Zamknięty przez: Kisielowaty 29-08-14, 10:59 |
Co tu sie dzieje? :O |
Autor |
Wiadomość |
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 13-02-14, 19:01 Co tu sie dzieje? :O
|
|
|
Siemanko, to nie bedzie skarga zeby mnie ktos zle nie zrozumial...
Wchodze sobie na serwer (COD) gram gram gram i gracz Killer_rocker_Heder? pisal kilka razy zeby gracz Oblatywacz (admin serwera) wyszedl i dal ludziom pograc. Pisal tak kilka razy az w koncu napisal "oblatywacz daj pograc noie" pewnie chodzilo mu o nobie, ale kit w to i nagle pojawia sie y@ (czat admina) "killer Oblatywacz jest tu adminem i wlasnie daje ci bana" no i polecial ban na tydzien... Caly czas nie rozumiem powodu tego bana, bo przeciez nikogo nie obrazil, a slowo nob nie jest obraza skutkujaca tygodniowym banem... Moglby mi ktos to wytlumaczyc?
No i tak obiektywnie patrzac to admin serio jest nobem skoro na mapie paintball jest 18 ludzi z czego polowa krzyczy o zmiane a admin nawet nie reaguje i sobie gra w najlepsze...
Bez spiny! Pozdrawiam |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Lupy1905 |
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 13-02-14, 19:59
|
|
|
Oblatywacz jak najbardziej przesadza. Na naszym adminowskim czasie strasznie wyklina, nie da radę z nim spokojnie porozmawiać. Ban na tydzień za słowo '' nob '' to jest śmieszne. Ma już dwa punkty karne, nie nadrabia ich, a co raz bardziej sobie grabi. No niestety, chociaż nawet dobrze się z nim rozmawia na ts`ie, jako admin nie powinien tak się zachowywać. |
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 13-02-14, 20:01
|
|
|
No przesada ze strony Oblatywacza. Koleś powinien dostać UB.
Oblatywacz strasznie bierze wszystko do siebie. |
|
|
|
MacaczSkarpet
TUPAC WRÓCI
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 64 Piwa: 1/29 Skąd: Ełk
|
Wysłany: 13-02-14, 20:02
|
|
|
Byłem przy tym. Totalnie nie słusznie to zrobił. Za nooba dac tydzień? Wydaje mi się, że przesadził. A i jeszcze była taka akcja, że typ go zabił kilka razy, a on bez sprawdzenia go od razu dał mu bana. To nie skarga, ale zwróccie na to uwagę
Pozdrawiam |
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 13-02-14, 23:19
|
|
|
Tak? To zapraszam do sprawdzenia logów przez Delmusia. Chcę przekazać wam, że gracz najpierw oskarżał wszystkich o cheaty, potem pisał abym wyszedł z serwera a na końcu napisał "Oblatywacz zjebany pedale offaj to" I ZA TO DOSTAŁ BANA A NIE za słowo "NOB" Czaicie? Za takie słowo bym palcem nie ruszył" Po drugie Malbor ja wyklinam na admin chatcie? Wyklina każdy bez wyjątku. A ty Lupy jeszcze masz czelność teraz pisać że przesadzam? A co powiesz na to kiedy pisze do Ciebie "Lupy", a ty odpisujesz" "Zamknij pi*de śmieciu"? Ja mało siedzę z Wami na TS ale każdy dobrze wie co tam się wyprawia i jeden drugiego nakręca, a potem piszecie co piszecie. Aniołkami nie jesteście. Także Delmus ma możliwość sprawdzenia w logach co gracz napisał, mapa to była paintball bodajże. Co do banów bez patrzenia. Czy wy kiedykolwiek mówicie adminowi o tym jak kiedy i gdzie sprawdzacie danego gracza? Czy mi się wydaje? NIE ! Jeżeli banuje kogoś nagle z powodem "Cheating" to znaczy że obserwowałem go w poprzednich rundach, a w obecnej utwierdziłem się w przekonaniach więc leci perm. Cóż mogę napisałem jak sprawa wygląda jeżeli Babel nie dopatrzyłeś co napisał ten gracz to radze uważniej patrzyć, a nie farmazonić niestworzone historie. Teraz do Bruśka coś. M4lbrodo czy tylko ja wyklinam na admin chatcie? I jeszcze może napiszesz że najwięcej? Pkt. narazie nie odrabiam przyjdzie na to czas nie twoja to sprawa. Każdy jest po jednych pieniądzach w tej sytuacji. I jeszcze jedno dla Ciebie Babel.. Swojego czasu byłeś tutaj adminem i chcę /ci przypomnieć coś z regulaminu, że ja nie mogę nic zrobić poza przypomnieniem graczom o RTV jeżeli krzyczą o zmianę mapy Czaisz? Miałeś tutaj swoje 5 minut olałeś kompletnie swoje obowiązki. Zobacz sobie mój Gametracker.. Pozdrawiam.
P.S I wiecie co? Właśnie z takich niejasności na forum pojawiają się kłótnie i bałagan. |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 14-02-14, 02:09
|
|
|
Oblatywacz, nie mam specjalnych logów do każdego czatu. Na jakim Ci tak napisał u@/say /say_team/ , jako żywy czy martwy i w czasie jak umiejscowione te wyzwisko np. w odniesieniu do wlepienia bana?
I czy zgadasz się z cytatem co dał Babel, czy właśnie w nim Cię tak zwyzwał? |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 14-02-14, 04:40
|
|
|
Oblatywacz, a przeczytałes wyraźnie co napisałem ? NAPISAŁEM ŻE PRZESADZIŁEŚ !! CZAS BANA NIE JEST ADEKWATNY Z POWODEM BANA, A NIE ŻE BLUŹNISZ NA u@. Owszem lecą na u@ "lekkie słowa" ale Ty chyba tego nie bierzesz na poważnie ? A może jednak. A co do TSa to od zawsze jest wiadomo że jak lecą jakieś bluzgi w stronę kogoś z naszego grona to jest to na żarty Tuba już nie raz o tym pisał.
// Delmus:
To nie jest temat rozmów tutaj.
Proszę nie ciągnąć tego wątku, lecz na tym konkretnym banie się skupić. |
|
Ostatnio zmieniony przez Delmus 14-02-14, 04:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 14-02-14, 08:42
|
|
|
Lupy ja rownież nie biorę tego na poważnie i bym o tym nie wspomniał gdyby Brusiek NIE NAPISAŁ ZE WYKLINAM STRASZNIE NA ADMIN CHATCIE. Delmus, napisał to raczej jak był martwy, na zwykłym sayu i zaznaczam że napisał to przed moim napisaniem na y@ które Babel zacytował. No i nie zgadzam się z cytatem Babla. |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
|
|
|
|
|