Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 19:41 |
chyba lekka przesada ;s |
Autor |
Wiadomość |
W!nn3R
Only Cod :d
|
Wysłany: 14-08-12, 15:47 chyba lekka przesada ;s
|
|
|
Cześć.
Z góry odrazu informuje ze nie jestem ani za jedna strona ani za druga ale dokładnie chodzi o to jak można wykorzystywać admina do tego aby być nie tykany. Moim zdaniem to jest kurwa przesada żeby admin pisał takie coś:
tutaj link do tematu w którym to wystąpiło:
http://classic-zone.pl/vi...ada143c29#10146
"Co moze zrobic zwykly szary gracz dla admina? No zastanow sie idioto. nastepn temat zostanie nagrodzony prezentem" - Babel Q
tutaj odnośnie do Babela:
Babel admin jest po to aby pilnować porządku na serwerze a nie uważać się za Boga .
"Co moze zrobic zwykly szary gracz dla admina? - czy ty kurwa widzisz co ty piszesz? nadużywasz range "admin" i jeszcze obrażasz tym innych graczy. Poziom to ty masz (akurat dla mnie to ty jesteś takim samym szarym człowiekiem mimo ze masz admina bo lepszy ode mnie nie jesteś ; )
Tak samo jak byś napisał do tego gracza Up Volume ze jest jebanym biedakiem a ty masz miliony i ze jest dla CB śmieciem bo masz wiecej kasy. zastanów się facet bo tak admin się nie zachowuje .
Jak dobrze pamiętam dostałeś już za takie bezmyślne rzucanie słów bez namysłu upomnienie; )
"nastepn temat zostanie nagrodzony prezentem" - napisałeś takie coś tylko żebyś czasem ty nie został nagrodzony prezentem za swoja głupotę
Czekam na wypowiedz innego admina . Najlepiej na Delmusa |
|
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 14-08-12, 15:49
|
|
|
Po co drążysz temat skoro został już zamknięty i nie wracamy do tego? |
|
|
|
W!nn3R
|
Wysłany: 14-08-12, 15:51
|
|
|
drązę bo zamknął odrazu temat nie dal szansy innym na wypowiedz. A takie zachowanie Admina to przesada ; ) |
|
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 14-08-12, 15:55
|
|
|
Człowieku temat zamknął Delma i się wypowiedział , przeczytaj dobrze tą skargę to pogadamy z 4 strony są. Ten Twój temat powinien zostać zamknięty bo nie będziemy już tego ciągnąć Delma wyjaśnił coś i wystarczy |
|
|
|
W!nn3R
|
Wysłany: 14-08-12, 15:57
|
|
|
skoro uwazasz ze Delma wyjaśnił wszystko no to wiecej nic nie moge napisac
PS: Babel uwazaj na takie wypowiedzi bo jestes taki sam jak kazdy inny czlowiek a przyjdzie dzien ze stracisz ta swoja Pro rangę "admin" i tez bd szary :< |
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 14-08-12, 20:50
|
|
|
Napisalem przeciez ze jestem takim samym graczem... Tylko nie dodalem ze mam admin... I sie tym nie wywyzszam jak to niektorzy sadzam... Chociazby dlatego ze do prawie kazdego podania daje "TAK" a gdybym chcial byc lepszy od was to byl dawal "NIE" ...
Nastepnym razem czytaj wszystko od okladki do okladki i poatrz kto zamyka temat |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
|