MusiXowy_Zel
Wiek: 33 Dołączył: 22 Lip 2012 Posty: 69 Piwa: 6/2 Skąd: Gorzoów Wlkp.
|
Wysłany: 22-07-12, 16:24 Podanie na admina MusiXowy_Zel
|
|
|
Witam! Wiem, że nie spełniam niektórych wymagań, ale pod podaniem napisze dlaczego jednak próbuje!
1. Imię: Karol
2. Nick w grze: MusiXowy_Zel
3. Data urodzenia: 9 kwietnia 1991 roku
4. Steam : Brak
5. Staż w CS: Od jakiś 6 lat, ale długo nie grałem i postanowiłem wrócić
6. Znajomość AMX 0-10: 9 (byłem adminem NA WIELU serwerach)
7. Od kiedy grasz na naszych serwerach: Stosunkowo niedługo, ale bardzo mi się podoba
8. Ile grasz na naszym serwerze dziennie: 2-3 godziny, to zależy od pracy Ale będąc adminem na pewno podwoje ten czas
9. Doświadczenie w byciu adminem: Dość duże, nie tylko w CS, posiadałem pare własnych serwerów tibi czy MuOnline, oraz byłem adminem na wielu serwerach CS
10. Link do 10 reklam w dziale "Zareklamuj Nas" : Jeszcze nie dałem, ale jeżeli od tego zależy bycie adminem to nie bawem dodam
11. Dlaczego właśnie ty: [Rozpisz się] Hmmm... Mam ukończone 21 lat, lubię te gre, jestem uczciwy i zawsze w razie potrzeby i prośby H@ mogę dofinansować serwer. Nie jestem stronniczy, jeżeli ktokolwiek ma podejrzenie do jakiegoś gracza to sumiennie go sprawdzę i osądzę.
Pozwólcie, że jeszcze nawiąże do mojego stażu na forum i serwerze... Nie jestem długo na tym serwerze, ani na forum. Nie mam nie wiadomo ile postów i nie jestem zarejestrowany od 20 dni, ale uważam, że takie wymagania są zbędne. Admin powinien być sumienny, uczciwy i konsekwentny. Co z tego, że ktoś ma 10000 postów, gra 6 godzin dziennie i w ogóle, jeżeli jest niedojrzały i nie uczciwy. Admin powinien przede wszystkim być sumienny w swojej pracy i dojrzały emocjonalnie.
Dziękuje za przeczytanie posta i liczę na Wasze pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku W razie potrzeby możemy skontaktować się telefonicznie, czy też przez skype
Pozdrawiam
MusiXowy_Zel |
|
_________________ Ekwipunek dla Konia i Jeźdźca - www.horsehouse.pl ! Zapraszamy!
|
|