do zabijania
m4a1 [ colt ] - Dobra broń, ponieważ posiada tłumik, mały rozrzut i jednym strzałem możemy zabić przeciwnika
scout - bardzo poręczna snajpera, ponieważ szybko się z nią biega [ szybciej niż z nożem ] oraz ma dużą moc
AWP - Najlepsza snajpera w całej grze, jednym strzałem powyżej nóg zwala przeciwnika. Zadaje najwięcej obrażeń ze wszystkich broni
Knife [ Nóż ] - Podstawowa broń obu drużyn, LPM zadaje 5-20dmg w głowe 60 PPM Zadaje 40-65dmg w głowe 185dmg
M3 [ Pompa ] - Dobry sprzęt na mały dystans [ zazwyczaj gra się z nią na surfach ]
XM1014 [ Automatyczny Shogun ] - Tak jak Swój krewniak, dobry sprzęt na mały dystans
TMP - Bezużyteczna broń
P90 - Szybka broń, 50 amunicji, niestety rzadko używana ze względu na jej słabe obrażenia
Mac 10 - Bezużyteczna broń
Krieg - Dobra, celna broń posiada zooma, 30 amo. Względne obrażenia
AUG - Dobra, celna broń posiada zooma, 30 amo. Względne obrażenia
M249 - Dobra, mająca dużo amunicji [ 100/200], wmiare celna broń, duże obrażenia lecz droga
Auto lamy - Zablokowane na większości serwerach, mało celne, względne obrażenia posiadają zooma oraz można z nich strzelać ciągłym seriowanym ogniem
P228 - Strasznie wolny, bezużyteczny pistolet w dodatku zadaje małe obrażenia 13 pocisków
Elite Barettas - Przeciętne obrażenia, dosyć dużo amunicji [ 30/120 ], wolne przeładowywanie, ONLY TT
FifeseveN - Przeciętne obrażenia, małoużyteczna broń ONLY CT
HE - Granat odłamkowy dobrze rzucony zadaje 70 dmg~~, warto go mieć przy Sobie
Flashbang - Bardzo przydatny granat błyskowy.
SmokeGrenade - Przydatny granat dymny gdy chcemy zasłonić np. brame żeby snajper nas nie zdjął, lub chcemy niewidocznie gdzieś przebiec
Zrodlo- cscenter.pl |
|
_________________ Uznaję 3 zasady :
1=Nie klnij
2=Nie obrażaj innych osób
3=Pisz sensownie
|
|